Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

oj dawno nic nie wrzucałem ... i szybko pewnie niczego nie wrzuce...

praca w sumie dosc szybka - pierwsza lazienka w moim wykonaniu

max + v-ray:

frender1poobrobceas0.th.jpg frender2finish3nk6.th.jpg frender3obrobka2yl6.th.jpg frender5finishhs2.th.jpg

czemu prysznic taki szeroki - bo ma inaczej uchylane drzwi i zeby mozna bylo z niego wmiare latwo wylesc to musi byc taki szeroki ;)

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo pozytywnie;) 3 render mi sie mniej podoba ale tak to ok popraw sraj taśme i bedzie nice;))

Napisano

bardzo ladnie wyszlo:] jak zrobiles ze swiatla maja takie fajne obwodki? naturalnie to wyglada:]

Napisano

Muszla jest zdecydowanie za duzy :) Oj tak, wygląda jak...nawet nie wiem jak co :P

Wizki ładne :) Bardzo czyste :)

Napisano

jw .ogólnie ładnie ale nie extra ;) trochę zieleni by sieprzydało

hehe padłem jak zobaczyłęm ten kibel.. wieelki jak jak.. hm.. prawie jak wanna :)

Napisano
  • Autor

heh wiem wiem ze kibel jest za duzy jednak nie mam juz czasu tego renderowac drugi raz, przynajmniej narazie. moze jak znajde chwile to wyrenderuje :) dzieki za komenty, swiatła to iesy ;)

Napisano

Bardzo przyjmnie i czysto :) Fajne swiatlo :) Czy moglby kolega sie podzielic ustawieniami aliasingu?

Napisano

Bardzo ładnie wykonana praca, gratulacje! tylko jedno drobne zastrzeżenie....na 4 renderze na szufladach masz panele?

Napisano
  • Autor

to nie sa panele... znaczy sie podobne ale taki wynalazek widzialem juz na meblach z ikei wiec nie jest to moj wymysl. :) anty aliasing to catmull-rom czy jakos tak z deflautowymi ustawieniami, ostrosc dodatkowo uzyskalem w psp ;)

Napisano
  • Autor

rradience + light cache - mialem to liczyc na qmc ale musialbym wysoko podbic ustawienia aby nie bylo noisa a przez to czas renderu wydluzylby sie bardzo .... dlatego irr + lc.

Napisano

Cos ci chyba proporcje padły. Trochę też mógłbyś podrasować gi bo dosyć dużo bugów. Na pierwszym renderku wanna lewituje, a IESy pogarszają jeszcze ten efekt. Odnoszę też wrażenie że ktoś ci krzywo poukładał te kafelki ;)

Napisano

Swietne wizualizacje, prawie jak fotki :D podoba mi sie zwlaszcza recznik i to futerko lezace przed prysznicem :)

Napisano

Jak mówią..miłe i przyjemne w dotyku ale.. ;)

Wg. mnie dziwnie wygląda ten widok za oknem.

{zauważ że nie wspomniałem o muszli :]

Napisano
  • Autor

plytki to tekstura :) wiem wiem ze kibel za duzy :P wszyscy to mowia ;) jak bedzie czas na rendery to poprawie ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.