Jonasz_Real Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Nie zdążyłem ukonczyc. Wiem że w paru miejscach, jest nie dokonczone... No to na dzisiaj finito...:) Dziękuje wszystkim za tą bitwę...była bardzo emocjonująca. [/url] 1
kipalol Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 człowieku..Kocham cie :D Bardzo fajna praca @@!!
JunioR Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 ok, juz mam swojego faworyta w tej bitwie :) swietnie sie zapowiada :) pozdrawiam !
mariusz90 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Jonasz jesteś genialny. I tyle. Ale tak nawiasem mówiąc mam nadzieję, że o Atlantydzie nie zapomniałeś??
hcpiter Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 jonasz PRO ! Narawde juz wymiatasz a nie skonczyles malunku :D To bedzie naprade super scenka
WWWoj Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 klimat praca i sporo jak na pierwszy wrzut :eek:
mariusz90 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Ja to w ogóle proponuję zakończyć bitwę, bo mamy już zwycięzcę :D masz mój głos jak nic ;)
FaNTOMAS Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 Eeee... cóż by powiedzieć?! :-) oczywiście zgadzam się z poprzednikami, praca sponiewiera, aż śmieszy człowieka to że niby nie jest skończona ;-). :eek: Aaaa i brak mi słów :-) super, odjazd :-)
miriam Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 nio,nio,nio Jonasz :D, niezły składak . . . . matte ? wydaje mi się że te domki na górze po prawej nie bardzo w danej sytuacji pasują . . . ale poczekam na więcej Pozdrawiam i Powodzenia
nicponim Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 te budynki w prawym gornym rogu nie pasuja ;/ Ale za to budynek na pierwszym planie miazga, swiatlo jest ********** :]
Belus Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 ...a ja nic nie widzę oprócz miniaturki... Od wczoraj próbuję ale obrazek nadal uparcie nie chce się pokazać...
Gość obo Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Jonasz mam nadzieje że się nie obrazisz, ale taką prace każdy koniecznie musi mieć możliwość podziwiać. Więc specjalnie dla Belus'a zamieściłem gdzie indziej ten rysunek ;) -> 'Praca JonaszReal'a' A swoją drogą dużo ludzi ma często problemy z przeglądaniem obrazków z imageshack'a :/
Belus Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Dzięki obo ! No i rzeczywiście... ciężko będzie konkurować z tą pracą w tej bitwie. No ale to dobrze . Poziom wzrasta. A ja nie rezygnuje i dziś lub jutro się przyłączę ... trzeba będzie trochę się przyłożyć...
rubberjam Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Fajne to, na początek show... :) Ale w ogolnym szale radości i aplauzow, heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia. :)
Jonasz_Real Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 Wow, chłopaki...naprawdę dziękuje za miłe słowa, :) @kipapol :) @junior :) @wektor :) @Baczuś :) no co ty, nie zapomniałem o atlantydzie!, męczę się teraz nad falą. @hcpiter3d :) @wwwoj > "sporo jak na pierwszy wrzut " - a co sie będę ociągał ;) @Fantomas :) @MCMiriam > daa, jak najbardziej mattepainting, wiem, że domki po prawej stronie trza zmienic. Mam jeszcze miesiąc czasu na poprawienie tego ;) @obo > dziękuje, że dodałesz tego linka, wcześniej nie miałem za bardzo dostępu do internetu. thank... @Belus > sorki za utrudnienia. :) @nicponim > dzięki maan :) @_Kreska_ > dziękuje...:) @rubberjam > ""heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia"" :) Zjemy coś, wypijemy, poczekajmy na końcowy efekt. Nie wiem, kiedy będzie następny updejt, bo za parę dni przeprowadzam się do nowego miasta. :) Trza powoli pakować mój skarb :p Pozdrawiam Tomek
ragons Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 łał..... głosowałem na ten temat, a od 2dni przekładam tablet z miejsca na miejsce, a zwłaszcza po zobaczeniu pracy :p no dobra ogłście kolejny temat bo tu już jest pozamiatane Jonasz wymiutł konkurencjię.....
kxs Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 kurcze, pojechałeś ostro. bitwa trwa pare dni a ty masz już kawał roboty. very nice! świetnie to wygląda
tweety Napisano 29 Styczeń 2007 Napisano 29 Styczeń 2007 no cóż... cały Jonasz :] jak już coś maluje to porządnie i na opad szczeny :) nastepnym razem trzeba się będzie ukrywać z minibitwami. może Jonasz nie zauważy i wygra w końcu ktoś inny ;) Pozdrawiam i powodzenia :)
Jonasz_Real Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Napisano 29 Styczeń 2007 Coś knuje ten tweety, zdaje sie, że działa za moimi plecami. Czyżby to jakas nowa konspiracja antyjonaszowa. ;) nu nu nu.
jaras Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Jonasz pięknie Ci to idzie - ale muszę koniecznie wymyślić jakąś krytyczną uwagę żeby Cię sprowadzić z chmur na ziemię i powiem Ci że te domki po prawej są troszkę .... bardziej niż te wyżej :P to na razie wszystko co mogłem wykombinować ;) ... nie ! mam jeszcze jedną do architektury: rzeczywiście musiałbyś to jakoś scalić ze sobą wszystko :) pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 @peter_f > Doczekałesz sie ? ;) @jaras > dzięki, ehh, wiesz że to twój pierwszy post, w moim wątkach :) @Dziamka > Witam, dziękuje...pozdrów shalivana ;) @obo > juz juz, pokazuje... Nie olewałem tego, po prostu miałem bardzo dużo zleceń. Czasu nie było. A tłumaczyc sie nie chciałem, czym jest post bez aktualizacji. Rzadko to robię ;) Znalazłem troszkę chwilkę. Więc pomalowałem. Nie pasuje mi skala detalu tego statku i tu sie przyznam, troszkę za ciasno sie zrobiło. Chyba go przekręce tak, żeby te cyferki były bliżej kamery. A wy jakie macie uwagi? Ludziki będą póżniej. Pozdrawiam Tomek
shi Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 imponujące ! ładny ten pojazd chociaz moze troche upchany zabardzo pomyśl czy by nie dołożyć kawałka przestrzeni po prawej no i jeszcze cos mi w tych kręconych schodach nie pasuje. pozdrawiam shi
peter_f Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Wygląda naprawdę super Tomek!!! Jedna rzecz, zastanawiam się czy to tylko moje wrażenie, czy inni też je mają - jak zobaczyłem pierwszy obrazek to myślałem przez długi czas, że jesteśmy w środku pomieszczenia i wyglądamy przez ogromne okno (na wprost) na panoramę miasta (wieżowce po prawej wydawały mi się jakimiś elementami wewnątrz, rzucającymi cień na posadzkę i zasłaniającymi część widoku). Być może spowodowane to było tym, że krawędź lądowiska była ustawiona idealnie na wprost widza, a lewa strona obrazu ciemna (tak jakby to było gdyby pomieszcenie miało jedno okno). Nie jestem pewien, czy lewa strona nie powinna być zatem jaśniejsza, szczególnie w takich warunkach (zamglone słońce). Ciągle nie mogę wyzbyć się tego pierwszego wrażenia, może te czernie są za głębokie. Ale może tylko ja to tak odbieram. W każdym razie pracka jest czadem nieziemskim. Twój detal po prostu rozwala. Cóż powiedzieć? UPDATE!
jaras Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 też bym był za dodaniem przestrzeni po prawej stronie - podoba mi się "zaparkowanie" tego pojazdu na krawędzi p.s. Jonasz - wydaje mi się że się mylisz - ale jeżeli to prawda to postaram się nadrobić ;)
Mr Pank Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 czy ja wiem bez pojazdu wydaje mi sie że bylo lepiej a może gdyby bokiem parkował?? mniej by zasłaniał ale pracka i tak wypaśna
Jonasz_Real Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 Dziekuje wszystkim za wspaniałą zabawę...:) Updejt w pierwszym poście... 1
JunioR Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 hihi to jednak sie wyrobiłes, brawo brawo, a tak przy okazji to świetna robota ziom :D Pozdrawiam!
Gość obo Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Dla mnie też super praca :) Gratuluję ;) Ale troche szkoda, że zabrakło Ci czasu i kilka rzeczy jest nie dociągniętych ;)
salvage Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Jonaszku, ale z Ciebie wymiatacz. Gratulacje :D Pozdrawiam.
JmTm00 Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 Jak dla mnie morowo...ale to miasto na bieli jak najbardziej nietrafione :/ bardzo sie odcina, ja rozumiem ze mialo być w chmurach, ale tego po prostu nie czuć, wiesz "przestrzeni"...niewiele brakuje imo, jak masz siłe powalcz bo szkoda. Pzdr
nicponim Napisano 26 Luty 2007 Napisano 26 Luty 2007 statek przyjemny,55 fajny smaczek, no ale niestety odcina sie troche co z foty a co malowane;/ pierwsze budnki sa fajne,bo fotka przerabiane podajze,ale te w chmurach sry ziom ale nie powalaja na kolana- nie czaje tez tej krechy ktora laczy latajace z tym nizej- sama moglaby by byc ale jest niechlujna,widac ze to nie jedno pociagniecie a tysiac innych;/ Budynki po lewej sa czyste,statek zas lekko "brudny",niechlujnie pomalowany;/ Ale klimat pracy mi sie podoba,fajne kolorki, moze faktycznie czasu zabraklo,bo moglaby byc naprawde ciekawa pracka;p
Jonasz_Real Napisano 27 Luty 2007 Autor Napisano 27 Luty 2007 Dzięki za te cenne uwagi. Jak starszy mi jeszcze sił, to poprawię. Potem wrzuce sobie do folio. ;)
Rekomendowane odpowiedzi