zeet Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Witam --------------------------------------------------------------------- Temat- homar. Fotka tylko jako przykład ,można wykorzystać własne referki. Regulamin: -czas: 2h -każdy soft 3d, można używać sculptery -zamieszczamy zrzuty z viewportów o szerokości 800 pixeli (wysokość dowolna), przynajmniej jeden widok siatki, bez renderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 jak sculptery to ja dziękuje to zabija czysty modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 homar? a moze lepiej Homer Simpson? ;-) dziwne temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Ciężki temat, chyba nie będzie zbyt wielu chętnych, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 W jaki sposób mam konkurować z osobami które użyją sclupta? Jak wykonam to tradycyjnym sposobem. Ogólnie fajny temat jak znajdę czas to coś zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 wypasny temat, moze sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 Temat może i dziwny ale to jedynia zabawa, wykonanie tego modelu tylko wygląda na skomplikowane więcej wiary w siebie panowie :) Po tylu doskonałych tutkach Klicka ,sculptery nie powinny stanowić problemu :) Ja też wykonam model bez użycia sculpta,jeśli mogę startować w własnym wątku-pytanie do moderatora ? ttaaddeekk-doskonała referka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 we wszystkich poprzednich edycjach sculpty wygrywały, teraz pewnie też nie będzie inaczej, bombolada wygrywa nad modeliną więc ja podziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 nie gadać, tylko do pracy rodacy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 O co tyle krzyku Max też może sculptować. Może nie tak jak Z brush, ale może. A temat wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 Witam :) Troszkę naciaprałem i zbytnio nie trzyma się to kupy ale oglądałem co z czym no i na koniec coś takiego wyszło :) sculupty fajna rzecz, za to rozkminić :) Czas 1:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 komiczy temat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość frolicsome Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Czas: 1:05 Soft: Cinema 4d Ps: Dopiero zaczynam prace z grafiką 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 frolicsome fajny model tylko że to jest krab a modelujemy homara ,jak dorobisz mu ogon i wąsy to może przejdzie ,zostało ci sporo czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem. Poczekaj zbliża się sobota i niedziela, ludzie z pracy, ze szkół wracają, zapewne jeszcze będzie parę pracek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 No to tera ja :D Szczerze powiem ze dosc mocno przekroczylem wyznaczony czas.. jakies 2h pod sam koniec mialem straszne klopoty z maxem, jakos tak mi sie zacinal ze pol minuty trwalo obrocenie modelu... Dodatkowo dziwnie mi zaklamuje powierzchnie. Przebijaja inne obiekty i krawedzie sa brzydkie. na renerze wszystko jest wporzadku.. no nic. Jakby co to mozecie mnie nie liczyc. :P Mr.lobster: Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość frolicsome Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Zeet nie wiem czy dam rade poprawić :P Nie jadam owoców morza wiec mogło mi się pomylić :] dziewczynki często zapominają:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Co jest grane? to już prawie sobota a jak na razie to tu świeci pustkami :p Może by tak zrobić jakąś burzę mózgów, żeby zwycięzca mógł wybrać coś co będzie innym pasowało :) bo wydaje mi się, że ostatnio jakoś ciężko trafić z tematem. A mi się wydaje że poprostu temat nie ciekawy i dlatego pustki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 a moze po prostu poprawki sa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Trudno trafić w gusta wszystkich to raczej niemożliwe ,jeśli mi któryś wątek nie pasował , to nie biadoliłem tylko czekałem na wątek który mi leżał. Widzę ,że kilka osób zrobiło jednak modele i to mnie cieszy, mam nadzieję że jeszcze parę osób się zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 spoko nie ma sie co przejmowac sobota i niedziela tez jest dla ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 czas jakieś 1:55, soft max pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 na razie Ukasha i Tau najbardziej mi sie podobaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość swiatek Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Witam, soft zbrush, czas niestety trochę powyżej 2h (warto jednak zapisywać często swoja prace, bo oprogramowanie potrafi być zlośliwe) jest to jeden z pierwszych modeli w zbr dlatego proszę o wyrozumiałość :) i ewentualnie dziękuje za każdy comment , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Tau: hehe nie dosc ze zamiast homara, zrobiles kraba z malej syrenki to jeszcze nie odróżniasz wysokosci od szerokosci :p:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Ja tez się włączę do zabawy. Wykorzystałem cały czas jak był do dyspozycji, przednia cześć jest jako tako skończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 kuba, przyszedles pozamiatales... wstyd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 kuba, przyszedles pozamiatales... wstyd :D Każda okazja do poćwiczenia jest dobra. Fajnie sie robiło, tak lajtowo. Zresztą homar na sculpta to dosyć niewdzięczny temat, ani tu fałdek, mięśni, nic czym można błędy ukryć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Kuba pokazesz basemesh'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Kuba pokazesz basemesh'a? proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Tau: hehe nie dosc ze zamiast homara, zrobiles kraba z malej syrenki to jeszcze nie odróżniasz wysokosci od szerokosci :p:p no niby kraba ale znalazlem screena pod haslem lobster:P a z szerokością to fakt nastąpiły jakieś zaburzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi