Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja najnowsza praca. Wiem ze znajda sie jakies błedy i nie dociagniecia ale jest to wersja ostateczna :)

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trzeba było dać to do wip'a bo praca nie dośc że jest słaba to wymaga jeszcze pracy a tak ogólnie to w czym to było renderowane?

Napisano
  • Autor

max 8 varay, nie dałem do wip bo ta prace nie zamierzam juz poprawiac ani korygowac, nie chce mi sie

Napisano

niestety ale najatrakcyjniej prezentuje się na miniaturkach ;/ szkoda że nie chcesz jej dopracować

Napisano
  • Autor

to powiedzcie mi co poprawic a sprobuje to poprawic co do lewitacji to jest on osadzony prawidłowo na ziemi jednak vray jakos sobie nie radzi :)

Napisano

gdzie policja jeździ evo?? ja tam moge być policjantem. ogólnie nie jest źle, model nawet nie jest krzywy, ale najbardziej razi baaardzo dużo niezgodności z orginałem i te dwie rury kanalizacyjne z tyłu.......

Napisano

a mi się pomysł nie podoba bo policja i mitsu coś nie zabardzo pasuje ;/

a tak pozatym widać że poszedłeś na łatwiznę, bo w renderze w gi daleś na very low lub na low bo cienie brzydkie ;]

takie rzeczy to się rzucają na pierwszy rzut oka ;]

Napisano

Model moze byc ale materiały leżą i kwiczą. Jak Johny mówi, szkoda to rozgrzebywać, kiedyś wrócisz do tego i poprawisz, zeby sie do folio wpasowało. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie zobaczymy jakiegos WIP'a w Twoim wykonaniu (autko mam na myśli).

Tak btw. jesli wnetrza nie konczysz to staraj sie to jakos ukryc na renderach :)

Pozdrawiam ;)

Napisano

Praca dosc slaba ale mas spory potecjal! Jesli nie chce ci sie juz nad tym siedzieć Zachęcam cie żeby wrzucic to do ps i sporbowac swoich sil w postprodukcji. Mysle ze doswiadczony ps-owiec moglby tego z tego zrobic cacko stosunkowo niewielkim nakładem pracy.

Pozdrawiam !

Napisano

byla taka reklama zdaje sie w australii... bilboard:

po lewej stronie normalny lancer i podpisane 'scary'

a po prawej lancer w barwach policji i z kogutem i podpisane 'real scary'

:)

Napisano

Wydaje mi sie ze niektozi troche przesadzaja, pracka nie jest zla, render nie najgorszy, pomysl fajny, modeling dobry... tylko kierownica jest zbyt przesunieta do drzwi, no i mogles dac czarne slupki, ale to moj wymysl :)

Napisano

A ja jak widze lancera mam ochote sie scigac wiec nie wiem czy to dobry pomysł. Z shaderami musisz jeszcze powalczyć

Napisano

Nie wydaje się być źle, choć jak już niektórzy zauważyli można by nad nią jeszcze popracować (idiotyczne wydają mi się stwierdzenia pt. "nie chce mi się" - to po co w ogóle coś robisz?!). Mnie osobiście razi materiał felg i wyjątkowo słaba jakość renderów (chodzi mi o ustawienia VRaya), sam pomysł jest okay i fajne światło - takie niezbyt oślepiające, nadające klimatu.

Może od niechcenia popracujesz nad tym renderem jeszcze :-P

Napisano

Dla mnie wypas :)

Napisano

Noise na masce jakiś widzę? Czy to ziarnisty ambient occl.?

Model fajny, natomiast materiał średni.

Gratki i pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności