Kryhas Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 No foteliki są fajne i nawet jest pas :] Będziesz tuningował bryke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2004 Narazie chcę zrobić jak najwierniejszy model seryjny. Później ewentualnie coś dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 a silinik bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 nie planuję silnika. już mi się nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 powooooooli do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 No, no... Update\'y nieczęste, ale warto czekać. Precyzyjna robota:) Ile całość liczy sobie poly? PS: Fotele i tylna kanapa są troszka za płaskie IMO. Dodaj lekkie wybrzuszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Naaaprawdę staranna praca. :-) Kozioo ma racje, warto czekać i miło patrzeć na te wszystkie starannie odwzorowane szczegoły. :-) Zwłaszcza podobają mi sie progi drzwi. :) Ciężko było je zrobić, czy nie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 NIeźle ci to wychodzi ale wydaje mi się że siedzenia są zbyt sztywne, płaskie, takie dziwne, może przez ostre krawędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Pieknie to wszystko wyglada , szczegolowosc w kazdym calu . ?Obyś sie nie zniechecal i robil reszte rownie szczegółowa !!!!:) pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 kingwins, jeszcze go meczysz hehe ;). Idzie bardzo dobrze, oby tak samo z texturami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 podoba mi sie ze ten model wrocil niemoge sie przyczepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Dziękuję za komentarze. Więc tak: Nie wiem ile to ma poly, ale już trochę będzie... Wszystko robię bardzo powoli, czasem jeden element robiłem kilka dni, żeby było 100% zgodności z oryginałem. Niestety niedługo może być mniej starannie już bo się spiesze teraz z dokończeniem go. Pussik - progi zajeły mi trochę czasu, ale nie były najgorsze. Co do foteli to faktycznie mogą być nieco sztywne bo robiłem je już w większym pośpiechu niż resztę, a jeśli chodzi o płaskość tylnej kanapy to ona tylko tak wygląda z góry. W realu ma właśnie taki profil. Możę wrzucę fotki. Narazie mykam pracować dalej, czeka mnie jescze cała konsola i drzwi od środka :/ oraz moja \"ulubiona\" zabawa - tylny reflektor >:( Buziaczki (dla Pussik\'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Kingwins, tempo masz niezłe ;) ale widać, że samochodowi wychodzi to na dobre, a więc \"kip łorking\" :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Dzięki, Kingwins. Eee tam, tempo. :-) Gdzieś takie jak moje. :D Kogo ono obchodzi? ;P \"Tylko wystarczająco długo oczekiwana przyjemność daje pełną rozkosz gdy się jej smakuje.\" Takie odniesienie do przyjemności przy oglądaniu długo oczekiwanego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 heh niewiele rzeczy mi się podoba (chyba niektórzy forumowicze o tym doskonale wiedzą - szczególnie chyba sikham :P - POZDRO ) ale Twój projekcik jest naprawdę coooooool pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 OJ przepraszam SIKHAM raczej Ciebie pomyliłem z DIRTY \'m i BEEPERem, więcej się to nie powtórzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 17 Maj 2004 Autor Share Napisano 17 Maj 2004 Dziękuję Saczek - nic bardziej nie mobilizuje niż takie pozytywne oceny, będę się starał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Obleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Kolejny renderek. :-) Jedna z niewielu prac, w której oczekuje na kolejne renderki. Bardzo ładne wnętrze, tylko drażni mnie taka ciemna smuga. Zaznacze na obrazku. Poza tym jednym szczegółem jest lux. :) Fajnie jakbyś podrzucił fotke prawdziwego wnętrza. :-) Można wtedy poszukać niezgodności z orginałem. Hmm.. czepiając się, można jeszcze wypomnieć zwklęsłości przy klamce do schowka. :-) Są, takie niewielkie. Kwestia przesunięcia kilka vertexów prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 o mateczko kochana O_o jak nie pokażesz siateczki to będe płakał :) pozdrawiam P.S. Pussik, według mnie to nie bug tylko tam jest celowo takie zagięcie... Kingwins, popraw mnie jesli się mylę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Więc tak: dziękuję za miłe komentarze. Pussiku, faktycznie jak już Loozack napisał tam celowo jest takie zagięcie, niedługo pokażę jakieś zdjęcia wnętrza, chciałbym jednak nadmienić że co zdjęcie to inne wnętrze (inna wersja wyposażenia) więc zanim znajdziecie coś nie tak w modelu pooglądajcie wszystkie. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam. PS. Loozack - siateczkę postaram się też dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 Hmm.. można sie domyslić, że celowe, bo wyżej jest w ten sposób wyprofilowana tapicerka. Jednak na dole to nieciekawie wygląda. :| Urywa się ten cien tak dziwnie. :| Ja bym to usuneła, .. chyba, ze tylko w takim ujeciu tak kiepsko to wygląda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 witam, malutki update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Mmmm, trzymasz poziom. Pedały chyba sa jeszcze nie skonczone, czy takie mają być i nadrabiasz teksturami? Szukam błędów i nie widze. Troszke rażą przenikające przez siebie elementy siedzenia. Ale trudno powiedzieć. Zobaczymy gdy pokryjesz to skórą. :) Edit: Jeszcze pytanko ... ile poly? :) [Wyedytowany dnia 3-7-2004 > Pussik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 Więc, Pedały są takie lipne w Galancie, nie będę przecież modelował prążków na gumkach pokrywających je :) z resztą przy dobrym świetle i tak ich nie widać (załączam scenę z oświetleniem) Nie wiem ile poly.. jeszcze nie liczę tego i nawet się boję ;) Chyba dużo. Pozdrówka PS - na tym screenie chyba już nie widać żadnych bugów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 No nie widać. Bez światła lepiej było widac model. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 witam :) samochod bomba , pierwsza klasa nic dodac nic ujac :) jak prawdziwy ciekawy jestem jak sobie z materialami poradzisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Jestem pod wrażeniem - ogromnym:] Teraz pora na materiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Bardzo łądnie. Widać nawiązania do lancera evo VII :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Wszystko fajnie ale ja widze tu blad i to powazny, wyglada na to ze modelowales wnetrze bez uzywania karoserii, poniewaz kolo pedalu chamulca musi byc nadkole wystakace do wewnatrz, wiesz napewno o co chodzi dorub je ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 spoko spoko Cine FX - będzie dobrze :) Dziękuję za komentarze. A dzisiaj dorzucam drzwiczki: jeszcze niekompletne ale prawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 i update, a co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Wow, pierwsza klasa !! U mnie w Porsche drzwi będą najtrudniejszym elementem. Łączenie wnętrza z zewnętrzem. Ty juz masz to za sobą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 podziwiam szczegolowosc i cierpliwosc . . . GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 lol, piękna robota. Powodzenia w dalszej pracy. Bardzo ładny samochodzik, a może akurat mi się zdąży do tego czasu tapetka znudzić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 najodpowiedniejsze słowo jakie mi sie nasunęło łamie troche regulamin dlatego powiem świetne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Podpisuje sie pod postem Sikhama:] Świetnie to wygląda i tyle:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 WOW, genialne, nie wiem czy tak ma byc ale wydaje mi sie ze cos ze schwokiem u pasazera jest nie tak, a reszta BOMBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 Dziękuję Jeszcze przednie drzwi przedemną i tylny reflektor + poprawki i.... materiał Wnętrze to prawdziwa mordęga ale po takich komentarzach się chce :) Jeśli chodzi o schowek to faktycznie jest tam mały bug, a tu zdjęcie prawdziwego wnętrza: Jest to najbliższe mojej pracy, ale z góry mówię, że co Galant to inne wnętrze, więc niektóre elementy w moim modelu mogą być inne dlatego że są np. z nowszej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2004 Hi, przednie drzwi jeszcze nieskończone, ale już prawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Witam! Model niesamowity....nie ma co się rozwdozic nad tym,a poszukiwanie bledow jest bez sensu;P Podziwiam Cię, że Ci chce modelowac to wszystko...jak bym wymiękł już :D (oczywiscie w poly;P) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Jak to wszystko potem tak samo pieknie zrobisz textury to chyle czola: ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 Dziękuję. Zabrałem się za materiały, oto pierwsze efekty: http://www2.naftowa.net/~king/fotel.jpg proszę szczególnie o wszelkie uwagi na temat foteli i później całego wnetrzą. ps. ładne to nowe forum, ale jak tu dodać obrazek? test (to samo co w linku): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Emm, no mi sie osobiscie material tego fotela nie podoba, jakies takie.. hmm pospolite :] Reszta jak juz pewnie gdzies tam wyzej napisalem, piekna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Lipiec 2004 Share Napisano 16 Lipiec 2004 Model piękny. Materiał fotela nie jest zbyt imponujący, ale to szczegół. Jak na potrzeby rendera całego wozu jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 Hmm... też mi właśnie coś nie pasuje w tych materiałach, ale dokładnie, nie podobają się wam poprostu materiały ze względu na gust czy są źle wykonane? Batou - racja, nadaje się do renderów całego wozu, ale ja chciałbym pokazywać też przy otwartch drzwiach. Możesz coś poradzić? Z daleka to by było tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 Dorzucam zrobione na szybko wersje w połowie skórzane, może coś lepiej będzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Fajnie, że dajesz wybór materiałów fotelików. Bardzo mi się podobają, zwłaszcza ta 3 opcja. :-) Czyli najciemniejsze. Wiecie co niepasuje w tym materiale? :) Jest on zbyt idealny. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Baaardzo, bardzo dobra robota!! Gratuluję!! Teraz tylko dodać ładne materiały i koniecznie zrób jakąś wersję z otoczeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 kurde tak dokladnego dodelowania samochodu jeszcze nie widzialem bravo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi