Kr3tz Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 gregorjan ma racje, powtarzam to od paru stron a tobie ciagle nie chce sie tego zmienic
mookie Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Nieźle, ale gdzieś mi umyka temat "Małe jest piękne"... A-ha, mam przykazanie od mojej dziewczyny, żeby pogratulować Ci tego przefajnego brimboleta na ławeczce pod ścianą - fantastyczna postać (mogłaby być bohaterem całej pracy)!
Leleń Napisano 25 Maj 2007 Autor Napisano 25 Maj 2007 matury matury i po maturach, do Rata powracam i chyba umieszczam ostateczna wersje.. wiem ze praca jest marna :| (ale na wiecej mnie chyba nie stac) dzieki wszystkich za komentarze uwagi krytyki i pochwaly :) jak co bitwe - wiele sie nauczylem. powodzenia wszystkim :] pozdrawiam.
Gość Raffaello Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 bardzo podoba mi sie twoja kartonówka! szczurek jest rewelacyjny ;)
krzyhhh Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 fajna bajka by z tego była :> hm.. koleś nie ma cienia pod nogami ?
Leleń Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 ciesze sie ze Wam sie podoba, ciesze sie rowniez ze wreszcie cos skonczylem :P co do tego cienia, dziwna sprawa, jak sobie rozjasnicie to bedzie widac kawaleczek cienia, niewiem czemu.. olac to ;] pozdrawiam
KLICEK Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 hej swietna pracka, teraz wyrenderuj jeszcze ao i zmixuj w ps i bedziesz mial super pracke :)
Rekomendowane odpowiedzi