March 7, 200718 yr Witam wszystkich w kolejnej edycji Speeda. Nie wiem czy temat dobry i czy nie jest za skomplikowany, ale jakby coś to pomysle nad czyms innym. Temat: El Panda! Na tej stronie znajdziecie wszelkie przydatne referki. http://www.vinylpulse.com/el_panda/index.html Chodzi mi przede wszystkim o poprawne uchwycenie proporcji i klimatu postaci. Poza też dowolna (niekoniecznie jak na obrazku). - Czas 4h. - Prosze o zrzut siatki z viewportu i ms'a. - Prace zamieszczajcie na jednym obrazku o szerokości 800px, i dowolnej wysokości. - Oprogramowanie wszelakie. Powodzenia!
March 7, 200718 yr Author Spokojnie tu nikt nie urywa nikomu głowy :). Jesli bedzie duzo glosow za wydluzeniem to nie widze problemu. sam nie wiem czy bym zdązyl w tym czasie. Hejka!
March 7, 200718 yr Ciekawy temat :] moze tym razem zapamietam ze trzeba pande zrobic:D hehe bo ostatni krab zamiast homara to była gafa.
March 12, 200718 yr Author Tak to wlasnie sie zapowiadalo. Frekfencja na speedach byla coraz mniejsza. No nic. Moze rzeczywiscie trzeba odpocząc. :P Pozdravki!!
March 12, 200718 yr no nic :) trudno, zapytam tylko co chcecie zebym teraz zrobił ? zawisił speedy, czy postawił nowy temat ? :) zrobię jak chcecie
March 12, 200718 yr Narazie nie ma sensu dawać nowej edycji speedu, i tak znaczna większość zaaferowana jest bitwą. Może po ogłoszeniu nominacji, nowy watek ze speedem założyć.
March 12, 200718 yr Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. A na razie to wiadomo ze lepiej poswiecic czas na bitwe. Pozdro
March 12, 200718 yr Mysle ze gdyby limit byl ~2h to napewno byloby conajmniej kilka prac, w koncu nie wszyscy biora udzial w bitwie :}
March 13, 200718 yr Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. oj nie, to bedzie ograniczajace... nie jestem za ustaleniem stalego czasu... pozdr.