Napisano 8 Marzec 200718 l oj dawno nic nie wrzucałem ... i szybko pewnie niczego nie wrzuce... praca w sumie dosc szybka - pierwsza lazienka w moim wykonaniu max + v-ray: czemu prysznic taki szeroki - bo ma inaczej uchylane drzwi i zeby mozna bylo z niego wmiare latwo wylesc to musi byc taki szeroki ;)
Napisano 8 Marzec 200718 l Bardzo pozytywnie;) 3 render mi sie mniej podoba ale tak to ok popraw sraj taśme i bedzie nice;))
Napisano 8 Marzec 200718 l bardzo ladnie wyszlo:] jak zrobiles ze swiatla maja takie fajne obwodki? naturalnie to wyglada:]
Napisano 8 Marzec 200718 l Muszla jest zdecydowanie za duzy :) Oj tak, wygląda jak...nawet nie wiem jak co :P Wizki ładne :) Bardzo czyste :)
Napisano 8 Marzec 200718 l jw .ogólnie ładnie ale nie extra ;) trochę zieleni by sieprzydało hehe padłem jak zobaczyłęm ten kibel.. wieelki jak jak.. hm.. prawie jak wanna :)
Napisano 8 Marzec 200718 l Autor heh wiem wiem ze kibel jest za duzy jednak nie mam juz czasu tego renderowac drugi raz, przynajmniej narazie. moze jak znajde chwile to wyrenderuje :) dzieki za komenty, swiatła to iesy ;)
Napisano 8 Marzec 200718 l Bardzo przyjmnie i czysto :) Fajne swiatlo :) Czy moglby kolega sie podzielic ustawieniami aliasingu?
Napisano 9 Marzec 200718 l Bardzo ładnie wykonana praca, gratulacje! tylko jedno drobne zastrzeżenie....na 4 renderze na szufladach masz panele?
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor to nie sa panele... znaczy sie podobne ale taki wynalazek widzialem juz na meblach z ikei wiec nie jest to moj wymysl. :) anty aliasing to catmull-rom czy jakos tak z deflautowymi ustawieniami, ostrosc dodatkowo uzyskalem w psp ;)
Napisano 9 Marzec 200718 l mi sie podoba. naturalnie wyszlo :) mozesz powiedziec, czy uzywales irr mapy, czy qmc ?
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor rradience + light cache - mialem to liczyc na qmc ale musialbym wysoko podbic ustawienia aby nie bylo noisa a przez to czas renderu wydluzylby sie bardzo .... dlatego irr + lc.
Napisano 11 Marzec 200718 l Cos ci chyba proporcje padły. Trochę też mógłbyś podrasować gi bo dosyć dużo bugów. Na pierwszym renderku wanna lewituje, a IESy pogarszają jeszcze ten efekt. Odnoszę też wrażenie że ktoś ci krzywo poukładał te kafelki ;)
Napisano 16 Marzec 200717 l Swietne wizualizacje, prawie jak fotki :D podoba mi sie zwlaszcza recznik i to futerko lezace przed prysznicem :)
Napisano 16 Marzec 200717 l Jak mówią..miłe i przyjemne w dotyku ale.. ;) Wg. mnie dziwnie wygląda ten widok za oknem. {zauważ że nie wspomniałem o muszli :]
Napisano 16 Marzec 200717 l Autor plytki to tekstura :) wiem wiem ze kibel za duzy :P wszyscy to mowia ;) jak bedzie czas na rendery to poprawie ;)