Napisano 16 Luty 200718 l Tak jak przewidywalem zrobienie zolnieza jest jeszcze dla mnie zbyt duzym HartkOrem. Oto skonczona bryka; Pozdro
Napisano 16 Luty 200718 l model rewelacja :) render i shadery trochę gorzej. I szkoda że nie ma tyłu :/ pozdrawiam:)
Napisano 16 Luty 200718 l model ładny, materiały nie bardzo, tzn podoba mi się ta ściana w tle, ale z reszty to tylko szyby ujdą niestety. Ale i tak niebo lepiej ode mnie:-D pozdrawiam.
Napisano 16 Luty 200718 l model jest super ale niestety nie przedstawiles go najlepiej, marna scenka (lub jej brak) i kiepske oswietlenie. znajdz troche czasu i dopracuj bo marnuje sie super model. moja sugestia http://www.n4hum.com/images/Img13.png tylko w bardziej sloneczny dzien. pozdrawiam
Napisano 16 Luty 200718 l Świetny model. Gratuluję. Co do sceny, to akurat mnie jej surowość zupełnie nie przeszkadza. W końcu tematem jest sam pojazd
Napisano 16 Luty 200718 l Dla mnie bomba! Pojazd prezentuje się całkiem dobrze. Zawsze jest się do czego doczepić, ale cóż... Mnie się podoba :)
Napisano 16 Luty 200718 l A gdzie obiecany renderek dla mnie w 1280 x 1024?:) I jak już go dostanę to mogę pomajstrować na nim w PS'ie? Model jest git tylko jakoś tak kolorystyka do mnie nie przemawia. Pozdrawiam
Napisano 17 Luty 200718 l no niestety ale nie moge powiedzieć że mi sie bardzo podoba, bo render jest słaby nawet bardzo słaby, ale modeling jest bardzo dobry Pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Super modelik, lubię patrzeć na takie autka:) Natomiast texem mogłeś się bardziej popisać, jest zbyt sterylny, nawet jak na "nieśmigany" wózek. Praktycznie zero cieniowania:/ Ale gratki za skończoną prackę! Pozdro!