Napisano 24 Styczeń 200718 l Nie zdążyłem ukonczyc. Wiem że w paru miejscach, jest nie dokonczone... No to na dzisiaj finito...:) Dziękuje wszystkim za tą bitwę...była bardzo emocjonująca. [/url]
Napisano 24 Styczeń 200718 l ok, juz mam swojego faworyta w tej bitwie :) swietnie sie zapowiada :) pozdrawiam !
Napisano 24 Styczeń 200718 l Jonasz jesteś genialny. I tyle. Ale tak nawiasem mówiąc mam nadzieję, że o Atlantydzie nie zapomniałeś??
Napisano 24 Styczeń 200718 l jonasz PRO ! Narawde juz wymiatasz a nie skonczyles malunku :D To bedzie naprade super scenka
Napisano 24 Styczeń 200718 l Ja to w ogóle proponuję zakończyć bitwę, bo mamy już zwycięzcę :D masz mój głos jak nic ;)
Napisano 24 Styczeń 200718 l Eeee... cóż by powiedzieć?! :-) oczywiście zgadzam się z poprzednikami, praca sponiewiera, aż śmieszy człowieka to że niby nie jest skończona ;-). :eek: Aaaa i brak mi słów :-) super, odjazd :-)
Napisano 24 Styczeń 200718 l nio,nio,nio Jonasz :D, niezły składak . . . . matte ? wydaje mi się że te domki na górze po prawej nie bardzo w danej sytuacji pasują . . . ale poczekam na więcej Pozdrawiam i Powodzenia
Napisano 25 Styczeń 200718 l te budynki w prawym gornym rogu nie pasuja ;/ Ale za to budynek na pierwszym planie miazga, swiatlo jest ********** :]
Napisano 25 Styczeń 200718 l ...a ja nic nie widzę oprócz miniaturki... Od wczoraj próbuję ale obrazek nadal uparcie nie chce się pokazać...
Napisano 25 Styczeń 200718 l Jonasz mam nadzieje że się nie obrazisz, ale taką prace każdy koniecznie musi mieć możliwość podziwiać. Więc specjalnie dla Belus'a zamieściłem gdzie indziej ten rysunek ;) -> 'Praca JonaszReal'a' A swoją drogą dużo ludzi ma często problemy z przeglądaniem obrazków z imageshack'a :/
Napisano 25 Styczeń 200718 l Dzięki obo ! No i rzeczywiście... ciężko będzie konkurować z tą pracą w tej bitwie. No ale to dobrze . Poziom wzrasta. A ja nie rezygnuje i dziś lub jutro się przyłączę ... trzeba będzie trochę się przyłożyć...
Napisano 25 Styczeń 200718 l Fajne to, na początek show... :) Ale w ogolnym szale radości i aplauzow, heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia. :)
Napisano 26 Styczeń 200718 l Autor Wow, chłopaki...naprawdę dziękuje za miłe słowa, :) @kipapol :) @junior :) @wektor :) @Baczuś :) no co ty, nie zapomniałem o atlantydzie!, męczę się teraz nad falą. @hcpiter3d :) @wwwoj > "sporo jak na pierwszy wrzut " - a co sie będę ociągał ;) @Fantomas :) @MCMiriam > daa, jak najbardziej mattepainting, wiem, że domki po prawej stronie trza zmienic. Mam jeszcze miesiąc czasu na poprawienie tego ;) @obo > dziękuje, że dodałesz tego linka, wcześniej nie miałem za bardzo dostępu do internetu. thank... @Belus > sorki za utrudnienia. :) @nicponim > dzięki maan :) @_Kreska_ > dziękuje...:) @rubberjam > ""heheh powiem, że nie do końca przekonuje mnie ten kawałek z tą katedrą, bo za bardzo odstaje architekturą od reszty. Powodzenia"" :) Zjemy coś, wypijemy, poczekajmy na końcowy efekt. Nie wiem, kiedy będzie następny updejt, bo za parę dni przeprowadzam się do nowego miasta. :) Trza powoli pakować mój skarb :p Pozdrawiam Tomek
Napisano 27 Styczeń 200718 l łał..... głosowałem na ten temat, a od 2dni przekładam tablet z miejsca na miejsce, a zwłaszcza po zobaczeniu pracy :p no dobra ogłście kolejny temat bo tu już jest pozamiatane Jonasz wymiutł konkurencjię.....
Napisano 29 Styczeń 200718 l kurcze, pojechałeś ostro. bitwa trwa pare dni a ty masz już kawał roboty. very nice! świetnie to wygląda
Napisano 29 Styczeń 200718 l no cóż... cały Jonasz :] jak już coś maluje to porządnie i na opad szczeny :) nastepnym razem trzeba się będzie ukrywać z minibitwami. może Jonasz nie zauważy i wygra w końcu ktoś inny ;) Pozdrawiam i powodzenia :)
Napisano 29 Styczeń 200718 l Autor Coś knuje ten tweety, zdaje sie, że działa za moimi plecami. Czyżby to jakas nowa konspiracja antyjonaszowa. ;) nu nu nu.
Napisano 2 Luty 200718 l Jonasz pięknie Ci to idzie - ale muszę koniecznie wymyślić jakąś krytyczną uwagę żeby Cię sprowadzić z chmur na ziemię i powiem Ci że te domki po prawej są troszkę .... bardziej niż te wyżej :P to na razie wszystko co mogłem wykombinować ;) ... nie ! mam jeszcze jedną do architektury: rzeczywiście musiałbyś to jakoś scalić ze sobą wszystko :) pozdrawiam
Napisano 13 Luty 200718 l Autor @peter_f > Doczekałesz sie ? ;) @jaras > dzięki, ehh, wiesz że to twój pierwszy post, w moim wątkach :) @Dziamka > Witam, dziękuje...pozdrów shalivana ;) @obo > juz juz, pokazuje... Nie olewałem tego, po prostu miałem bardzo dużo zleceń. Czasu nie było. A tłumaczyc sie nie chciałem, czym jest post bez aktualizacji. Rzadko to robię ;) Znalazłem troszkę chwilkę. Więc pomalowałem. Nie pasuje mi skala detalu tego statku i tu sie przyznam, troszkę za ciasno sie zrobiło. Chyba go przekręce tak, żeby te cyferki były bliżej kamery. A wy jakie macie uwagi? Ludziki będą póżniej. Pozdrawiam Tomek
Napisano 13 Luty 200718 l imponujące ! ładny ten pojazd chociaz moze troche upchany zabardzo pomyśl czy by nie dołożyć kawałka przestrzeni po prawej no i jeszcze cos mi w tych kręconych schodach nie pasuje. pozdrawiam shi
Napisano 13 Luty 200718 l Wygląda naprawdę super Tomek!!! Jedna rzecz, zastanawiam się czy to tylko moje wrażenie, czy inni też je mają - jak zobaczyłem pierwszy obrazek to myślałem przez długi czas, że jesteśmy w środku pomieszczenia i wyglądamy przez ogromne okno (na wprost) na panoramę miasta (wieżowce po prawej wydawały mi się jakimiś elementami wewnątrz, rzucającymi cień na posadzkę i zasłaniającymi część widoku). Być może spowodowane to było tym, że krawędź lądowiska była ustawiona idealnie na wprost widza, a lewa strona obrazu ciemna (tak jakby to było gdyby pomieszcenie miało jedno okno). Nie jestem pewien, czy lewa strona nie powinna być zatem jaśniejsza, szczególnie w takich warunkach (zamglone słońce). Ciągle nie mogę wyzbyć się tego pierwszego wrażenia, może te czernie są za głębokie. Ale może tylko ja to tak odbieram. W każdym razie pracka jest czadem nieziemskim. Twój detal po prostu rozwala. Cóż powiedzieć? UPDATE!
Napisano 14 Luty 200718 l też bym był za dodaniem przestrzeni po prawej stronie - podoba mi się "zaparkowanie" tego pojazdu na krawędzi p.s. Jonasz - wydaje mi się że się mylisz - ale jeżeli to prawda to postaram się nadrobić ;)
Napisano 16 Luty 200718 l czy ja wiem bez pojazdu wydaje mi sie że bylo lepiej a może gdyby bokiem parkował?? mniej by zasłaniał ale pracka i tak wypaśna
Napisano 26 Luty 200718 l Autor Dziekuje wszystkim za wspaniałą zabawę...:) Updejt w pierwszym poście...
Napisano 26 Luty 200718 l hihi to jednak sie wyrobiłes, brawo brawo, a tak przy okazji to świetna robota ziom :D Pozdrawiam!
Napisano 26 Luty 200718 l Dla mnie też super praca :) Gratuluję ;) Ale troche szkoda, że zabrakło Ci czasu i kilka rzeczy jest nie dociągniętych ;)
Napisano 26 Luty 200718 l Jak dla mnie morowo...ale to miasto na bieli jak najbardziej nietrafione :/ bardzo sie odcina, ja rozumiem ze mialo być w chmurach, ale tego po prostu nie czuć, wiesz "przestrzeni"...niewiele brakuje imo, jak masz siłe powalcz bo szkoda. Pzdr
Napisano 26 Luty 200718 l statek przyjemny,55 fajny smaczek, no ale niestety odcina sie troche co z foty a co malowane;/ pierwsze budnki sa fajne,bo fotka przerabiane podajze,ale te w chmurach sry ziom ale nie powalaja na kolana- nie czaje tez tej krechy ktora laczy latajace z tym nizej- sama moglaby by byc ale jest niechlujna,widac ze to nie jedno pociagniecie a tysiac innych;/ Budynki po lewej sa czyste,statek zas lekko "brudny",niechlujnie pomalowany;/ Ale klimat pracy mi sie podoba,fajne kolorki, moze faktycznie czasu zabraklo,bo moglaby byc naprawde ciekawa pracka;p
Napisano 27 Luty 200718 l Autor Dzięki za te cenne uwagi. Jak starszy mi jeszcze sił, to poprawię. Potem wrzuce sobie do folio. ;)