maciekG Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 (edytowane) na poczatek kilka szkicy.. Edytowane 22 Styczeń 2013 przez maciekG
Mortom Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 no ciekawy styl kreskowania cienia.. nie znam sie na tym..nie kończyłem żadnych szkół w tym kierunku więc jedyne co mogę powiedzieć to to, że ciekawie to wygląda. Szczególnie podoba mi sie pierwszy szkic.... 2 też niczego sobie. Taka chaotycznie uporządkowana kreska.... no ale niech wypowie sie ktoś kto sie na tym zna. Mi osobiście sie podoba. Chociaż mogło być trochę bardziej uporządkowane. Pozdrawiam :)
Fidiasz Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 fajnie fajnie na fali lustracji wszyscy zakladaja teczki :p
miriam Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Witka, fajne te Twoje szkicorki, ciekawa kreseczka ;], a mówią że ja siano robię. . . ;) Pozdrawiam
Gość obo Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Fajne szkice. Nawet bardzo fajne ;) Podoba mi się ten chaotyczny troche styl kreskowania, nadaje fajnego wyrazu szkicom ;) Pozdrawiam
maciekG Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 dzięks... ...siano jest fajne :) taki jeszcze obrazek..
yookeer Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Tym Razem Pojechaleś Na maxa! Na serio bardzo fajna praca! Tylko do 2 rzeczy mozna sie przyczepic - do swiatla z ksiezyca i perspektywy statku! JoKeR
maciekG Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 z perspektywa statku to wiem, ale mi sie juz nie chcialo poprawiac, moze jeszcze do niej wroce..(jasne :p )...a ze swiatlem ksiezyca to nie wiem..ale sie przyjze... ale generalnie ciesze sie ze sie podoba..
Gość obo Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 maciekG bardzo fajna pracka ;) Ile czasu Ci zajeło jej stworzenie?
Fidiasz Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 no stary zabojczy klimat poprostu szczena opada no oczywiscie poza perspektywa :) ale to sie zdaza
maciekG Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 obo...no tak mysle ze kolo 4h moze..nie spieszylem sie generalnie...moze nawet troche wiecej..
artursadlos Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 kk statek noca fajny a piraci 3 juz niedlugo. ahoy!
maciekG Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 noo dwa miesiace jeszcze...trzeba czekac... wiec kolejna kartka ze szkicbuka
maciekG Napisano 31 Marzec 2007 Autor Napisano 31 Marzec 2007 takie szkicowanie przed snem...ale zaczely mi wychodzic kiczowate kolory zdziebko..to sobie dalem juz spokoj
leszek_lenia Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 tez mi sie kolorki podobają... :) tylko nie wiadomo co to jest na tym obrazku :D
Gość obo Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 No właśnie... chyba to jest jakaś gadzina którą właśnie zatłukli ;) A kolorki mnie również przypadły do gustu ;) Pozdrawiam
maciekG Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 tak no takie polowanie wlasnie mialo byc :) a dzis skorzystalem ze slonecznej poogdy w moim miescie
maciekG Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Napisano 8 Kwiecień 2007 obawiam sie ze dalszego ciągu nie będzie :] sorry...
maciekG Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 nabazgralem takiego robaczka..na konkurs konceptowy na digarcie.. perspektrywa znow poleciala :)
Fidiasz Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 pitu pitu jak najbardziej pozytywnie :) a robaczka nie widac :/ (problem z serwerem ??)
maronski Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Można go wyprostować. Sory za kombinowanie z Twoją pracką. Kształtowałem obiekt w Photo paincie. Minuta roboty. Druga minuta to odbicie. A tak w ogóle to super praca. Lubię mocny akcent kolorystyczny. Zagłosuję. Pozdrówka. 1
maciekG Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Napisano 10 Kwiecień 2007 nie ma za co przepraszac...to raczej ja dziekuje :) a odbicie to bardzo dobry pomysl...bo troche wisiala w powietrzu bestia dzieki za cenne rady..na pewno przydadza sie na przyszlosc :] jeszcze taki speedowy powrot do tematyki marynistycznej...ech kiedy ci piraci beda...:) i jeszcze spidzik jeden tym razem akrylowy...mam tylko trzy kolory :(
giorgione Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 to pitu pitu zamiast obiadu :D genialne - świetna kolorystyka i dynamika, kadr też - piękna robota :)
leszek_lenia Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 ten akrylowy portrecik jest bardzo fajny :)
maciekG Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Napisano 11 Kwiecień 2007 dzieki za pozytywne opinie..motywuja do dalszej pracy :) chcialem byc jak goodbrush...moze podziergam to jeszcze troche to bede chociaz jak azjaci :) wiec poki co wip.. jak ktos mi powie co zrobic z panem na pierwszym planie to chyba ozłoce :]
superKOKO Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 hmm ja wiem że to pewnie zabrzmi głupio ale możesz zrobić mu np twarz:) ale większą bo ta jest za drobna, zdecydowanie za drobna.
ReflectVision Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 podziwiam, bardzo fajnie to wszystko wyglada
maciekG Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 superKOKO dzieki...powiekszylem twarz..po raz kolejny :)..narazie nie rysuje jej dokladniej..jeszcze moze sie zmienic.. dzieki qba :)
miriam Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Witka Panie ;], za armię się wziąłeś fajna sprawa, w tym momencie, jakoś dziwnie papierowo wyglądają te boki od hełmu, nie wiem jak się to fachowo nazywa, po drugie jakaś mimika twarzy byłaby chyba w tym kontekście wskazana (okrzyk), . . . piki w górę ;) . . . Pozdrawiam
Lacedemon Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 witam, zrób mu oczy, to może być atut pracki. masz tam troszkę maszynową perspektywę z lewa, więc oczyma możesz ten kierunek naprawić. Można skręcić je w naszą stronę i powinno być ok. Pozdrawiam, ...aaa, te szkice na początku są całkiem niezłe, wrażliwa łapa. PS" Jeśli chcesz jakieś referki do tych wojaków, to mogę podesłać" ;)
maciekG Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 boki poprawie...caly helm zreszta..okrzykow nie bedzie...chyba chce oczekiwanie :) oczy beda..sluszna rada...tylko narazie musze sie uporac z jego kolorami bo mi nie leza...o ile ci dalsi panowie wygladaja IMO dosc naturalnie to ten z przodu troche odstaje... a co do referek to jesli to nie klopot to bardzo chetnie :] pzdr.
maciekG Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 nie no poddaje sie...tego woja to by trzeba od nowa jeszcze raz namalowac..a to juz wole nowy rysunek zorbic (i tak sie pewnie stanie)..wiec z tym finisz...a myslalem ze choc jeden rysunek skoncze ;)
superKOKO Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 spoko koko :) ale poddać? nie godzi się.. szyja jeszcze zdrówko! fajne to!
Morbid Karbid Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 na miniaturce jak zwykle super. Myślałem, że to Lacedemona ;)
maciekG Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 na miniaturce jak zwykle super. Myślałem, że to Lacedemona ;) to jest dopiero komplement! :D
maciekG Napisano 5 Maj 2007 Autor Napisano 5 Maj 2007 kolejny obrazek na digartowa bitwe....generalnie tematem jest takie duze latajace cos... do poniedzialku czas to pewnie jeszcze podlubie..wiec wszelkie rady mile widziane :)
pietrius Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 fajowe kolory i wogóle klimacik, najbardziej mi się podoba statek na morzu
maciekG Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 hej dzieki :) niewiele dodlubalem juz jak zwykle..wiec koniec juz
mrkrzysiek Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 no kolory fajne szkoda ze kończysz jak byś jeszcze nad statkiem posiedział dodał trochę szczegółów
JakóbM Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 uwierz mi ze nie potrafie... jedyne lekarstwo to przezuccenie sie do COrela PAintera...i obejrzenie tutka Churcha .. Powodzenia
maciekG Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 wole jednak szopa...a tutkow churcha widzialem poltora...i jakos mi nie podeszly ale dzieki..pzdr. ....oj cos mi sie dziwnie pojechalo... strawberry fields forever :) edit: jeszcze wersja #2
Rekomendowane odpowiedzi