Eden-3d Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Witam w koncu udalo mi sie ukonczyc audi ,chyba troche dzieki przerwie swietecznej nie wszystko jest tak jak chcialem ,ale na wiecej juz nie mam sil dopiescilem tyle ile sie dalo.Prosze o komentarze...pozdrawiam 1
Marcin Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 model super ale rendery strasznie blade, to czyste rendery czy w ps je jeszcze przerabiałeś ? jakiś kontrast by się przydał
Eden-3d Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 nie przerabialem a jaki masz monitor lcd czy crt? bo u mie na lcd to wyglada ok ale np w pracy na crt bladziej
krzyhhh Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 no wreszcie finisz eden ;) super robota ;) a za wnętrze daję + jedyne co bym zmienił.. to bardziej bym go osadził na gumach.. aby nabrał wagi pozdrawiam i zapraszam na meeting;)
Master Kiełbaster Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 Nawet ładnie :* trochę kontrastu nie zaszkodzi...
pecet Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 ja się troche będe czepiał ;) modeling ok, ale jest kilka niezgodności z oryginałem: -tylne lampy -przednie lampy (ogólny kształt, bo w środku ładnie) - ogólnie cała przednia część (z grillem) jest za bardzo wygięta i jescze kilka mniejszych. render byłby ładny gdyby nie to że niektóre miejsca troche słabo oświetlone.
JohnZi Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 no modelik elgancki;] przednie swiatelka fajne wyszly;] ta nowa wersja imo teraz za duzy kontrast ma:P pozdro
DraB Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 A mnie się tam podoba i nie bede sie bledow na sile doszukiwal :)
pecet Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 ja sie błędów na siłe nie doszukiwałem, poprostu rzuciło mi się w oczy że coś nie tak i porównałem z fotkami.
Eden-3d Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Napisano 3 Styczeń 2007 dziekuje wszyskim za komentarze , pecet dzieki:) tera widze ze jednak cos tam bylo nie teges,nastepnym razem postaram sie bardziej o lepsze referki
krzyhhh Napisano 3 Styczeń 2007 Napisano 3 Styczeń 2007 hm.. poprawka kontrastu wyłoniła kręgi na podłożu. ja bym radził tak w szopie > open > hue/saturation (saturację delikatnie podktęcić) > shadow/highlight (pobawić się tu ) > brightness/contrast (i dopiero teraz delikatnie kontrast) moim zdaniem lepiej. pozdro
pixelangel Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Jak dla mnie super render ,jestem ciekaw w czym był robiony modelik
Eden-3d Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 dzieki soft: 3d studio 8 , Vray ..lączny czas obu renderow 18h
Hynol Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Szkoda że nie dałeś powierzchni jasnych nad lub za samochodem - miałbyś dodatkowo poprawiony kontrast i ładniejsze refleksy (na przykład na masce).
Eden-3d Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 dziekuje wszyskim za mile slowa, deshu- dzieki ,ale w sumie to nie moge sie dostac na cgarena pod jakim to teraz jest adresem?, a moze chodzilo ci o evrmotion?
Kr3tz Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 http://img.netcarshow.com/Audi-A8_4.2_TDI_quattro_2005_800x600_wallpaper_06.jpg to jest to Audi? jesli tak to swiatla przednie nie sa podobne, chyba ze minal mnie jakis facelifting A8-ki. Reszta git.
Eden-3d Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 jesli chodzi o przednie swiatla to nigdy nie znalazlem odpowiednich referek ,nie wiem do konca jak sa zbudowane komory,troche musialem sie domyslac wyszlo jak wyszlo..pozdr
harylog Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Bardzo fajne. Gratuluje dzieła. Świetna praca i jeszcze do tego audi ;-)
Yaro16 Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Super praca. Chcialbym sie spytac jak zrobiłeś tekstury pod v raya swiateł przednich,bo ja sie męcze i nie chcą mi wyjść.
piksar Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 śliczny model za blisko tarcza od felgi, brak zacisku hamulcowego.
Diesel Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Bardzo przyjemne rendery........ no i super wyszło ci wnętrze
Yaro16 Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 NO ja sie długo wypowiadac nie bede.Podoba mi sie jak niewiem.W srodku tez piknie.Gratulacje super praca pozdro:d
Rekomendowane odpowiedzi