Dracula Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 To moja najnowsza praca. Wiem ze znajda sie jakies błedy i nie dociagniecia ale jest to wersja ostateczna :)
dariusz Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 AA kuleje, i małe obrazki:) ale ogólnie fajnie, i pomysł też niczego sobie
!Ewert Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 trzeba było dać to do wip'a bo praca nie dośc że jest słaba to wymaga jeszcze pracy a tak ogólnie to w czym to było renderowane?
Dracula Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 max 8 varay, nie dałem do wip bo ta prace nie zamierzam juz poprawiac ani korygowac, nie chce mi sie
rallyman Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 niestety ale najatrakcyjniej prezentuje się na miniaturkach ;/ szkoda że nie chcesz jej dopracować
Dracula Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 to powiedzcie mi co poprawic a sprobuje to poprawic co do lewitacji to jest on osadzony prawidłowo na ziemi jednak vray jakos sobie nie radzi :)
Mr Pank Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 hmmm ładny resorak Edit: i jeszcze coś zmień wątek na Pojazd 3D: Lancer Police :)
JohnZi Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 zostaw to juz i bierz sie za cos nowego:] na pewno zobaczysz postep:]
chudy Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 gdzie policja jeździ evo?? ja tam moge być policjantem. ogólnie nie jest źle, model nawet nie jest krzywy, ale najbardziej razi baaardzo dużo niezgodności z orginałem i te dwie rury kanalizacyjne z tyłu.......
Stachu Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 a mi się pomysł nie podoba bo policja i mitsu coś nie zabardzo pasuje ;/ a tak pozatym widać że poszedłeś na łatwiznę, bo w renderze w gi daleś na very low lub na low bo cienie brzydkie ;] takie rzeczy to się rzucają na pierwszy rzut oka ;]
salvage Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Model moze byc ale materiały leżą i kwiczą. Jak Johny mówi, szkoda to rozgrzebywać, kiedyś wrócisz do tego i poprawisz, zeby sie do folio wpasowało. Mam nadzieje, że w najbliższym czasie zobaczymy jakiegos WIP'a w Twoim wykonaniu (autko mam na myśli). Tak btw. jesli wnetrza nie konczysz to staraj sie to jakos ukryc na renderach :) Pozdrawiam ;)
shi Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Praca dosc slaba ale mas spory potecjal! Jesli nie chce ci sie juz nad tym siedzieć Zachęcam cie żeby wrzucic to do ps i sporbowac swoich sil w postprodukcji. Mysle ze doswiadczony ps-owiec moglby tego z tego zrobic cacko stosunkowo niewielkim nakładem pracy. Pozdrawiam !
dokturpotfor Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 byla taka reklama zdaje sie w australii... bilboard: po lewej stronie normalny lancer i podpisane 'scary' a po prawej lancer w barwach policji i z kogutem i podpisane 'real scary' :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 strach sie bac takiego patrolu :) Pomysl niezly - pierwszy raz widze Lancelota z kangurem :) Fajny efekt heheh
Kr3tz Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Wydaje mi sie ze niektozi troche przesadzaja, pracka nie jest zla, render nie najgorszy, pomysl fajny, modeling dobry... tylko kierownica jest zbyt przesunieta do drzwi, no i mogles dac czarne slupki, ale to moj wymysl :)
damusTo Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 A ja jak widze lancera mam ochote sie scigac wiec nie wiem czy to dobry pomysł. Z shaderami musisz jeszcze powalczyć
Homa Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Nie wydaje się być źle, choć jak już niektórzy zauważyli można by nad nią jeszcze popracować (idiotyczne wydają mi się stwierdzenia pt. "nie chce mi się" - to po co w ogóle coś robisz?!). Mnie osobiście razi materiał felg i wyjątkowo słaba jakość renderów (chodzi mi o ustawienia VRaya), sam pomysł jest okay i fajne światło - takie niezbyt oślepiające, nadające klimatu. Może od niechcenia popracujesz nad tym renderem jeszcze :-P
Levus Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Noise na masce jakiś widzę? Czy to ziarnisty ambient occl.? Model fajny, natomiast materiał średni. Gratki i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi