General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Czy jakos tak. Witam. Dokopalem sie ostatnio na dysku starego modelu low poly i postanowilem, ze sie nie zmarnuje. Zobaczymy co zrobie z modelem, na ile bedzie mi sie chcialo dokonczyc, moze nawet oteksturuje. Zobaczymy. Aha, to nie sa skrzydla wiec zeby mi tu ktos nie wyskakiwal z teoriami lotu, ze za male itp ;) Brak paznokci, rogow, zebow itp itd. Rendery z Zbrusha. Przykro mi modemowcy, nie lubie niskich rozdzielczosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Hej Fajnie Cie tu znowu widziec, model jest ql :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Hej Fajnie Cie tu znowu widziec, model jest ql :) Witam, witam. Co pol roku przypominam sobie o forum ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 wyczesany model. bardzo wyczesany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 cool!!!!! czy model jest twojego pomysłu czy korzystałeś z jakiś referek? jest naprawdę super, podoba mi sie bardzo! modeling też w z-brushu czy maxowy? pozdro i czekam na dalszy progress pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Niezłe, naprawdę niezłe. Super fałdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziudziu Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Bardzo fajny stworek :) Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Wypasik :) Wspolczuje mu tylko nieruchomej glowy i zuchwy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Jedyne co mi jakos dziwnie wyglada to nieco waski sie wydaje w brzuchu w porownaniu do reszty. Jak ktos koksi cale zycie to ma bary szerokie a brzuch wlasnie taki. Kojarzysz Jareka z Mortala2? Mowie o filmie. Aktor grajacy go wygladal inendtycznie- nie proporcjonalnie. ale jaki efekt;-) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Witam!! model swietny :) moglbys pokazac model bazowy i siateczke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Modelowane w Zbrushu oczywiscie. Podstawowa siatka w Silo. Co do waskiego pasa, taka budowa jest jak najbardziej mozliwa (np. Bruce Lee jak sie napial czy ehm, ja). Chociaz tutaj akurat wynika ona z faktu, ze jego dolna czesc z zalozenia nie miala byc czlekoksztaltna. Model bez zadnych referek bo raczej jako tako budowe czlowieka znam. A reszta faldek itp to improwizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Sliczny sculpting i base tez fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 model konkretny :) czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Tylko jedno pytanie: fałdki na dłoniach to alphą jechałeś czy to "ręczna" robota? Bo wyglądają jak z jakiejś Alphy, ale głowy nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_ciulos Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 dziwne polaczenie glowy z reszta ciala, faldy z szyi siegaja az do klaty mijajac kosc za ktora nie powinny sie znajdowac. noga jestem z anatomi ale to akurat dosyc rzuca sie w oczy. a tak poza tym to z.....sty modelik tez kiedys bede takie tworzyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Nekrofil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 model robi mocne wrażenie tym bradziej, że to improwizacja pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi