rakhi Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie. Moja ostatnia praca. Blender + PS Bigger version Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam!! baaardzo ladnie :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 spokoloko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 bardzo ladne, duzo mu daja te oczy i oswietlenie, moglbys pokazac studio i ustawnie swiatel ? no i siatke bez ms :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Jak już pisałem na OB, kozak, bardzo fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Dzienks chłopaki :D Adek_Cg: Siatka Głowa była ryta pędzlem więc obraz siatki raczej sie nia przyda, ale.. Światła Są 2 światła i HDRI dla AO. Nody gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Bardzo ladnie :) Piszesz ze byla glowa ryta pedzlem, jak dla mnie to wyszla bardzo fajnie a to dlatego ze wszystko ma "rece i nogi". Mam namysli ze sculpting jest uzyty bez przesytu i w polaczeniu z tekstura jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Świetne! Kawał warsztatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 I znów Blender, oj chyba trzeba się temu programowi bliżej przyjżeć, praca pierwsza klasa. Pozdrawiam A jakim rendererem renderowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 bardzo ładnie trochę mnie tylko poirytowało że na plan tylni dałeś tą samą teksturę jak na ubranie, ja bym ją przynajmniej obróciła jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ładnie ładnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 Jeszcze raz dzięki za opinie:D i miejsce na 1 stronie. Matchias: Oj zainteresuj sie, nic nie stracisz:D Renderowałem internalem. Ania: Spójrz na tą texture inaczej, przez to postać integruje się z tłem :P Ale oczywiście masz rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar_h Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 swietna praca.. najlepsze oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 poziom jak najbardziej dobry. ale sama praca w sobie średnia. czekam na wiecej w moim ulubionym programie do 3d :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 swietna praca, gratuluje, i zeczywiscie oczy ma superasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Co ten N#66 taki smutny? ;) Pracka jest ekstra. Ma w sobie to "coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retardedanimal Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Hannibal? W sumie ma nawet rysy twarzy Hopkinsa... ;) Chyba znowu wezmę się za Blendera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 ma-sa-kra! Piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 pracka bardzo przyjemna, najlepsze są oczy ich wyraz nadaje fajnego charakteru postaci. To co bym zmienił to dziwne elementy na klacie i koniecznie inne tło z jakimś dofem ! teraz też jest ok, ale widziałbym to jakoś tak raczej http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=282203&highlight=gladiator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 dzięki za tapete:) 8 puntów masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 swietne !!! jedyne co moglo ulec zmianie to tło w klkimacie odbic w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Super ! elegancki dobor kolorystyki , jedyny mankament to co Ania podkreslila dublowanie teksturek z ubrania na sciane. Pozdrawiam i gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 wszystko już zostalo napisane! świetna pracka! gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 ladne, co do uwag to nie bede powtarzal, tak jak Ania napisala :) pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predator747 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Swietna pracka. Mam prośbę, mógłbyś wstawić render samego modelu bez tekstur?? Chciałbym zobaczyć go bez Bumpa, by mieć lepsze porównanie. Pkt. 10/10 :D PS: Widzę że mam współimiennika na forum, ale 747 zawsze będzie 747 Pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 ale ta Ania spostrzegawcza. Ale ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 No piknie! Gratuluje fronta :D Bardzo ładny modelik a tex wymiata jak zwykle! Troche tło mało szczegółowe ale pasuje tutaj! Tak trzymaj Rakhi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Modelik ładny...przedstawienie też. Raczej nic innowacyjnego nie napisze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 blenderek szaleje :D widzialem wczesniej na forum blendera, juz wtedy mi sie bardzo spodobalo :) gratuluje fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyri Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 bardzo realistyczne jak na takiego monstera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 bardzo ładne- super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi