Bro Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 No to ja zarezerwuje sobie ZAMEK. Jeszce nie wiem jaki ale coś wymyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 No to ja zarezerwuje sobie ZAMEK. Jeszce nie wiem jaki ale coś wymyśle. Dobra znalzlem jakis koncepcik: no i chwila zabawy w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 wyglada baaardzo ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 niezle, ale nie podoba mi sie ta flaga, jest nie naturalnie wygieta przez wiatr, wiatr tak nei wigina :D joke fajnie jest, dawaj dalej :d i nie spiesz sie, nic sie nei stanie jesli oddasz prace po terminie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 zamek bardzo sympatyczny ale ta flaga na czubku wieżyczki, przydałoby się bardziej złożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Wstepny render - z mala iloscia klatek na animce - dacie namiar na jakis programik do gifow bo ten moj jakis kiepskawy jest. no i txt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Hehe. fajniutkie. gratulacje :D txt świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Zameczek wygląda ekstra. Aż szkoda, że to takie maleńkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 genialne z reszta jak wszystko co zrobiłes :) no super jak juz skonczyles to podmien miniaturkę na taka z napisem koniec :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 bardzo fajny zameczek, super textura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Bardzo fajna text :d Wszystko malowane recznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 wypasny zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 super :D ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Bro prosze pokaz uv z maxa :) superasnie to wyglada na maxa, a przyznam sie ze chcialbym zobaczyc jak sobie to poukladales na mapce bo texturka ostra jak brzytwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 O kurde, ekstra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 świetna teksturka do świetnego modelu - wyszzło baardzo dobrze - choć mnie drażni ta malutka flaga na wieży :P pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 Dzięki chłopaki - ciesze sie ze sie podoba bo mi jak zwykle cos nie pasuje Bro prosze pokaz uv z maxa :) superasnie to wyglada na maxa, a przyznam sie ze chcialbym zobaczyc jak sobie to poukladales na mapce bo texturka ostra jak brzytwa :) więc - można powiedzieć ze: chaos Bardzo fajna text :d Wszystko malowane recznie ? Nie - recznie jedynie dopieszcanie a calosc z fotek. Jak zawsze zaczynam od robienia w wiekszej rozdzialce potem zmniejszam i dopieszczam szczegoly. Pozdro aha moze ja tez o cos zapytam jak mam wyrederowac animke bez tla ?? Obecnie renderuje sobie animke obrotu do plikow *.tga a nastepnie wrzucam do "Animated GIF producer 3.0.2" i tam skladam gifa. Jakiego softu najlepiej uzyc ?? bo chcialbym skonczyc zameczek bo juz mam inny pomysl. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Funkcja Alpha w Render Elements. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 wystarczy ze jako tło masz kolor szary, potem w gifie ustawiasz transparency/opaqu na ten wlasnie kolor (kolor pikerem:P) i zapisujesz plik i nie masz tla :) Bro dzieki wielkie z uva :) pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Bro -> ImageReady. Przycisk na samym dole paska narzędzi w fotosklepie Cię do niego przenosi. Prosty i dobre efekty daje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 ja robie render na alfie do PNG, a png juz dalej sobie w image redy radzi zdrowo, importuje caly folder jako klatki i kaze zapisac zopymalizowane jako i jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 Dzięki chłopaki - ImageReady daje rade ale chyba zbytnio optymalizuje. Max: Redner: Powiedzmy że to koniec - teraz jeszce pytanie czy następny obiekt wrzucac tutaj czy nowy topic otworzyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 przefajny - ładny modelik i nierozciągnięta texturka. Podoba mi się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 No i po zameczku chcialem dalej utrzymać wątek w klimatach rycerskich więc zrobiłem.... TRAKTOR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Świetny traktorek :) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Haha, rzeczywiscie trzyma klimat ;) Daje rade ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 hehe inteligentne zagranie:D, tym traktorem masz popracie rolnczej częsci forumowiczów :D ogólnie dobry traktor :D tylko tekstura malo detaliczna, móglbys z niej duzo wiecej wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 no moglbys te optymalizacje troch odpuscic, wiecej kolorow dac, bo skacza pixle... tam to sie da w IR poustawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Zameczek niesamowity, podoba się i to bardzo... Jakbym taką grafę zobaczył na komórce to chyba bym się przekręcił ;) Traktor trochę mniej ale też fajny. Coś kolory za bardzo przyduszone jak dla mnie no i jakbyś dał jeszcze jakieś gradienty - błyski to by było dużo fajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 W życiu nie widziałem Ursusa, który by tak ładnie palił gumy, jak na Twoim 360 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 super ;D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 Dzieki za opinie - co do kolorow to faktycznie moze byc cos nie tak bo od niedawna przesiadlem sie na lapka i jakos glebia kolorow jest nie taka. Teraz taki speed'zik - juz ostatni model musze sie wkoncu ogarnac i zabrac sie za swoje sprawy bo przymieram glodem :) Fajna zabawa z modelami na kom - przypominaja sie stare dobre czasy kiedy na PC podobne sie robilo - no moze nie az takie ale tutaj mozna czasami wyjsc z siebie aby zmiescic sie w limicie - nie wspomne jak chce sie usunac jakis trojkacik a nie ma gdzie - tak teraz miale i odrobinke przeroczylem limicik. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Stolik rewelacyjny. :) Ot taki Pro Bro Snooker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 bilardzik wyszedł superos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 ślicznie Ci wyszły te pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 nono przefajny stół :) gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fajnie jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Super teksturki....tak czysto i przejrzyście...fajne. :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 swietne z bilardem to juz pojechales :) super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Hehe, stolik niezły. Zamek, traktor... teraz bilard. Czym następnym w klimacie rycerskim nas zaskoczysz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Spadaj :P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 niezle sie rozkręciłeś =] , ale super Ci to wychodzi, zobaczymy cos jeszcze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi