Napisano 2 Marzec 200718 l Czy jakos tak. Witam. Dokopalem sie ostatnio na dysku starego modelu low poly i postanowilem, ze sie nie zmarnuje. Zobaczymy co zrobie z modelem, na ile bedzie mi sie chcialo dokonczyc, moze nawet oteksturuje. Zobaczymy. Aha, to nie sa skrzydla wiec zeby mi tu ktos nie wyskakiwal z teoriami lotu, ze za male itp ;) Brak paznokci, rogow, zebow itp itd. Rendery z Zbrusha. Przykro mi modemowcy, nie lubie niskich rozdzielczosci.
Napisano 2 Marzec 200718 l Autor Hej Fajnie Cie tu znowu widziec, model jest ql :) Witam, witam. Co pol roku przypominam sobie o forum ;).
Napisano 2 Marzec 200718 l cool!!!!! czy model jest twojego pomysłu czy korzystałeś z jakiś referek? jest naprawdę super, podoba mi sie bardzo! modeling też w z-brushu czy maxowy? pozdro i czekam na dalszy progress pracki
Napisano 2 Marzec 200718 l Bardzo fajny stworek :) Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty. pozdro
Napisano 2 Marzec 200718 l Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty. Jak ktos koksi cale zycie to ma bary szerokie a brzuch wlasnie taki. Kojarzysz Jareka z Mortala2? Mowie o filmie. Aktor grajacy go wygladal inendtycznie- nie proporcjonalnie. ale jaki efekt;-) pozdr.
Napisano 2 Marzec 200718 l Witam!! model swietny :) moglbys pokazac model bazowy i siateczke :) pozdro
Napisano 2 Marzec 200718 l Autor Modelowane w Zbrushu oczywiscie. Podstawowa siatka w Silo. Co do waskiego pasa, taka budowa jest jak najbardziej mozliwa (np. Bruce Lee jak sie napial czy ehm, ja). Chociaz tutaj akurat wynika ona z faktu, ze jego dolna czesc z zalozenia nie miala byc czlekoksztaltna. Model bez zadnych referek bo raczej jako tako budowe czlowieka znam. A reszta faldek itp to improwizacja.
Napisano 13 Marzec 200717 l Tylko jedno pytanie: fałdki na dłoniach to alphą jechałeś czy to "ręczna" robota? Bo wyglądają jak z jakiejś Alphy, ale głowy nie dam
Napisano 13 Maj 200717 l dziwne polaczenie glowy z reszta ciala, faldy z szyi siegaja az do klaty mijajac kosc za ktora nie powinny sie znajdowac. noga jestem z anatomi ale to akurat dosyc rzuca sie w oczy. a tak poza tym to z.....sty modelik tez kiedys bede takie tworzyc :)