Napisano 7 Marzec 200718 l Witam wszystkich w kolejnej edycji Speeda. Nie wiem czy temat dobry i czy nie jest za skomplikowany, ale jakby coś to pomysle nad czyms innym. Temat: El Panda! Na tej stronie znajdziecie wszelkie przydatne referki. http://www.vinylpulse.com/el_panda/index.html Chodzi mi przede wszystkim o poprawne uchwycenie proporcji i klimatu postaci. Poza też dowolna (niekoniecznie jak na obrazku). - Czas 4h. - Prosze o zrzut siatki z viewportu i ms'a. - Prace zamieszczajcie na jednym obrazku o szerokości 800px, i dowolnej wysokości. - Oprogramowanie wszelakie. Powodzenia!
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor Spokojnie tu nikt nie urywa nikomu głowy :). Jesli bedzie duzo glosow za wydluzeniem to nie widze problemu. sam nie wiem czy bym zdązyl w tym czasie. Hejka!
Napisano 7 Marzec 200718 l Ciekawy temat :] moze tym razem zapamietam ze trzeba pande zrobic:D hehe bo ostatni krab zamiast homara to była gafa.
Napisano 12 Marzec 200718 l moze zrobcie sobie przerwe na jakis czas z tymi speedami:) dobrze wam zrobi:)
Napisano 12 Marzec 200718 l Autor Tak to wlasnie sie zapowiadalo. Frekfencja na speedach byla coraz mniejsza. No nic. Moze rzeczywiscie trzeba odpocząc. :P Pozdravki!!
Napisano 12 Marzec 200718 l ja bym brał udział jakbym umiał organike ;) no nic będę musiał się nauczyć
Napisano 12 Marzec 200718 l no nic :) trudno, zapytam tylko co chcecie zebym teraz zrobił ? zawisił speedy, czy postawił nowy temat ? :) zrobię jak chcecie
Napisano 12 Marzec 200718 l ej no bo na złość coś zrobie :P pomiędzy jednym a drugim dla relaxu hehe :)
Napisano 12 Marzec 200718 l Narazie nie ma sensu dawać nowej edycji speedu, i tak znaczna większość zaaferowana jest bitwą. Może po ogłoszeniu nominacji, nowy watek ze speedem założyć.
Napisano 12 Marzec 200718 l Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. A na razie to wiadomo ze lepiej poswiecic czas na bitwe. Pozdro
Napisano 12 Marzec 200718 l Mysle ze gdyby limit byl ~2h to napewno byloby conajmniej kilka prac, w koncu nie wszyscy biora udzial w bitwie :}
Napisano 13 Marzec 200718 l Jak dla mnie to przyczyna jest tez czas. Proponuje ustalic nowy STAŁY czas (np 1.5H) i tematy dobierac pod niego. oj nie, to bedzie ograniczajace... nie jestem za ustaleniem stalego czasu... pozdr.