Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć i czołem!!

Pewnego dnia chciałem coś tworzyć w maksie ,więc pomyślałem o aucie.Siedziałem pare dni nad autem aż w końcu wyszło coś takiego.Auto przypomina troche Hot Roda.Wogóle projekt nie jest jeszcze do końca zrobiony.Samochód nazwałem Rodero(marka) Ideza(nazwa).Nie umiem jeszcze dobrze renderowac i dlatego w pierwszym renderku ucieło mi zderzak.Więcej renderków nie mogłem dac bo cos stalo sie z Maxem i mi wyszlo ,a nie mialem zapisanego jak juz renderki puszczalem.

Proszę o szczerą wypowiedz.

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a tutki przegladales? niestety ale wyglada strasznie ;] powodzenia w dalszym realizowaniu pracy ;)

Napisano

hmm szczerą wypowiedz? Popracuj jeszcze nad modelingiem i przerabiaj dużo tutoriali i ucz sie na błędach.

Napisano

Wow O_o Dużo pracy przed Tobą. Ale nie zniechęcaj się. Powodzenia ;)

Napisano

...tylko się szeroko i szczerze uśmiechnąłem;))) Ale to taki uśmiech motywujący;D Pracuj dalej, tutki i cierpliwość;) Pozdr!

Napisano

Nie zniechęcaj się niektórymi komentami ale ja sam nie wiele lepiej zaczynałem więc każdy ma szanse .... Dam ci rade poczytaj i zrób kilka tutków z tej strony nie koniecznie dużo ale przynajmniej z 3 na modeling i 1 na rendering i już będzie lepiej jak poczujesz ze jakieś postępy możesz powoli robić własne rzeczy bez tuturiali ale wież mi ze nawet najlepsi po nie sięgają (od czasu do czasu ) Ja osobiście przerobiłem około 5... i jaki postęp , zrobiłbym więcej ale nie chce mi się czaem robić tych rzeczy co w tutku.

Napisano

Hehe, dobrze pamiętam, jak sam zaczynałem. Pracuj, pracuj i tak jak mówią koledzy wyżej - tutki ;)

Napisano

hmmm ja na twoim miejscu zaczoł bym od podstaw czegos łatwiejszego i najpier naucz sie modelowac jak juz troche załapiesz to za textury sie bierz a i radził bym robić to na jakis konkretnych planach

Napisano

ehh troche samokrytyki. Ocen sam jak to wyglada zanim sie zaczniesz chwalic...

Napisano

na poczatkej polecam videotutki z 3d-palace bo narazie mamy tu jakąś gume do zucie:D pozdraiwam

ps. nie mysl ze wiekszosc tak nie zaczyna:D

.Więcej renderków nie mogłem dac bo cos stalo sie z Maxem i mi wyszlo ,a nie mialem zapisanego jak juz renderki puszczalem.

wnioskuję ze praca robiona w kilka minut:D skoro nie masz save'ow

przeszukaj moze autobacka:D

Napisano

Ale złom! - sorrki, takie jest moje odczucie. Praca słabiutka. Nie zrozum mnie źle sam nie jestem dobry w te klocki ale 2 razem postaraj się rzucić coś lepszego. Jedyna rada to praca, prac i jeszcze raz praca (pisze również to do siebie) :)

Napisano

pracuj pracuj pracuj tyle co można powiedzieć :P

Napisano

heh. Chyba autor wątku się obrazil na nas za wypowiedzi... No ale jak jest kazdy widzi.

Napisano

jak przeczytałem że chłopak ma 11 lat to respekt .. super start :) Pracuj dalej, nie zniechęcaj się niektórymi komentarzami.. one są po to żebyś mógł być coraz to lepszy w 3d!! hehe ja zaczynałem od paru kulek i boxa :)

pozdrawiam

ps. a teraz mam parę kulek i dwa boxy :D:D:D:D

Napisano

hehe, troche przebajczona linia okien, a reszta to spoko ;D noo i szybka ta maszyna jak z kadru spylila :P

Napisano

No to nieobraz sie ale samochód niewygląda dobrze.Ale poczytasz tutków,przerobisz je to duzo sie nauczysz i bedzie widzial co robiłes zle.Wrzystko przed tobą..