Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to powiedzcie mi co poprawic a sprobuje to poprawic co do lewitacji to jest on osadzony prawidłowo na ziemi jednak vray jakos sobie nie radzi :)

Napisano

gdzie policja jeździ evo?? ja tam moge być policjantem. ogólnie nie jest źle, model nawet nie jest krzywy, ale najbardziej razi baaardzo dużo niezgodności z orginałem i te dwie rury kanalizacyjne z tyłu.......

Napisano

a mi się pomysł nie podoba bo policja i mitsu coś nie zabardzo pasuje ;/

a tak pozatym widać że poszedłeś na łatwiznę, bo w renderze w gi daleś na very low lub na low bo cienie brzydkie ;]

takie rzeczy to się rzucają na pierwszy rzut oka ;]

Napisano

Model moze byc ale materiały leżą i kwiczą. Jak Johny mówi, szkoda to rozgrzebywać, kiedyś wrócisz do tego i poprawisz, zeby sie do folio wpasowało. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie zobaczymy jakiegos WIP'a w Twoim wykonaniu (autko mam na myśli).

Tak btw. jesli wnetrza nie konczysz to staraj sie to jakos ukryc na renderach :)

Pozdrawiam ;)

Napisano

Praca dosc slaba ale mas spory potecjal! Jesli nie chce ci sie juz nad tym siedzieć Zachęcam cie żeby wrzucic to do ps i sporbowac swoich sil w postprodukcji. Mysle ze doswiadczony ps-owiec moglby tego z tego zrobic cacko stosunkowo niewielkim nakładem pracy.

Pozdrawiam !

Napisano

byla taka reklama zdaje sie w australii... bilboard:

po lewej stronie normalny lancer i podpisane 'scary'

a po prawej lancer w barwach policji i z kogutem i podpisane 'real scary'

:)

Napisano

Wydaje mi sie ze niektozi troche przesadzaja, pracka nie jest zla, render nie najgorszy, pomysl fajny, modeling dobry... tylko kierownica jest zbyt przesunieta do drzwi, no i mogles dac czarne slupki, ale to moj wymysl :)

Napisano

Nie wydaje się być źle, choć jak już niektórzy zauważyli można by nad nią jeszcze popracować (idiotyczne wydają mi się stwierdzenia pt. "nie chce mi się" - to po co w ogóle coś robisz?!). Mnie osobiście razi materiał felg i wyjątkowo słaba jakość renderów (chodzi mi o ustawienia VRaya), sam pomysł jest okay i fajne światło - takie niezbyt oślepiające, nadające klimatu.

Może od niechcenia popracujesz nad tym renderem jeszcze :-P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności