Napisano 21 Marzec 200717 l Witam wszystkich po długiej przerwie. Moja ostatnia praca. Blender + PS Bigger version Pozdrawiam.
Napisano 21 Marzec 200717 l bardzo ladne, duzo mu daja te oczy i oswietlenie, moglbys pokazac studio i ustawnie swiatel ? no i siatke bez ms :D
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor Dzienks chłopaki :D Adek_Cg: Siatka Głowa była ryta pędzlem więc obraz siatki raczej sie nia przyda, ale.. Światła Są 2 światła i HDRI dla AO. Nody gratis
Napisano 21 Marzec 200717 l Bardzo ladnie :) Piszesz ze byla glowa ryta pedzlem, jak dla mnie to wyszla bardzo fajnie a to dlatego ze wszystko ma "rece i nogi". Mam namysli ze sculpting jest uzyty bez przesytu i w polaczeniu z tekstura jest bardzo dobrze.
Napisano 21 Marzec 200717 l I znów Blender, oj chyba trzeba się temu programowi bliżej przyjżeć, praca pierwsza klasa. Pozdrawiam A jakim rendererem renderowałeś?
Napisano 21 Marzec 200717 l bardzo ładnie trochę mnie tylko poirytowało że na plan tylni dałeś tą samą teksturę jak na ubranie, ja bym ją przynajmniej obróciła jakoś.
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor Jeszcze raz dzięki za opinie:D i miejsce na 1 stronie. Matchias: Oj zainteresuj sie, nic nie stracisz:D Renderowałem internalem. Ania: Spójrz na tą texture inaczej, przez to postać integruje się z tłem :P Ale oczywiście masz rację...
Napisano 21 Marzec 200717 l poziom jak najbardziej dobry. ale sama praca w sobie średnia. czekam na wiecej w moim ulubionym programie do 3d :) pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 200717 l Hannibal? W sumie ma nawet rysy twarzy Hopkinsa... ;) Chyba znowu wezmę się za Blendera...
Napisano 22 Marzec 200717 l pracka bardzo przyjemna, najlepsze są oczy ich wyraz nadaje fajnego charakteru postaci. To co bym zmienił to dziwne elementy na klacie i koniecznie inne tło z jakimś dofem ! teraz też jest ok, ale widziałbym to jakoś tak raczej http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=282203&highlight=gladiator
Napisano 22 Marzec 200717 l swietne !!! jedyne co moglo ulec zmianie to tło w klkimacie odbic w oczach
Napisano 22 Marzec 200717 l Super ! elegancki dobor kolorystyki , jedyny mankament to co Ania podkreslila dublowanie teksturek z ubrania na sciane. Pozdrawiam i gratulacje.
Napisano 22 Marzec 200717 l ladne, co do uwag to nie bede powtarzal, tak jak Ania napisala :) pionier.
Napisano 22 Marzec 200717 l Swietna pracka. Mam prośbę, mógłbyś wstawić render samego modelu bez tekstur?? Chciałbym zobaczyć go bez Bumpa, by mieć lepsze porównanie. Pkt. 10/10 :D PS: Widzę że mam współimiennika na forum, ale 747 zawsze będzie 747 Pozdr :)
Napisano 22 Marzec 200717 l No piknie! Gratuluje fronta :D Bardzo ładny modelik a tex wymiata jak zwykle! Troche tło mało szczegółowe ale pasuje tutaj! Tak trzymaj Rakhi.
Napisano 23 Marzec 200717 l Modelik ładny...przedstawienie też. Raczej nic innowacyjnego nie napisze ;]
Napisano 25 Marzec 200717 l blenderek szaleje :D widzialem wczesniej na forum blendera, juz wtedy mi sie bardzo spodobalo :) gratuluje fronta