Napisano 17 Styczeń 200718 l Cześć wam!! Oto projekt, którym sie zajmuję w tych dniach. Możecie pisać o wszystkim i radzić mnie. Skoro plik jest dosyć duży, dam wam link do niego ;) http://img166.imageshack.us/img166/9315/prov19sm6.jpg
Napisano 17 Styczeń 200718 l Polskaman: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 17 Styczeń 200718 l hehehe.....polska jezyk bardzo trudna!:) To hotel czy co? niebiesciutki!inne tło by sie zdało!:P
Napisano 17 Styczeń 200718 l oj niebiesko X| E tam najs jest tło sie zmieni :P Polskaman: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Groźny pan moderator :D //edit// very bardzo groźny ;)
Napisano 17 Styczeń 200718 l Groźny pan moderator He is doing his job :D W zasadzie tez mialem to napisac na początku, ale pomyslalem ze nie bede odbieral chleba modowi :) A co do niebieskości... to ... jest jej dużo, ale pomijając kolory, to blok kojaży mi się z budownictwem swierzej post-komuny, gdzie na szybko starano się zmienić szarość budynków, ale im to za dobrze nie szło. W kazdym razie strasznie smutny ten blok, taki... blokowaty właśnie. pozdrawiam Mirach
Napisano 18 Styczeń 200718 l Wybrudź trochę ściany żeby wyglądał realistyczniej, mało które bloki z tamtych czasów tak wyglądają, popracuj nad dachem - dodaj jakieś kominy czy coś. Można dodać malutką barierkę na dachu. Ps. za oknami na bocznej ścianie niewidać podłogi ani ściany na tyłach budynku.
Napisano 11 Luty 200718 l Autor Witam!! Zmieniłem materiały i wydaje mi się, że blok jest teraz rewelacyjny xD http://img76.imageshack.us/my.php?image=proy3np6.jpg Pozdrawiam.
Napisano 11 Luty 200718 l wszystko ładnie tylko te kolory za jasne i prześwietlone troche.Otoczenie na lewo od bloku i za nim do wymiany.
Napisano 11 Luty 200718 l -kolory przeswietlone to na pewno -ale kolory bloku napewno plepsze niz te poprzednie -i popracuj nad trawa i texturami chodnika i asfalty - fajne lampy tylko dziwnie wchodza w chodnik
Napisano 12 Luty 200718 l Niebo jak w hiszpanii..nie czepaic sie panowie..jakie ma dac skoro tam przez pół roku właśnie takie... wiem bo widziałem :D Przepalenia popraw zdecydowanie.