Skocz do zawartości

Minibitwa 2D: City in the Clouds by Jonasz_Real

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Eeee... cóż by powiedzieć?! :-) oczywiście zgadzam się z poprzednikami, praca sponiewiera, aż śmieszy człowieka to że niby nie jest skończona ;-). :eek: Aaaa i brak mi słów :-) super, odjazd :-)

Napisano

nio,nio,nio Jonasz :D, niezły składak . . . .

matte ?

wydaje mi się że te domki na górze po prawej nie bardzo w danej sytuacji pasują . . .

ale poczekam na więcej

Pozdrawiam

i Powodzenia

Napisano

Jonasz mam nadzieje że się nie obrazisz, ale taką prace każdy koniecznie musi mieć możliwość podziwiać. Więc specjalnie dla Belus'a zamieściłem gdzie indziej ten rysunek ;)

-> 'Praca JonaszReal'a'

A swoją drogą dużo ludzi ma często problemy z przeglądaniem obrazków z imageshack'a :/

Napisano

Dzięki obo ! No i rzeczywiście... ciężko będzie konkurować z tą pracą w tej bitwie. No ale to dobrze . Poziom wzrasta. A ja nie rezygnuje i dziś lub jutro się przyłączę ... trzeba będzie trochę się przyłożyć...

Gość _Kreska_
Napisano

fajowskie, od razu widać kto robi :)

Napisano

Fajne to, na początek show... :) Ale w ogolnym szale radości i aplauzow, heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia. :)

Napisano

Wow, chłopaki...naprawdę dziękuje za miłe słowa, :)

@kipapol :)

@junior :)

@wektor :)

@Baczuś :) no co ty, nie zapomniałem o atlantydzie!, męczę się teraz nad falą.

@hcpiter3d :)

@wwwoj > "sporo jak na pierwszy wrzut " - a co sie będę ociągał ;)

@Fantomas :)

@MCMiriam > daa, jak najbardziej mattepainting, wiem, że domki po prawej stronie trza zmienic. Mam jeszcze miesiąc czasu na poprawienie tego ;)

@obo > dziękuje, że dodałesz tego linka, wcześniej nie miałem za bardzo dostępu do internetu. thank...

@Belus > sorki za utrudnienia. :)

@nicponim > dzięki maan :)

@_Kreska_ > dziękuje...:)

@rubberjam > ""heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia"" :)

Zjemy coś, wypijemy, poczekajmy na końcowy efekt.

Nie wiem, kiedy będzie następny updejt, bo za parę dni przeprowadzam się do nowego miasta. :) Trza powoli pakować mój skarb :p

Pozdrawiam Tomek

Napisano

łał.....

głosowałem na ten temat, a od 2dni przekładam tablet z miejsca na miejsce, a zwłaszcza po zobaczeniu pracy :p

no dobra ogłście kolejny temat bo tu już jest pozamiatane

Jonasz wymiutł konkurencjię.....

Napisano

no cóż... cały Jonasz :] jak już coś maluje to porządnie i na opad szczeny :)

nastepnym razem trzeba się będzie ukrywać z minibitwami. może Jonasz nie zauważy i wygra w końcu ktoś inny ;)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Napisano

Jonasz pięknie Ci to idzie - ale muszę koniecznie wymyślić jakąś krytyczną uwagę żeby Cię sprowadzić z chmur na ziemię i powiem Ci że te domki po prawej są troszkę .... bardziej niż te wyżej :P to na razie wszystko co mogłem wykombinować ;) ... nie ! mam jeszcze jedną do architektury: rzeczywiście musiałbyś to jakoś scalić ze sobą wszystko :) pozdrawiam

Napisano

Jonasz a gdzie jakiś postęp? ;)

Napisano

@peter_f > Doczekałesz sie ? ;)

@jaras > dzięki, ehh, wiesz że to twój pierwszy post, w moim wątkach :)

@Dziamka > Witam, dziękuje...pozdrów shalivana ;)

@obo > juz juz, pokazuje...

Nie olewałem tego, po prostu miałem bardzo dużo zleceń. Czasu nie było. A tłumaczyc sie nie chciałem, czym jest post bez aktualizacji. Rzadko to robię ;)

Znalazłem troszkę chwilkę. Więc pomalowałem.

Nie pasuje mi skala detalu tego statku i tu sie przyznam, troszkę za ciasno sie zrobiło. Chyba go przekręce tak, żeby te cyferki były bliżej kamery. A wy jakie macie uwagi? Ludziki będą póżniej.

Pozdrawiam Tomek

bitwacityclouds03un0.jpg

Napisano

imponujące !

ładny ten pojazd chociaz moze troche upchany zabardzo

pomyśl czy by nie dołożyć kawałka przestrzeni po prawej

no i jeszcze cos mi w tych kręconych schodach nie pasuje.

pozdrawiam

shi

Napisano

Wygląda naprawdę super Tomek!!!

Jedna rzecz, zastanawiam się czy to tylko moje wrażenie, czy inni też je mają - jak zobaczyłem pierwszy obrazek to myślałem przez długi czas, że jesteśmy w środku pomieszczenia i wyglądamy przez ogromne okno (na wprost) na panoramę miasta (wieżowce po prawej wydawały mi się jakimiś elementami wewnątrz, rzucającymi cień na posadzkę i zasłaniającymi część widoku). Być może spowodowane to było tym, że krawędź lądowiska była ustawiona idealnie na wprost widza, a lewa strona obrazu ciemna (tak jakby to było gdyby pomieszcenie miało jedno okno). Nie jestem pewien, czy lewa strona nie powinna być zatem jaśniejsza, szczególnie w takich warunkach (zamglone słońce). Ciągle nie mogę wyzbyć się tego pierwszego wrażenia, może te czernie są za głębokie. Ale może tylko ja to tak odbieram. W każdym razie pracka jest czadem nieziemskim. Twój detal po prostu rozwala. Cóż powiedzieć? UPDATE!

Napisano

też bym był za dodaniem przestrzeni po prawej stronie - podoba mi się "zaparkowanie" tego pojazdu na krawędzi

p.s. Jonasz - wydaje mi się że się mylisz - ale jeżeli to prawda to postaram się nadrobić ;)

Napisano

Dla mnie też super praca :)

Gratuluję ;)

Ale troche szkoda, że zabrakło Ci czasu i kilka rzeczy jest nie dociągniętych ;)

Napisano

Jak dla mnie morowo...ale to miasto na bieli jak najbardziej nietrafione :/ bardzo sie odcina, ja rozumiem ze mialo być w chmurach, ale tego po prostu nie czuć, wiesz "przestrzeni"...niewiele brakuje imo, jak masz siłe powalcz bo szkoda. Pzdr

Napisano

statek przyjemny,55 fajny smaczek, no ale niestety odcina sie troche co z foty a co malowane;/ pierwsze budnki sa fajne,bo fotka przerabiane podajze,ale te w chmurach sry ziom ale nie powalaja na kolana- nie czaje tez tej krechy ktora laczy latajace z tym nizej- sama moglaby by byc ale jest niechlujna,widac ze to nie jedno pociagniecie a tysiac innych;/ Budynki po lewej sa czyste,statek zas lekko "brudny",niechlujnie pomalowany;/ Ale klimat pracy mi sie podoba,fajne kolorki, moze faktycznie czasu zabraklo,bo moglaby byc naprawde ciekawa pracka;p

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności