Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Postanowiłem dołączyć. Wstepna koncepcja bedzie przedstawiać niemowlaka w niesprecyzowanym i na pewno nieprzyjaznym tle jako kontrast do tego z czym maluchy sie kojarzą. Ciezko mi to tłumaczyć ale takie coś "widziałem" - możliwe, ze do baniaka wpadnie co innego. Technika...hmm tradycja..olej na płycie lub digital. Pozdrawiam reszte wojowników bitwy:)

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a wiec jednak sie zdecydowales:) ale to bedziesz robil w 3d czy 2dw koncu:>?

no ale zycze powodzenia:) moze sam dolacze jak wpadne na cos dobrego;)

Edit: no fakt:D zmylilo mnie to co Junior napisal:)

Napisano

Nowy strzał do łba...szybki szkic. Jesli jest za ciemne badz za jasne to znaczy ze mam ktorys z monitorow rozkalibrowany:)Motyw "małego, pieknego" (bueheheh jak to dziwnie brzmi;) ) w trakcie przemysleń...

4c39af68b2b3458b.jpg

Napisano

Witam witam:)...

matti-"uczelnia ogranicza;)?"nie przejmuj sie uczelnia.dawaj do przodu z pracka!

drugi koncept bardzo ciekawy.tylko nie wiem czy bedziesz mogl sie przy nim popisac warsztatem...keep working!.

Napisano

no to ja tez sobie popatrze na Twoja pracke, jak widac nei tylko ja co chwile cos zmieniam, no coz ciekawe co wyjdzie z naszych prac... pozdro i bede tutaj zagladal!

Napisano

Nowy gniot...jak jest za jasne lub zla saturacja to znaczy ze ten monitor nadaje sie na rzut karny obitym bucikiem...maluje na innym wiec z tego powodu maly misz masz.Pozdrawiam:)

39227faffea36a32.jpg

Napisano

Wez ty sie w koncu na cos zdecyduj :D Ten pomysl tez dobry, wiec moze skoncz go. Taka sugestia ;) Jak dla mnie to ten drugi obrazek byl najciekawszy. Cos w stylu tego gostka w tym koszyku (wiesz o ktory mi chodzi:)) ALe to twoja praca:)

pozdrawiam

Napisano

siemanko Matti:) Dziekiz a komentarz :* Zdecydowalem sie jednak na ten ostatni i go rezam na ile moge i umiem;) Gostek w koszu tez sie poowoli robi;) I tak wszystkie koncepty skoncza kiedys na sklejce lub płycie. Dzieki:)

Napisano

Weeldog dzieki, w sumie jednak zostalem przy łodeczce...teraz kolejna faza prac...łodeczka bedzie inna to tylko po to by była. Przesunieta lampa to tylko przypadek;) Jesli jest za ciemno to juz nie wiem jak ustawic te zakichane monitory.. Pozdrawiam

d5d46b14a59eed72.jpg

Napisano

mrocznie ale ciekawie. Te ciemne okiennice wydawały mi się bardziej tajemnicze, ale te też mogą być. Dla mnie jest ekstra.

Napisano

troche ciezko sie na to patrzy w tym rozniarze.gradientu nieba nie uzaleznialbym od tej skosnej kreski sciany.deski w oknach troche ciemniejsze.

odbicie ludeczki jest nietak.ludeczka odbita powinna byc namalowana w tej samej perspektywie co oryginal tak jakby dwie ludeczki stykaly sie spodami:)...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi..ale mozesz sobie sprawdzic szybko w maxie:)

ps.zapodaj mniejszy obrazek zeby mozna bylo calosc ogarnac plz.

Napisano

Siemanko..dzieki za komentarze:) Z okienicami to owszem..zgadza sie..beda ciemniejsze...zapodalem aktualny etap pracy:) Barto z łodeczka jest tak, ze namalowałem ja tylko po to by była...bedzie wygladac troche inaczej a ze mi jej brakowalo to zrobilem szybki szkic a pozniej ja odbiłem kopiujac;)

Napisano

heh b. fajnie. przez te druty kolczaste kojarzy mi sie to troche z obozami koncentracyjnymi. moglbys dawac mniejsze obrazki zeby mozna bylo to wszystko ogarnac a nie przewijac obraz:) taka sugestia tylk ;)

pozdrwaiam

Napisano

Od razu lepiej:) Powiem ci ze wyglada bosko. Jeszcze wicej detalu wrzuc i bedzie wypas:) Bardzo fajne kolory. Klimat Beksinskiego jak nic ;)

Pozdro

Napisano

Jak na mój gust to stateczek za mało się wybija - teraz jest namalowany takim samym walorem jak ta karteczka na ścianie i nie wiadomo co ważniejsze. Ogólnie fajny klimat.

Napisano

Dzieki za komenty:) Z kartka pokombinuje bo i mi zaczela przeszkadzac. Ogolnie to chyba zaczne smarowac to na nowo bowiem na monitorze na ktorym smaruje jest inna tonacja(wg mnie lapsza)- po prostu ejst nazbyt rozkalibrowany jak sie okazało oraz jest za mala głebia kolorów (widac kafle)...

Napisano

No dobra...koniec..poki co lepszego nic z tym nie zrobie...testowałem rozne wersje kolorystyczne i te bardziej kwaśne ale ostatecznie powracałem do tej wiec zostawiam. Pozdrawiam wszystkiech:)

a1d6e41baff4e8ff.jpg

Napisano

Pomysł i kolorystyka..... głównie pomysł są rozpierdala***yhm...... jedynie trzeba by wg mnie koncepcyjnie popracować nad tłem....

Napisano

Hmmm dzieki za komenty. Z tym jasniej ciemniej to juz legenda...heheh nie wiem czy mam skopane monitory czy nie bo ostatnio je kalibrowałem. Generalnie ciemno byc miało..mrocznie...moze dolacze wersje czerwona..i zielona...tak czy siak...po skonczeniu tej pracy wymyslilem taki sam ale w innym ujeciu budynkow. Co do tła sie zgadzam...nie moglem sie zdecydowac na zadne wiec zostalem przy pierwowzorze:)

Napisano

git wypas, gratuluje, bo naprawde fajnie wyszlo.. mozna by troche rozjasnic miejsce wokol lodeczki, ale tak po za tym - bajer

a i fajnie by to wygladalo gdyby zwiekszyc poziom detali, szczefolnie wokol drutu, lodeczki i kamieni

Napisano

I to jest dobre podejscie:] Trzeba patrzec w przyszlosc a nie za siebie. Dla mnie jest to nowe i pouczajace doswiadczenie, chociaz nie powiem ze zrobilem sobie nadzieje. Warto rozwazac dlaczego nasze prace nie przekonaly sedziow czy po prostu przyjac to do swiadomosci?

Napisano

ehhhh Omen....no szkoda, ale kilka dni po nominacjach dodano kilka osób wiec myślałem, ze juz nikt nowy w gronie nominowanych sie nie pojawi....wiec zajalem sie inną robotą i mysli miałem gdzie indziej. Poza tym prawie ojcem zostałem wiec sam rozumiesz co to za stres :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności