Napisano 28 Luty 200718 l Witam --------------------------------------------------------------------- Temat- homar. Fotka tylko jako przykład ,można wykorzystać własne referki. Regulamin: -czas: 2h -każdy soft 3d, można używać sculptery -zamieszczamy zrzuty z viewportów o szerokości 800 pixeli (wysokość dowolna), przynajmniej jeden widok siatki, bez renderów
Napisano 28 Luty 200718 l W jaki sposób mam konkurować z osobami które użyją sclupta? Jak wykonam to tradycyjnym sposobem. Ogólnie fajny temat jak znajdę czas to coś zrobię.
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Temat może i dziwny ale to jedynia zabawa, wykonanie tego modelu tylko wygląda na skomplikowane więcej wiary w siebie panowie :) Po tylu doskonałych tutkach Klicka ,sculptery nie powinny stanowić problemu :) Ja też wykonam model bez użycia sculpta,jeśli mogę startować w własnym wątku-pytanie do moderatora ? ttaaddeekk-doskonała referka :)
Napisano 28 Luty 200718 l we wszystkich poprzednich edycjach sculpty wygrywały, teraz pewnie też nie będzie inaczej, bombolada wygrywa nad modeliną więc ja podziękuje :)
Napisano 1 Marzec 200718 l O co tyle krzyku Max też może sculptować. Może nie tak jak Z brush, ale może. A temat wypas.
Napisano 1 Marzec 200718 l Witam :) Troszkę naciaprałem i zbytnio nie trzyma się to kupy ale oglądałem co z czym no i na koniec coś takiego wyszło :) sculupty fajna rzecz, za to rozkminić :) Czas 1:50
Napisano 2 Marzec 200718 l Autor frolicsome fajny model tylko że to jest krab a modelujemy homara ,jak dorobisz mu ogon i wąsy to może przejdzie ,zostało ci sporo czasu :)
Napisano 2 Marzec 200718 l Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem.
Napisano 2 Marzec 200718 l Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem. Poczekaj zbliża się sobota i niedziela, ludzie z pracy, ze szkół wracają, zapewne jeszcze będzie parę pracek.
Napisano 2 Marzec 200718 l No to tera ja :D Szczerze powiem ze dosc mocno przekroczylem wyznaczony czas.. jakies 2h pod sam koniec mialem straszne klopoty z maxem, jakos tak mi sie zacinal ze pol minuty trwalo obrocenie modelu... Dodatkowo dziwnie mi zaklamuje powierzchnie. Przebijaja inne obiekty i krawedzie sa brzydkie. na renerze wszystko jest wporzadku.. no nic. Jakby co to mozecie mnie nie liczyc. :P Mr.lobster: Pozdrowionka!
Napisano 2 Marzec 200718 l Zeet nie wiem czy dam rade poprawić :P Nie jadam owoców morza wiec mogło mi się pomylić :] dziewczynki często zapominają:P
Napisano 2 Marzec 200718 l Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem. A mi się wydaje że poprostu temat nie ciekawy i dlatego pustki ;)
Napisano 2 Marzec 200718 l Autor Trudno trafić w gusta wszystkich to raczej niemożliwe ,jeśli mi któryś wątek nie pasował , to nie biadoliłem tylko czekałem na wątek który mi leżał. Widzę ,że kilka osób zrobiło jednak modele i to mnie cieszy, mam nadzieję że jeszcze parę osób się zdecyduje.
Napisano 3 Marzec 200718 l Witam, soft zbrush, czas niestety trochę powyżej 2h (warto jednak zapisywać często swoja prace, bo oprogramowanie potrafi być zlośliwe) jest to jeden z pierwszych modeli w zbr dlatego proszę o wyrozumiałość :) i ewentualnie dziękuje za każdy comment , pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200718 l Tau: hehe nie dosc ze zamiast homara, zrobiles kraba z malej syrenki to jeszcze nie odróżniasz wysokosci od szerokosci :p:p
Napisano 3 Marzec 200718 l Ja tez się włączę do zabawy. Wykorzystałem cały czas jak był do dyspozycji, przednia cześć jest jako tako skończona.
Napisano 3 Marzec 200718 l kuba, przyszedles pozamiatales... wstyd :D Każda okazja do poćwiczenia jest dobra. Fajnie sie robiło, tak lajtowo. Zresztą homar na sculpta to dosyć niewdzięczny temat, ani tu fałdek, mięśni, nic czym można błędy ukryć. :)
Napisano 5 Marzec 200718 l Tau: hehe nie dosc ze zamiast homara, zrobiles kraba z malej syrenki to jeszcze nie odróżniasz wysokosci od szerokosci :p:p no niby kraba ale znalazlem screena pod haslem lobster:P a z szerokością to fakt nastąpiły jakieś zaburzenia