Napisano 20 Marzec 200717 l no ciekawy styl kreskowania cienia.. nie znam sie na tym..nie kończyłem żadnych szkół w tym kierunku więc jedyne co mogę powiedzieć to to, że ciekawie to wygląda. Szczególnie podoba mi sie pierwszy szkic.... 2 też niczego sobie. Taka chaotycznie uporządkowana kreska.... no ale niech wypowie sie ktoś kto sie na tym zna. Mi osobiście sie podoba. Chociaż mogło być trochę bardziej uporządkowane. Pozdrawiam :)
Napisano 21 Marzec 200717 l Witka, fajne te Twoje szkicorki, ciekawa kreseczka ;], a mówią że ja siano robię. . . ;) Pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 200717 l Fajne szkice. Nawet bardzo fajne ;) Podoba mi się ten chaotyczny troche styl kreskowania, nadaje fajnego wyrazu szkicom ;) Pozdrawiam
Napisano 23 Marzec 200717 l Tym Razem Pojechaleś Na maxa! Na serio bardzo fajna praca! Tylko do 2 rzeczy mozna sie przyczepic - do swiatla z ksiezyca i perspektywy statku! JoKeR
Napisano 23 Marzec 200717 l Autor z perspektywa statku to wiem, ale mi sie juz nie chcialo poprawiac, moze jeszcze do niej wroce..(jasne :p )...a ze swiatlem ksiezyca to nie wiem..ale sie przyjze... ale generalnie ciesze sie ze sie podoba..
Napisano 23 Marzec 200717 l no stary zabojczy klimat poprostu szczena opada no oczywiscie poza perspektywa :) ale to sie zdaza
Napisano 23 Marzec 200717 l Autor obo...no tak mysle ze kolo 4h moze..nie spieszylem sie generalnie...moze nawet troche wiecej..
Napisano 25 Marzec 200717 l Autor noo dwa miesiace jeszcze...trzeba czekac... wiec kolejna kartka ze szkicbuka
Napisano 31 Marzec 200717 l Autor takie szkicowanie przed snem...ale zaczely mi wychodzic kiczowate kolory zdziebko..to sobie dalem juz spokoj
Napisano 31 Marzec 200717 l tez mi sie kolorki podobają... :) tylko nie wiadomo co to jest na tym obrazku :D
Napisano 31 Marzec 200717 l No właśnie... chyba to jest jakaś gadzina którą właśnie zatłukli ;) A kolorki mnie również przypadły do gustu ;) Pozdrawiam
Napisano 1 Kwiecień 200717 l Autor tak no takie polowanie wlasnie mialo byc :) a dzis skorzystalem ze slonecznej poogdy w moim miescie
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor nabazgralem takiego robaczka..na konkurs konceptowy na digarcie.. perspektrywa znow poleciala :)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l pitu pitu jak najbardziej pozytywnie :) a robaczka nie widac :/ (problem z serwerem ??)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Można go wyprostować. Sory za kombinowanie z Twoją pracką. Kształtowałem obiekt w Photo paincie. Minuta roboty. Druga minuta to odbicie. A tak w ogóle to super praca. Lubię mocny akcent kolorystyczny. Zagłosuję. Pozdrówka.
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor nie ma za co przepraszac...to raczej ja dziekuje :) a odbicie to bardzo dobry pomysl...bo troche wisiala w powietrzu bestia dzieki za cenne rady..na pewno przydadza sie na przyszlosc :] jeszcze taki speedowy powrot do tematyki marynistycznej...ech kiedy ci piraci beda...:) i jeszcze spidzik jeden tym razem akrylowy...mam tylko trzy kolory :(
Napisano 11 Kwiecień 200717 l to pitu pitu zamiast obiadu :D genialne - świetna kolorystyka i dynamika, kadr też - piękna robota :)
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Autor dzieki za pozytywne opinie..motywuja do dalszej pracy :) chcialem byc jak goodbrush...moze podziergam to jeszcze troche to bede chociaz jak azjaci :) wiec poki co wip.. jak ktos mi powie co zrobic z panem na pierwszym planie to chyba ozłoce :]
Napisano 11 Kwiecień 200717 l hmm ja wiem że to pewnie zabrzmi głupio ale możesz zrobić mu np twarz:) ale większą bo ta jest za drobna, zdecydowanie za drobna.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor superKOKO dzieki...powiekszylem twarz..po raz kolejny :)..narazie nie rysuje jej dokladniej..jeszcze moze sie zmienic.. dzieki qba :)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Witka Panie ;], za armię się wziąłeś fajna sprawa, w tym momencie, jakoś dziwnie papierowo wyglądają te boki od hełmu, nie wiem jak się to fachowo nazywa, po drugie jakaś mimika twarzy byłaby chyba w tym kontekście wskazana (okrzyk), . . . piki w górę ;) . . . Pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200717 l witam, zrób mu oczy, to może być atut pracki. masz tam troszkę maszynową perspektywę z lewa, więc oczyma możesz ten kierunek naprawić. Można skręcić je w naszą stronę i powinno być ok. Pozdrawiam, ...aaa, te szkice na początku są całkiem niezłe, wrażliwa łapa. PS" Jeśli chcesz jakieś referki do tych wojaków, to mogę podesłać" ;)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor boki poprawie...caly helm zreszta..okrzykow nie bedzie...chyba chce oczekiwanie :) oczy beda..sluszna rada...tylko narazie musze sie uporac z jego kolorami bo mi nie leza...o ile ci dalsi panowie wygladaja IMO dosc naturalnie to ten z przodu troche odstaje... a co do referek to jesli to nie klopot to bardzo chetnie :] pzdr.
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor nie no poddaje sie...tego woja to by trzeba od nowa jeszcze raz namalowac..a to juz wole nowy rysunek zorbic (i tak sie pewnie stanie)..wiec z tym finisz...a myslalem ze choc jeden rysunek skoncze ;)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l spoko koko :) ale poddać? nie godzi się.. szyja jeszcze zdrówko! fajne to!
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor na miniaturce jak zwykle super. Myślałem, że to Lacedemona ;) to jest dopiero komplement! :D
Napisano 5 Maj 200717 l Autor kolejny obrazek na digartowa bitwe....generalnie tematem jest takie duze latajace cos... do poniedzialku czas to pewnie jeszcze podlubie..wiec wszelkie rady mile widziane :)
Napisano 6 Maj 200717 l no kolory fajne szkoda ze kończysz jak byś jeszcze nad statkiem posiedział dodał trochę szczegółów
Napisano 6 Maj 200717 l uwierz mi ze nie potrafie... jedyne lekarstwo to przezuccenie sie do COrela PAintera...i obejrzenie tutka Churcha .. Powodzenia
Napisano 7 Maj 200717 l Autor wole jednak szopa...a tutkow churcha widzialem poltora...i jakos mi nie podeszly ale dzieki..pzdr. ....oj cos mi sie dziwnie pojechalo... strawberry fields forever :) edit: jeszcze wersja #2