kingwins Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 http://king.naftowa.net/galant/render.jpg http://king.naftowa.net/galant/siatka.jpg jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 zapowiada sie ciekawie ale wlacz AA bo chyba masz wylaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 7 Listopad 2003 Autor Share Napisano 7 Listopad 2003 http://king.naftowa.net/galant/galant4d.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 fajna maska, czekam na więcej :) i siateczka nawet ładna, chociaż może gdzieneigdzie dałoby się ją odchudzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 No i jest update misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 narazie nie mam żadnych zastrzeżeń :) jak możesz to pokaż siateczkę, pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 zrobisz je jakos fajnie ztuningowane albo cos ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 Uffff, dopiero wróciłem ze szkoły, dam siateczkę poźniej bo idę na piweczko zaraz :) wiggles - najpierw zrobię normalne, potem się pobawię w tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Listopad 2003 Autor Share Napisano 15 Listopad 2003 i siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Listopad 2003 Autor Share Napisano 15 Listopad 2003 oj coś mnie nie słucha to forum, zamieszczam linki: http://king.naftowa.net/siatka.jpg http://king.naftowa.net/misiu.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 kurde bardzo ladnie ci wyszly te wyciecia zeby bylowidac drzwi i inne rzeczy . jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 uwielbiam oglądać tak gładko zrobione modele :) świetnie ci idzie, aż się boję, czy przy robieniu klamek ci się ta gładkość w drzwiach nie spier... tak jak mi naprzykład :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 4 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2003 Oj bieda z czasem ostatnio :( Za dużo nie zrobiłem, tylko tyłek. Mam prośbę wielką, jakby ktoś miał jakieś foty tego modelu z dobrym widokiem na klameczki to poproszę. No i mam dylemat czy modelować dziurę na całą klamkę czy tylko w tym miejscu gdzie jest widoczna wnęka (wtedy mi będzie łatwiej) a uchwyt górny dołożyć tylko...? Z resztą nawet nie wiem jak jest w oryginale dlatego pytam o te obrazeczki. Dzięki za wszystkie posty i Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 jak narazie wszystko jest ok , powierzchnia ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 Tez mi sie bardzo podoba .... tak jak powiezial Loozac odnosnie klamek mialem to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 ultra gładki :D świetna robota [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 bardzo ladne wykonanie ! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Grudzień 2003 Share Napisano 6 Grudzień 2003 bardzo fajniasty modelik :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 Dziękuję za komentarze, teraz to obrosłem w piórka ;) Nie mam za bardzo czasu ale po takich pochwałach to się czuję zobowiązany. Na razie tylko klameczki dorobiłem. Są tam jakieś bugi ale chyba nie ma tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Kingwins, jak mi nie pokażesz siateczki klamki to normalnie... ;) trzymaj się [piwo] P.S. fajnie, że wróciłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 Proszę bardzo PS. Trailer z Gran Turismo 4 - polecam. http:\\\\king.naftowa.net\\gt4_pr_op.mpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 oj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 ehhh :( mam nadzieję że tym razem się załączy obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 wielkie dzięki [piwo] to kolejny przykład na to, że siatka nie musi się składać z samych czworokątów, żeby była gładka :) a trailerek sobie zaraz obejżę :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 Witka, powoli bo powoli ale do przodu. Uwierzycie że sam ten próg robiłem 4 godziny? Starzeję się, albo to takie skomplikowane było (ehh Ci Japończycy :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 pod otworami na klamke są male bugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2003 faktycznie, wszystko wychodzi jak się użyje Raytracingu :) trzeba będzie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Wow. Będzie ładne auto...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 ja mam tylko pytanko... po co robiłeś dziurę na migacz za przednim nadkolem ?? przecież jak dasz tam prawdziwy migacz to dziury i tak nie będzie widać :) a w ten sposób psuje się trochę gładkość w tym miejscu... no ale skoro zrobiłeś tam dziurę to pewnie masz jakiś powód :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Hmm.. no wydaje mi się że w rzeczywistośći taka dziura tam jest, więc jakby było bez tej dziury to mogłoby nie być widać dookoła migacza takiego kształtu jak powinien. Jeśli się mylę to równie dobrze nie musiałbym robić dziur na klamki i też lepsza gładkość by była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 Robimy \"napad\" na http://www.3dcar-gallery.com/ :D Wysyłajcie swoje prace, ja już audi wysłałem (misiek jeszcze się produkuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 dziendoberek, mały update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 a to jeszcze taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Wow niezly... moglbys powiedziec mi w jaki sposob zrobiles krateczke, siateczke (grill) i drzwi (extrude i bevel czy detach ? :P) ? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Modelik calkiem niczego sobie. Wydaje mi sie jednak ze masz malego bug\'a w okolicy progu pod pierwszymi drzwiami. Moge sie jednak mylic. Fajny. Czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Por@szek - nie nie, to nie bug, ten model taki wykrecony jest i tak ma, cieżko się to wszystkor robi :/ Dr0cK - przykro mi ale dokładna odpowiedz na Twoje pytanie nie zawiera się w 2 zdaniach. Robię z \'boxa\' i już ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Kingwins, świetnie ci idzie... tylko nie wiem, jak można robić grill z boxa :] pozdrawiam [piwo] P.S. ja też już wysłałem swoje \"dzieło\" na tą galerię :D ciekawe kiedy się pojawi, zwłaszcza, że wciąż jako ostatni widnieje tam rok 2003 [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 update. Pozdrówka. PS. Co się dzieję z Blood Brotherem? O ile pamiętam zaczął robić fajną Mazdę 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 nieźle ale mam pytanko da sie otworzyć drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 sikham - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 pokash :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 No Kingwins starasz sie i dobrze ci to idzie:). Ps. Odnosnie mojej mazdy to mi sie nie chce jej robic gdyz nie moge ladnie zrobic listwy na bazniku. Chyba wogole od nowa musialbym zrobic cala klape bo jaka nie rowna jest:P:) Jak bedzie mi sie chcialo to w weekend przysiade i zaczne cos strugac:). Ps2. Jest jakas mozliwosc otwarcia (importowania??) pliku maxowego w piatce gdy ostatni zapis byl w szostce???? Pytam sie bo wygodniej robilo mi sie w piatce jakos szybciej mi chodzi:) Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 Sikham - mam nadzieję że o to chodziło, a jeśli nie to sprecyzuj pytanie ;) BTW. Świetny Skyline!!! Blood - rób tą mazdę bo na prawdę śliczna była. Na 100% da się saveować do \"stareszj\" wersji. A jeśli nie to wyexportuj do *.3ds może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 teraz jestem spokojny :) ciesze sie że ci sie skyline podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Kingwins, napisałeś, że można przenieść plik z Maxa 6 do Maxa 5 bez konwertowania go do formatu .3ds, więc byłbym wdzięczny gdybyś mi powiedział jak to zrobić, bo właśnie z tym mam problem :( jak konwertuję plik do .3ds to robią mi się straszne błędy w siatce :( sorki, że zaśmiecam ci temat ale jest to dla mnie bardzo ważne :) pozdrawiam [piwo] P.S. czekam na updaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Niom, coraz lepiej, ale coś sie dzieje, ze zderzakiem pod tym okraglym swiatlem... i nad też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 Loozack - a jednak nie ma bezpośrednio Save for max 5 :) Możesz spróbować exportować do flimbox. Powinien nie zepsuć siatki. M@ti - tam akurat jest ok, tak mi się wydaje. Chyba że pokażesz na screenie dokładnie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 ech a mialem wlasnie zaczac robic ten samochod, ale ze do piet Ci nie dorastam to se go odpuszcze :( Swietny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi