Skocz do zawartości

Zwycięzca sesji 1 Speed Animating 57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwycięzca sesji 1 Speed Animating

• ceest
      0
    • charlie
      0
    • Dave Borck
      0
    • Kris_R
      29
    • Leleń
      5
    • Master Kiełbaster
      2
    • Mr Pank
      12
    • Source
      0
    • nie glosowac tu :P
      0
    • ultra 3D
      6
    • Waldx
      3
    • WWWoj
      0
    • zioło
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Głosujemy na zwycięzcę pierwszej sesji speed animating. Cieszy mnie, że tak wiele osób wzięło udział. To bardzo dobrze rokuje na przyszłość tego małego działu animacyjnego :)

Głosy można oddawać do piątku wieczora. Przez weekend zwycięzca zakłada nową sesję i lecimy dalej z animacyjkami :)

Ponizej zamieszczam linki do poszczegolnych filmikow.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

praca Krisa - w sumie to dobra interpretacja 'hasla', bo skoku tu praktycznie nie bylo,

chyba ze mowa o jakoby 'wskoczeniu' do tej chochli - co faktycznie calkiem niezly timing mialo. generalnie pod wzgledem animacyjnym - (co prawda nie mialem przyjemnosci obejzenia pracy ceest'a, bo ja po prostu nie moge sciagac z rapidshare) - bez watpienia jest najlepsza.

.

juz szykuje peg-bar na kolejna runde.

swietnie sie sklada, ze nastepna kolejka (przypuszczalnie) od poniedzialku - akurat w piatek konczy mi sie sesja, wszystkie deadline'y, wiec bedzie czas i checi byc stanac we szranki.

Napisano

Ja nie glosuje na Krisa, bo i tak wygra:D wiec oddaje swój skromny głosik na druga w kolejności czyli Mr Pank:)

Napisano

e tam Kris_R "oszukał!" ;)

i mimo ze widac duzą swobodę w jego animacji ja zaglosuję na ultra3D - nie ma co byc koniunkturalnym

;)

Napisano
  • Autor

Ha! Tak trzymaj asblaze ;) Będzie weselej - im więcej luda tym lepiej ;) Pozdrawiam wiosennie!

Napisano

No to pięknie, jak chęci są to i temat będzie się rozwijał :). Mój skromny głos na Waldx'a (podoba mi się praca nóg w twojej animacji dzięki czemu można odczuć ciężkość bohatera ;])

Pozdrawiam

Napisano

Brawo panowie:) bardzo mi sie podobają te animacje:D

fajne podejście do tematu u niektórych:D a głos no pomyśle jeszcze na kogo:)

pozdro

edit : głos na Lelenia:)

Napisano

super inicjatywa gratulacjie dla ukonczonych/startujacych :) jednak najlepsza praca Kris_R chyba za podojscie do tematu i zawarta humorystyke

pozdrawiam i rowniez czekam na nastepna odslone

Napisano
  • Autor

Ano.. hmm... wybacz sympathetic.. tak mi się jakoś z rozpędu kliknęło :D Naprawdę nie wiem, dlaczego mi się zdawało, że wrzucałeś jakąś animkę od siebie ;) Chyba taka autosugestia. Mój błąd.. sorki ;)

Napisano

master kiełbaster - świetne shadery(pewnie długo się by renderowało dlatego klatkuje), fajnie wymodelowany ludzik lego.. ;P

A ogólnie Kris_R fajny pomysł. I wsumie pomysłem wygrał.

A było kilka animacji prawie mocap (jeżeli nie mocap:]), wykonanie genialne, a pracki nie docenione.

Szkoda, bitwe zauważyłem dopiero kiedy news się pojawił o sondzie:/

Ja też wezme udział w następnej:)

edit: ........

Napisano
master kiełbaster - świetne shadery(pewnie długo się by renderowało dlatego klatkuje), fajnie wymodelowany ludzik lego.. ;P

Ja tam nie chcę nic mówić, ale... to raczej nie jest grafika :) Shadery są z reala więc wiadomo, że świetne :D

PS mój głos dostaje Mr Pank :)

Napisano
  • Autor

nie do końca Cię zrozumiałem sympathetic... jesteś za ujednoliceniem czego? rozwiń myśl proszę...

Napisano

piszac o ujednoliceniu mialem na mysli np jedna postac dostepna dla wszystkich i

z niej kazdy cos robi, mialem zrobic riga kurcze, ale wybaczcie czasu brak jak narazie :/ . Fajna animka Kris :).

Napisano

Oczywiście głos na Krisa. Najciekawiej wyszło i z pomysłem.

Ech, a ja chyba w następnej edycji znowu nie wezmę udziału:(

Busy, busy, busy.

Pozdro

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności