Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 9,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

na razie dwa szybkie szkice.

Pierwszy to miasto zadokowane w zimowej dolince między skałami.

miasto01_01.jpg

a drugi to miasto wypływające z mgieł i chmur ponad pustkowiem.

Trochę to wygląda jakby latająca forteca zniszczyła miasto pod sobą. W następnym kroku raczej usunę tę sugestię. Zmienię też wygląd miasta i popracuję nad skalą pustkowia.

miasto02_01.jpg

Napisano

szczeka mi opadla, to jest wypasne... genialne ujecie...

chodzi mi o to latajace osiedle z lufami...

Napisano

Koncept wymiata. Super!

Napisano

No chmurki ładnie wychodzą. Choć w sumie narazie niedużo podłubałeś od czasu konceptu :P

A tak btw kolorystyka bardzo mi się podoba. Tak ponuro ;)

Napisano

Dół pracy zapowiada się nieźle, natomiast co do góry to ta pierwsza wizja monumentalnego miasta było chyba najlepsza :]

Pozdrawiam

Napisano

bardzo statyczna kompozycja, trochę brakuje jakiejś "akcji" taki sztywny podział na 3 się zrobił. Kolorystycznie bardzo fajnie :)

Pozdrawiam

Napisano

Wygląda super! Ja tu widzę świetny początek dobrego mattepaintingu. Ekstra wygląda ta forteca nad miastem. Update! Update!

Napisano
tak, miasto straciło swój monumentalizm. Będzie inne, tylko jeszcze nie wiem jakie.

Jak sam napisałeś miasto straciło swój monumentalizm, a ono musi być wielkie, takie... imponująco potężne ;)

Napisano

Pierwsza propozycja lepsza... nie ma takiego zabudowania górnej części pracy i widać jakiś ciekawy pomysł.

Napisano

ja na twoim miejscu bym zostawil dol i dal to miasto co bylo na poczatku i bedzie rewleka

Napisano

Wygląda to co raz lepiej! Oba są super! Moim zdaniem ten drugi jest lepszy, ale to chyba ze względu na to, że w drugim nie ma tak wyrazistej dynamiki ujęcia co lepiej się komponuje ze statyką miasta poniżej. Ciekaw jestem jak to się skończy tzn. jaką opowieść w tym zawrzesz:) W każdym razie wygląda super!

Napisano

ciezki wybor, pierwsza wersja ma fajne brylki, druga jest bardziej prosta, ale chyba jednak lepiej pasuje do calosci (zgadzam sie z peterem_f)...ja sie nie moge zdecydowac :-)

Napisano

ja bym dał jakieś podpory i konstrukcje żeby to scalić z dołem bo teraz wygląda bardziej jak statek kosmiczny wyłaniający się zza chmur

Napisano

drugi obrazek lepszy,pierwszy za bardzo zapycha obrazek,jest za ciezki;/ Jednak do drugiego przyczepie sie bo wyglada to jak los angeles czy las vegas latajace,a to ma byc forteca budzaca troche leku-dlatego najbardziej pasuje budynek z 1 str,ewentualnie pierwszy obrazek z 3str, jezeli troche poprawisz wyglad i zmniejszysz.pozdro!

Napisano

No drugi is The beast zresztą The best też ;) Pozdrawiam :D

P.S. Ja osobiście bym w tym mieście na dole dał jakiś światełka w oknach itp.

Napisano

nie wlasnie nie dawaj swiatel w miescie na dole-takie niby spustoszone,opuszczone,fajny klimat ze zycie tetni w tytulowym "city in the clouds" a na dole zmuła;p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności