skiki Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 oj dawno nic nie wrzucałem ... i szybko pewnie niczego nie wrzuce... praca w sumie dosc szybka - pierwsza lazienka w moim wykonaniu max + v-ray: czemu prysznic taki szeroki - bo ma inaczej uchylane drzwi i zeby mozna bylo z niego wmiare latwo wylesc to musi byc taki szeroki ;)
DraB Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Ładnie :) Bardzo fajne te IESy na pierwszym ujęciu.
!Ewert Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Bardzo pozytywnie;) 3 render mi sie mniej podoba ale tak to ok popraw sraj taśme i bedzie nice;))
JohnZi Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 bardzo ladnie wyszlo:] jak zrobiles ze swiatla maja takie fajne obwodki? naturalnie to wyglada:]
MaGuu Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Muszla jest zdecydowanie za duzy :) Oj tak, wygląda jak...nawet nie wiem jak co :P Wizki ładne :) Bardzo czyste :)
krzyhhh Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 jw .ogólnie ładnie ale nie extra ;) trochę zieleni by sieprzydało hehe padłem jak zobaczyłęm ten kibel.. wieelki jak jak.. hm.. prawie jak wanna :)
skiki Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 heh wiem wiem ze kibel jest za duzy jednak nie mam juz czasu tego renderowac drugi raz, przynajmniej narazie. moze jak znajde chwile to wyrenderuje :) dzieki za komenty, swiatła to iesy ;)
Gość ant-3d Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Bardzo przyjmnie i czysto :) Fajne swiatlo :) Czy moglby kolega sie podzielic ustawieniami aliasingu?
lee24 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Bardzo ładnie wykonana praca, gratulacje! tylko jedno drobne zastrzeżenie....na 4 renderze na szufladach masz panele?
skiki Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 to nie sa panele... znaczy sie podobne ale taki wynalazek widzialem juz na meblach z ikei wiec nie jest to moj wymysl. :) anty aliasing to catmull-rom czy jakos tak z deflautowymi ustawieniami, ostrosc dodatkowo uzyskalem w psp ;)
klikus1984 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 mi sie podoba. naturalnie wyszlo :) mozesz powiedziec, czy uzywales irr mapy, czy qmc ?
Georgas Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 ładne rendery, muszla jak z dziecięcych koszmarów :)
skiki Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 rradience + light cache - mialem to liczyc na qmc ale musialbym wysoko podbic ustawienia aby nie bylo noisa a przez to czas renderu wydluzylby sie bardzo .... dlatego irr + lc.
Zbychowaty Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 rendery miłe, samo wnetrze mi jakos sie niezbyt podoba;) Pozdrawiam:)
Johny Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Muszla przypomina dziób pelikana :) Ogolnie bardzo ladnie
soshka.cg Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Cos ci chyba proporcje padły. Trochę też mógłbyś podrasować gi bo dosyć dużo bugów. Na pierwszym renderku wanna lewituje, a IESy pogarszają jeszcze ten efekt. Odnoszę też wrażenie że ktoś ci krzywo poukładał te kafelki ;)
oskar_h Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Swietne wizualizacje, prawie jak fotki :D podoba mi sie zwlaszcza recznik i to futerko lezace przed prysznicem :)
gregorjan Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Jak mówią..miłe i przyjemne w dotyku ale.. ;) Wg. mnie dziwnie wygląda ten widok za oknem. {zauważ że nie wspomniałem o muszli :]
skiki Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 plytki to tekstura :) wiem wiem ze kibel za duzy :P wszyscy to mowia ;) jak bedzie czas na rendery to poprawie ;)
Rekomendowane odpowiedzi