Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

w koncu udalo mi sie ukonczyc audi ,chyba troche dzieki przerwie swietecznej nie wszystko jest tak jak chcialem ,ale na wiecej juz nie mam sil dopiescilem tyle ile sie dalo.Prosze o komentarze...pozdrawiam

audifinalkontrast22kh2.jpg

audifinal2kontrast22bk6.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model super ale rendery strasznie blade, to czyste rendery czy w ps je jeszcze przerabiałeś ?

jakiś kontrast by się przydał

Napisano
  • Autor

nie przerabialem a jaki masz monitor lcd czy crt? bo u mie na lcd to wyglada ok ale np w pracy na crt bladziej

Napisano

no wreszcie finisz eden ;)

super robota ;) a za wnętrze daję +

jedyne co bym zmienił.. to bardziej bym go osadził na gumach.. aby nabrał wagi

pozdrawiam i zapraszam na meeting;)

Napisano

ja się troche będe czepiał ;) modeling ok, ale jest kilka niezgodności z oryginałem:

-tylne lampy

-przednie lampy (ogólny kształt, bo w środku ładnie)

- ogólnie cała przednia część (z grillem) jest za bardzo wygięta

i jescze kilka mniejszych.

render byłby ładny gdyby nie to że niektóre miejsca troche słabo oświetlone.

Napisano

no modelik elgancki;] przednie swiatelka fajne wyszly;] ta nowa wersja imo teraz za duzy kontrast ma:P pozdro

Napisano

A mnie się tam podoba i nie bede sie bledow na sile doszukiwal :)

Napisano

ja sie błędów na siłe nie doszukiwałem, poprostu rzuciło mi się w oczy że coś nie tak i porównałem z fotkami.

Napisano
  • Autor

dziekuje wszyskim za komentarze , pecet dzieki:) tera widze ze jednak cos tam bylo nie teges,nastepnym razem postaram sie bardziej o lepsze referki

Napisano

hm.. poprawka kontrastu wyłoniła kręgi na podłożu.

ja bym radził tak w szopie > open > hue/saturation (saturację delikatnie podktęcić) > shadow/highlight (pobawić się tu ) > brightness/contrast (i dopiero teraz delikatnie kontrast)

moim zdaniem lepiej.

pozdro

Napisano

Szkoda że nie dałeś powierzchni jasnych nad lub za samochodem - miałbyś dodatkowo poprawiony kontrast i ładniejsze refleksy (na przykład na masce).

Napisano
  • Autor

dziekuje wszyskim za mile slowa, deshu- dzieki ,ale w sumie to nie moge sie dostac na cgarena pod jakim to teraz jest adresem?, a moze chodzilo ci o evrmotion?

Napisano
  • Autor

jesli chodzi o przednie swiatla to nigdy nie znalazlem odpowiednich referek ,nie wiem do konca jak sa zbudowane komory,troche musialem sie domyslac wyszlo jak wyszlo..pozdr

Napisano

Super praca. Chcialbym sie spytac jak zrobiłeś tekstury pod v raya swiateł przednich,bo ja sie męcze i nie chcą mi wyjść.

Napisano

NO ja sie długo wypowiadac nie bede.Podoba mi sie jak niewiem.W srodku tez piknie.Gratulacje

super praca

pozdro:d

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności