maciekG Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 (edited) na poczatek kilka szkicy.. Edited January 22, 2013 by maciekG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 no ciekawy styl kreskowania cienia.. nie znam sie na tym..nie kończyłem żadnych szkół w tym kierunku więc jedyne co mogę powiedzieć to to, że ciekawie to wygląda. Szczególnie podoba mi sie pierwszy szkic.... 2 też niczego sobie. Taka chaotycznie uporządkowana kreska.... no ale niech wypowie sie ktoś kto sie na tym zna. Mi osobiście sie podoba. Chociaż mogło być trochę bardziej uporządkowane. Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidiasz Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 fajnie fajnie na fali lustracji wszyscy zakladaja teczki :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 ano trzeba cos czasem wrzucic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Witka, fajne te Twoje szkicorki, ciekawa kreseczka ;], a mówią że ja siano robię. . . ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Fajne szkice. Nawet bardzo fajne ;) Podoba mi się ten chaotyczny troche styl kreskowania, nadaje fajnego wyrazu szkicom ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 dzięks... ...siano jest fajne :) taki jeszcze obrazek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yookeer Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Tym Razem Pojechaleś Na maxa! Na serio bardzo fajna praca! Tylko do 2 rzeczy mozna sie przyczepic - do swiatla z ksiezyca i perspektywy statku! JoKeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 z perspektywa statku to wiem, ale mi sie juz nie chcialo poprawiac, moze jeszcze do niej wroce..(jasne :p )...a ze swiatlem ksiezyca to nie wiem..ale sie przyjze... ale generalnie ciesze sie ze sie podoba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 maciekG bardzo fajna pracka ;) Ile czasu Ci zajeło jej stworzenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidiasz Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 no stary zabojczy klimat poprostu szczena opada no oczywiscie poza perspektywa :) ale to sie zdaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 obo...no tak mysle ze kolo 4h moze..nie spieszylem sie generalnie...moze nawet troche wiecej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artursadlos Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 kk statek noca fajny a piraci 3 juz niedlugo. ahoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 25, 2007 Author Share Posted March 25, 2007 noo dwa miesiace jeszcze...trzeba czekac... wiec kolejna kartka ze szkicbuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 takie szkicowanie przed snem...ale zaczely mi wychodzic kiczowate kolory zdziebko..to sobie dalem juz spokoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidiasz Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 fajnie kolory wcale nie sa takie zle :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek_lenia Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 tez mi sie kolorki podobają... :) tylko nie wiadomo co to jest na tym obrazku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 No właśnie... chyba to jest jakaś gadzina którą właśnie zatłukli ;) A kolorki mnie również przypadły do gustu ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 tak no takie polowanie wlasnie mialo byc :) a dzis skorzystalem ze slonecznej poogdy w moim miescie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thx Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 dla mnie git, ciekaw jestem dalszego efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 obawiam sie ze dalszego ciągu nie będzie :] sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 takie pitu pitu..zamiast obiadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 nabazgralem takiego robaczka..na konkurs konceptowy na digarcie.. perspektrywa znow poleciala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidiasz Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 pitu pitu jak najbardziej pozytywnie :) a robaczka nie widac :/ (problem z serwerem ??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 zmienilem serwer..powinno byc ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
maronski Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Można go wyprostować. Sory za kombinowanie z Twoją pracką. Kształtowałem obiekt w Photo paincie. Minuta roboty. Druga minuta to odbicie. A tak w ogóle to super praca. Lubię mocny akcent kolorystyczny. Zagłosuję. Pozdrówka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 nie ma za co przepraszac...to raczej ja dziekuje :) a odbicie to bardzo dobry pomysl...bo troche wisiala w powietrzu bestia dzieki za cenne rady..na pewno przydadza sie na przyszlosc :] jeszcze taki speedowy powrot do tematyki marynistycznej...ech kiedy ci piraci beda...:) i jeszcze spidzik jeden tym razem akrylowy...mam tylko trzy kolory :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 to pitu pitu zamiast obiadu :D genialne - świetna kolorystyka i dynamika, kadr też - piękna robota :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek_lenia Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 ten akrylowy portrecik jest bardzo fajny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
designboot Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Fajne rzeczy robisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 dzieki za pozytywne opinie..motywuja do dalszej pracy :) chcialem byc jak goodbrush...moze podziergam to jeszcze troche to bede chociaz jak azjaci :) wiec poki co wip.. jak ktos mi powie co zrobic z panem na pierwszym planie to chyba ozłoce :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
superKOKO Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 hmm ja wiem że to pewnie zabrzmi głupio ale możesz zrobić mu np twarz:) ale większą bo ta jest za drobna, zdecydowanie za drobna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReflectVision Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 podziwiam, bardzo fajnie to wszystko wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 superKOKO dzieki...powiekszylem twarz..po raz kolejny :)..narazie nie rysuje jej dokladniej..jeszcze moze sie zmienic.. dzieki qba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Witka Panie ;], za armię się wziąłeś fajna sprawa, w tym momencie, jakoś dziwnie papierowo wyglądają te boki od hełmu, nie wiem jak się to fachowo nazywa, po drugie jakaś mimika twarzy byłaby chyba w tym kontekście wskazana (okrzyk), . . . piki w górę ;) . . . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacedemon Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 witam, zrób mu oczy, to może być atut pracki. masz tam troszkę maszynową perspektywę z lewa, więc oczyma możesz ten kierunek naprawić. Można skręcić je w naszą stronę i powinno być ok. Pozdrawiam, ...aaa, te szkice na początku są całkiem niezłe, wrażliwa łapa. PS" Jeśli chcesz jakieś referki do tych wojaków, to mogę podesłać" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 boki poprawie...caly helm zreszta..okrzykow nie bedzie...chyba chce oczekiwanie :) oczy beda..sluszna rada...tylko narazie musze sie uporac z jego kolorami bo mi nie leza...o ile ci dalsi panowie wygladaja IMO dosc naturalnie to ten z przodu troche odstaje... a co do referek to jesli to nie klopot to bardzo chetnie :] pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 nie no poddaje sie...tego woja to by trzeba od nowa jeszcze raz namalowac..a to juz wole nowy rysunek zorbic (i tak sie pewnie stanie)..wiec z tym finisz...a myslalem ze choc jeden rysunek skoncze ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
superKOKO Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 spoko koko :) ale poddać? nie godzi się.. szyja jeszcze zdrówko! fajne to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morbid Karbid Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 na miniaturce jak zwykle super. Myślałem, że to Lacedemona ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 na miniaturce jak zwykle super. Myślałem, że to Lacedemona ;) to jest dopiero komplement! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzool Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 rządzisz. tyla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 kolejny obrazek na digartowa bitwe....generalnie tematem jest takie duze latajace cos... do poniedzialku czas to pewnie jeszcze podlubie..wiec wszelkie rady mile widziane :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrius Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 fajowe kolory i wogóle klimacik, najbardziej mi się podoba statek na morzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 hej dzieki :) niewiele dodlubalem juz jak zwykle..wiec koniec juz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkrzysiek Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 no kolory fajne szkoda ze kończysz jak byś jeszcze nad statkiem posiedział dodał trochę szczegółów Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 uwierz mi ze nie potrafie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakóbM Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 uwierz mi ze nie potrafie... jedyne lekarstwo to przezuccenie sie do COrela PAintera...i obejrzenie tutka Churcha .. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 wole jednak szopa...a tutkow churcha widzialem poltora...i jakos mi nie podeszly ale dzieki..pzdr. ....oj cos mi sie dziwnie pojechalo... strawberry fields forever :) edit: jeszcze wersja #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 takich dwoch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts