wooka Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Witam wszystkich w kolejnej edycji Speeda. Nie wiem czy temat dobry i czy nie jest za skomplikowany, ale jakby coś to pomysle nad czyms innym. Temat: El Panda! Na tej stronie znajdziecie wszelkie przydatne referki. http://www.vinylpulse.com/el_panda/index.html Chodzi mi przede wszystkim o poprawne uchwycenie proporcji i klimatu postaci. Poza też dowolna (niekoniecznie jak na obrazku). - Czas 4h. - Prosze o zrzut siatki z viewportu i ms'a. - Prace zamieszczajcie na jednym obrazku o szerokości 800px, i dowolnej wysokości. - Oprogramowanie wszelakie. Powodzenia!
ferni Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 mi sie temat podoba ale nie wiem czy wezme udzial bo czasu zamało :(
wooka Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 Spokojnie tu nikt nie urywa nikomu głowy :). Jesli bedzie duzo glosow za wydluzeniem to nie widze problemu. sam nie wiem czy bym zdązyl w tym czasie. Hejka!
Gość frolicsome Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Ciekawy temat :] moze tym razem zapamietam ze trzeba pande zrobic:D hehe bo ostatni krab zamiast homara to była gafa.
Sanderalek Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Coś wam wątek zamarł :P a tak pozatym fajny temat ;)
Matchias Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Ludzie nie mają czasu bo robią małe piękne rzeczy
JohnZi Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 moze zrobcie sobie przerwe na jakis czas z tymi speedami:) dobrze wam zrobi:)
wooka Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 Tak to wlasnie sie zapowiadalo. Frekfencja na speedach byla coraz mniejsza. No nic. Moze rzeczywiscie trzeba odpocząc. :P Pozdravki!!
Thunder Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 ja bym brał udział jakbym umiał organike ;) no nic będę musiał się nauczyć
KLICEK Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 no nic :) trudno, zapytam tylko co chcecie zebym teraz zrobił ? zawisił speedy, czy postawił nowy temat ? :) zrobię jak chcecie
peterr Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 ej no bo na złość coś zrobie :P pomiędzy jednym a drugim dla relaxu hehe :)
kubi Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Narazie nie ma sensu dawać nowej edycji speedu, i tak znaczna większość zaaferowana jest bitwą. Może po ogłoszeniu nominacji, nowy watek ze speedem założyć.
DraB Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. A na razie to wiadomo ze lepiej poswiecic czas na bitwe. Pozdro
zonk Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Mysle ze gdyby limit byl ~2h to napewno byloby conajmniej kilka prac, w koncu nie wszyscy biora udzial w bitwie :}
Destroyer Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 poczekajcie zaraz coś zrobię i wygram walkowerem :D
tadzio Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. oj nie, to bedzie ograniczajace... nie jestem za ustaleniem stalego czasu... pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi