Kr3tz Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 gregorjan ma racje, powtarzam to od paru stron a tobie ciagle nie chce sie tego zmienic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mookie Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Nieźle, ale gdzieś mi umyka temat "Małe jest piękne"... A-ha, mam przykazanie od mojej dziewczyny, żeby pogratulować Ci tego przefajnego brimboleta na ławeczce pod ścianą - fantastyczna postać (mogłaby być bohaterem całej pracy)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 matury matury i po maturach, do Rata powracam i chyba umieszczam ostateczna wersje.. wiem ze praca jest marna :| (ale na wiecej mnie chyba nie stac) dzieki wszystkich za komentarze uwagi krytyki i pochwaly :) jak co bitwe - wiele sie nauczylem. powodzenia wszystkim :] pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 bardzo podoba mi sie twoja kartonówka! szczurek jest rewelacyjny ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyhhh Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 fajna bajka by z tego była :> hm.. koleś nie ma cienia pod nogami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 ciesze sie ze Wam sie podoba, ciesze sie rowniez ze wreszcie cos skonczylem :P co do tego cienia, dziwna sprawa, jak sobie rozjasnicie to bedzie widac kawaleczek cienia, niewiem czemu.. olac to ;] pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 hej swietna pracka, teraz wyrenderuj jeszcze ao i zmixuj w ps i bedziesz mial super pracke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts