Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!

Kolejny rozpoczęty projekt - prawie na finishu, więc chyba skończę ;)

Może w 5k sie zmieszczę:)

[EDIT]

Wrzucam zwykłe miniaturki, zamiast linku do albumu:

25101bd0c4f28726m.jpg d5b1cce8b9672c96m.jpg

003efb226c4bd111m.jpg 0d73613867d8804dm.jpg

b9d8cd37e8828608m.jpg

048ab30119d24630m.jpg

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie zastanawiam czemu jeszcze nigt nie napisal nic. Mi sie podoba, no moze z jedna mala ale, bo hmm wiadomo poly nie jest za wiele, a trudno samochod ladnie zrobic z malej ich ilsci, moze warto jednak by male champfery dac w miejscach gdzie nadkola loncza sie z karoseria tak by bylo tam gladkie przejscie i przez smooth grupy wtedy bedzie dalo sie z tego uzyskac ladny efekt, bo tak to bryla ladna ale poly malo i dziwnie to na tym traci, tak samo jak na przedzie, wez sie kaszani troche... ale no coz nic innego nie da sie wymyslec jak tylko dodac tu i tam pare tri, ale podejrzewam ze na te dodanie nie ma zgody odgornej :)

Posted

oooho widzę hardkorowe lowpoly :P

mi się nie podoba bo jak to ma być lowpoly do 5k to po jaką cholerę tam 3d rowki?? rowki się zrobi w texturze a poly z nich można uzyć na obleśnych kantach.

ps. a pozatym jest tam dużo krzaków i trójkątów w siatce przez co smooth się psuje.

Posted

hello :D

w końcu postanowiłem skomentować ten modelik. Z ograniczeniem poly to przesadziłeś (respekt za wyzwanie) ale 5-6tys to było parę lat temu (jak mówiłeś to tym limicie to myślałem że masz na myśli wnętrze :P ) tak jak nielot007 napisał siateczkę masz w pewnych miejscach do wymiany. Ogólnie model jest niezły ale jeszcze spędzisz nad nim troszkę czasu (wiem że potrafisz lepiej) :)

pozdro!

Posted

Wykopuje po roku mój wątek

Mam parcie na kilka modeli LP, więc postanowiłem wskrzesić starą mazde :D

Już widzę, że komenty będą podobne (że mało trisów jak na współczeany gameart) :]

Kilka fragmentów zostało jeszzce ze starego modelu (drzwi, grill, szyby) i dojdzie tam kilka poly

Sporo zostało poprawione, jeszcze więcej jest do poprawienia

1d79c477c1f56f25m.jpg 5e117aa1b51c63dcm.jpg

Posted

widzę robaki Ci się już znudziły hehe :D Wygląda przyzwoicie, choć na samochodach się nie znam za bardzo :P ale kilka zbędnych edży można usunąć moim skromnym zdaniem.

Pozdrawiam :)