Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy jakos tak.

Witam. Dokopalem sie ostatnio na dysku starego modelu low poly i postanowilem, ze sie nie zmarnuje. Zobaczymy co zrobie z modelem, na ile bedzie mi sie chcialo dokonczyc, moze nawet oteksturuje. Zobaczymy.

Aha, to nie sa skrzydla wiec zeby mi tu ktos nie wyskakiwal z teoriami lotu, ze za male itp ;)

Brak paznokci, rogow, zebow itp itd.

Rendery z Zbrusha. Przykro mi modemowcy, nie lubie niskich rozdzielczosci.

PM_wip1.jpg

PM_wip2.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cool!!!!!

czy model jest twojego pomysłu czy korzystałeś z jakiś referek? jest naprawdę super, podoba mi sie bardzo!

modeling też w z-brushu czy maxowy?

pozdro i czekam na dalszy progress pracki

Napisano

Bardzo fajny stworek :)

Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty.

pozdro

Napisano

Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty.

Jak ktos koksi cale zycie to ma bary szerokie a brzuch wlasnie taki.

Kojarzysz Jareka z Mortala2? Mowie o filmie. Aktor grajacy go wygladal inendtycznie- nie proporcjonalnie. ale jaki efekt;-)

pozdr.

Napisano
  • Autor

Modelowane w Zbrushu oczywiscie. Podstawowa siatka w Silo. Co do waskiego pasa, taka budowa jest jak najbardziej mozliwa (np. Bruce Lee jak sie napial czy ehm, ja). Chociaz tutaj akurat wynika ona z faktu, ze jego dolna czesc z zalozenia nie miala byc czlekoksztaltna.

Model bez zadnych referek bo raczej jako tako budowe czlowieka znam. A reszta faldek itp to improwizacja.

PM_wip3.jpg

Napisano

Tylko jedno pytanie: fałdki na dłoniach to alphą jechałeś czy to "ręczna" robota?

Bo wyglądają jak z jakiejś Alphy, ale głowy nie dam

Napisano

dziwne polaczenie glowy z reszta ciala, faldy z szyi siegaja az do klaty mijajac kosc za ktora nie powinny sie znajdowac. noga jestem z anatomi ale to akurat dosyc rzuca sie w oczy. a tak poza tym to z.....sty modelik tez kiedys bede takie tworzyc :)