Napisano 23 Luty 200718 l Taki sobie zwykły króliczek :), właśnie przechodził z innego wymiaru i sie w połowie zatrzymał :) pozdrawiam http://www.3dragonfly.pl
Napisano 23 Luty 200718 l Pierwszy ! :D Fajna rzeźba :] Troche to jak królik nie wygląda, ale może być :) Pozdro.
Napisano 23 Luty 200718 l Ładne renderki... sympatycznie to wygląda - choć ten królik taki biedny (hi hi hi)... Tiger zjadłbyś coś tak nieapetycznego?! :-P
Napisano 23 Luty 200718 l Całkiem fajnie , z drugiej strony ścianki regału dorób mu nogi i wnętrzności bo to daje efekt jakby go ta ścianka rozcięła :)
Napisano 24 Luty 200718 l chveti nie makabryzuj:P fajnie to wygląda ale imcho fajniej by wyglądało jakby wyłaził z połki poziomej
Napisano 24 Luty 200718 l max zrobiłeś króliczka z gipsu czy w maxsie wydziargałeś? ;-))) mi się podoba, a najbardziej okruchy które posypały się z niego! fajna rzeźba
Napisano 24 Luty 200718 l Autor dzięki za komentarze :), króliczek wyrzeźbiony z gliny, nikt nie trafił :)
Napisano 24 Luty 200718 l jakas dziwn ta glina.....chyba ta bez wypalania?:>bo jak ja mam gline to jest brazowa!:P
Napisano 24 Luty 200718 l wiedziałem że z gliny ;-)))) widzę że masz talent w rękach nie tylko do ruszania myszką ;-)))