rubberjam Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Witam. Nowy sposob na nudę : Character Design, PROMOCJA, tylko w weekend 4 w 1... zdatny do spożycia. Jeśli nie widać obrazkow, zawsze można wejść na stronę www.rubberjam.blogspot.com Hawgh. 1
mant-raz Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 fajne, ze smakiem, chyba dluugo musiales sie nadetalic ?
rubberjam Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 Dzięki ! :) chyba dluugo musiales sie nadetalic ? nie bałdzo ;) 1,5 h każdy. Nie licząc skanowania :) Pozdrawiam.
yookeer Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 Jak to 1.5h? Chyba cos przesadziles? nic nie poprawiales na kompie? czy wlasnie tylko zabawa na kompie zajela ci 1.5h? JoKeR
rubberjam Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 Tortur, yookeer ok 1,5 h - 2 h , :D Bo akurat zapomniałem sobie włączyć stoper, przecież zawsze włączam przed rysowaniem :P A skanowania i obrobki na kompie nie liczę. Więc nie wiem skąd to zdziwienie :] pozdrawiam,dzięki, do zobaczenia wkrotce JoKeR vel yookeer : bys nie wyrobil To trochę głupie się spierać czy 1h 30 czy 1h 50 min ;) , ale my się na pewno dobrze rozumiemy? :) 1,5h na każdy rysunek, tylko ołowkiem, bez referencji... czy to jest coś nie tak ? :D Ja w tym nie widzę nic niemozliwego... Ale rożnie to bywa :D Te rysunki wcale nie są takie skomplikowane, elementy się powtarzają, pozy są dosyć podobne itd...Pozdrawiam. Proszę o więcej zaufania :D :)
yookeer Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 No nie dziw sie, po prostu podajesz czas 1.5 godz a odrazu widac, ze w takim czasie bys nie wyrobil... dlatego nastepnym razem :) radzilbym pisac czas oglny :P Pozdr JoKeR
ferni Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 gratuluje mi sie bardzo podoba szczególnie wyraz twarzy tej babki
artursadlos Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 to szybko rysujesz. ja tak nie umiem. stad zdziwienie:)
rubberjam Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 ferni,wedd - dzięki za dobre słowo :) Tortur - zamień sie, ja Ci dam moj speed a ty mi twoj mozg i prawa autorskie do Kościana :P hehe Hawgh.
kazziu Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Twoje pracki zaraz mi sie skojarzyly z Benem Neallem, macie całkiem podobny styl http://www.cgnetworks.com/gallerycrits/3983/3983_1099565273.jpg
pchelka Napisano 18 Luty 2007 Napisano 18 Luty 2007 Dosłownie postacie jak Final Fantasy ... i dlatego mi się podoba,zwłaszcza ta kobitka – normalnie Yuna jak malowana :)
aspenboy Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Fajne koncepty, trochę przypominają mi styl Marko Djurdjevic'a - tylko anatomia gdzie-niegdzie siadła.
rubberjam Napisano 23 Luty 2007 Autor Napisano 23 Luty 2007 Witam Jestem chory i dlatego teraz jest czas by pouzupełniać co nieco. Parę conceptow. Wersja 3 in 1 i osobno trochę większe. No to machen: Wersje large size: I kartka ze szkicbooka. Parę luźno zebranych sketchow, jeśli nie macie nic przeciwko :): 3mka się. rubberjam A jak nie będzie w przyszłości czegoś widać to wiecie gdzie mnie szukać.
Shaokan Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Super... tylko czemu te dwie ostatnie kobity takie poucinane ?
Mr Pank Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 hmmm te są słabsze (chodzi mi o faces) ale ubranka zajefajne faciaty na szkicbooku tez cieniutkie no co ty gdzie twoje 1,5h pozdr...
thirdeye Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Niezle :) Calkiem fajne szkice. Inspiracje czytelne :P Anatomia gdzie niegdzie jeszcze nie gra. Troche zbyt jednolicie cieniowane - ciezko wyczuc plany. Dziwacznie pociete - gdzies brakuje kawalka reki, gdzies miecza - nie wiem czy to kwestia obrobki czy tak narysowane.
rubberjam Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 spox :) dzięki za komentarze wszystkim. Zmotywowany jestem po uszy.Zmieniłem na wersje z szarym tłem bo mi się lepiiij podoba. Przynajmniej tą z 3in1. faciaty na szkicbooku tez cieniutkie Mr Pank>... "ale to tylko szkice". :> PS.(Dlatego lubię dawać szkice, bo zawsze można "TO" powidzieć... ahaha) thirdeye ...Anatomia NIE WYMAWIAJ PRZY MNIE TEGO SŁOWA :D ;) Dziwacznie pociete Gorączkę miałem kurde! :P ...37 i 6 .
Gość obo Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Rany, dopiero zobaczyłem te Twoje koncepty ;) Super! Bardzo mi się podobają :)
rubberjam Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 dzieki :) no zawsze lepiej poźno niż poźniej ... ;D
rubberjam Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 Witam.Żeby się przypomnieć, skromny update. Dwa rysunki ołowkiem i dwa speedy żeby się zapoznać z nowym tabletem wczoraj. Nic szczegolnego, po prostu, żeby zobaczyć jak sie intuosem rysuje. Będzie lepiej... tak sądze.
Mr Pank Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 co tam słychać młody:P design ubranek jest fajny kolorek pierwszej pracki z "nowego" tablecika jest spoko pozdr...
misiekhc Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 poprzednie koncepty o wiele lepsze, w tych cos anatomia kuleje, np. raczka tego kolesia z broda jakas malutka
nicponim Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 fajne concepty, fajne kubraczki , wydaje mi sie jednak,ze te dzianko zakrywa czesto pewne niedociagniecia anatomiczne-np. widac to na łapie ostatniego dziadka. Te wszystkie wzorki,detalki sa fajne. Chcialbym zobaczyc jakas pracke czysto walorową,jakas martwa naturke,albo nawet postac, pozbawiona detali, tylko sam walor. pozdro!
Gość Caspik Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 kurcze nastepny...ladniej sie nie dalo ? ;p zaaajefaajne.... pozdro
rubberjam Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 dzięki wam za komentarze, naprawde doceniam. "Super anatomię" spodziewam się ujrzeć dopiero w setnym full koncepcie, więc troche przyjdzie na to poczekać... pzr.
rubberjam Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 Konichiwa Tagote aa kusi-o, ne sekudo ake, mi hakovachi sie te okatka - me doichi a siku gotochi-ne echo sejku matakojte woqta-se kuro ijsaguto. Sepuku.
yookeer Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 fajne, ale szkoda, ze anatomia pada.. w szczegolnosci jesli chodzi o rozmiary glow...
miriam Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Powiem brzydko, zaraz plaski polecą (olej anatomię, tak nie dosłownie, ale przynajmniej na razie) pracuj nad proporcjami :), skup się na dynamice postaci i jej rytmie. Koncepty czadowskie, japański? chyba? tyż :D. Pozdrawiam Hito wa mikake ni yoranu mono
rubberjam Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 Dzięki, że rzuciliście okiem. PS>.. a nie butem.
Mr Pank Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 ja cie kręcę ,wow i mega super, wypas i ten tego nie, żartuje tak tylko się z tobą droczę, hahah widze że też nie chce ci się rysować nóg, ja wiem nie musisz się tłumaczyć za mały blok :P podoba mi się ten ostatni,jest spoko Trili trili pozdr.
kubi Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 Szkicom jeszcze trochę brakuje, dużo im daje natomiast sposób ich przedstawienia.
rubberjam Napisano 9 Maj 2007 Autor Napisano 9 Maj 2007 "ja cie kręcę ,wow i mega super, wypas i ten tego..."- to się wytnie. => kuba- zawsze staram się poskładać, tak, żeby wygladało ciekawie i nie jest to przypadek. ;) 3mka :]
Rekomendowane odpowiedzi