Morbid Karbid Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 witam wszystkich chciałbym dołączyć się do bitwy bo temat super wciągający. 1
Morbid Karbid Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 na razie dwa szybkie szkice. Pierwszy to miasto zadokowane w zimowej dolince między skałami. a drugi to miasto wypływające z mgieł i chmur ponad pustkowiem. Trochę to wygląda jakby latająca forteca zniszczyła miasto pod sobą. W następnym kroku raczej usunę tę sugestię. Zmienię też wygląd miasta i popracuję nad skalą pustkowia.
weedlog Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Podoba mi się ta wizja. Może być wypaśnie. Coś ala Indepedent Day :)
vv3k70r Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 szczeka mi opadla, to jest wypasne... genialne ujecie... chodzi mi o to latajace osiedle z lufami...
peter_f Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Zapowiada się super i jeden i drugi. Update!Update!
Morbid Karbid Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 na razie nie mam pomysłu na miasto to bawię się chmurami.
Gość obo Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 No chmurki ładnie wychodzą. Choć w sumie narazie niedużo podłubałeś od czasu konceptu :P A tak btw kolorystyka bardzo mi się podoba. Tak ponuro ;)
Morbid Karbid Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 nadal nie wiem jak to będzie z tym miastem...
miriam Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Dół pracy zapowiada się nieźle, natomiast co do góry to ta pierwsza wizja monumentalnego miasta było chyba najlepsza :] Pozdrawiam
Vorek Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 bardzo statyczna kompozycja, trochę brakuje jakiejś "akcji" taki sztywny podział na 3 się zrobił. Kolorystycznie bardzo fajnie :) Pozdrawiam
peter_f Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Wygląda super! Ja tu widzę świetny początek dobrego mattepaintingu. Ekstra wygląda ta forteca nad miastem. Update! Update!
Morbid Karbid Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 tak, miasto straciło swój monumentalizm. Będzie inne, tylko jeszcze nie wiem jakie.
mant-raz Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 ladnie wkomponowales chmury, fajne wrazenie przestrzeni i kolory tez na tak :)
Gość obo Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 tak, miasto straciło swój monumentalizm. Będzie inne, tylko jeszcze nie wiem jakie. Jak sam napisałeś miasto straciło swój monumentalizm, a ono musi być wielkie, takie... imponująco potężne ;)
Morbid Karbid Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 heloł kolejny koncept miasta, a raczej przerośniętego okrętu podwodnego. Nadal będę szukał pomysłu.
Morbid Karbid Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 hmm jeszcze coś takiego mi przyszło do głowy. Ale tracę wtedy pierwotny zamysł utopienia we mgle i szperaczy...
Marduk Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Pierwsza propozycja lepsza... nie ma takiego zabudowania górnej części pracy i widać jakiś ciekawy pomysł.
bezio Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 ja na twoim miejscu bym zostawil dol i dal to miasto co bylo na poczatku i bedzie rewleka
peter_f Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Wygląda to co raz lepiej! Oba są super! Moim zdaniem ten drugi jest lepszy, ale to chyba ze względu na to, że w drugim nie ma tak wyrazistej dynamiki ujęcia co lepiej się komponuje ze statyką miasta poniżej. Ciekaw jestem jak to się skończy tzn. jaką opowieść w tym zawrzesz:) W każdym razie wygląda super!
mant-raz Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 ciezki wybor, pierwsza wersja ma fajne brylki, druga jest bardziej prosta, ale chyba jednak lepiej pasuje do calosci (zgadzam sie z peterem_f)...ja sie nie moge zdecydowac :-)
jaras Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 ja bym dał jakieś podpory i konstrukcje żeby to scalić z dołem bo teraz wygląda bardziej jak statek kosmiczny wyłaniający się zza chmur
nicponim Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 drugi obrazek lepszy,pierwszy za bardzo zapycha obrazek,jest za ciezki;/ Jednak do drugiego przyczepie sie bo wyglada to jak los angeles czy las vegas latajace,a to ma byc forteca budzaca troche leku-dlatego najbardziej pasuje budynek z 1 str,ewentualnie pierwszy obrazek z 3str, jezeli troche poprawisz wyglad i zmniejszysz.pozdro!
mariusz90 Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 No drugi is The beast zresztą The best też ;) Pozdrawiam :D P.S. Ja osobiście bym w tym mieście na dole dał jakiś światełka w oknach itp.
nicponim Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 nie wlasnie nie dawaj swiatel w miescie na dole-takie niby spustoszone,opuszczone,fajny klimat ze zycie tetni w tytulowym "city in the clouds" a na dole zmuła;p
Rekomendowane odpowiedzi