little-ninja Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 ladniutkie to dzudzu,nie powiem, ze nie ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 bazgroly dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 rycerz kozacki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 olowkiem taki speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 fajene misiek i kolor i olowek :) teraz mr jack m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 W oczekiwaniu na tablecik... Artrage + PS; Graphire 3 Zmascilem, ale musze sobie przypomniec, jak TO sie robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 drug swietne pewnie z lustra :) ale co to Graphire 3? Gotham-> (ja do josie mam fantazje :DDDDD moze to kiedys ucielesnie :D ) bedzie nie dlugo z wyobrazni bo kolezanka mi zlecila swoj portret calkowice z pamieci : D noooo postaram sie jescze cos ciekawego wymyslec ale kurcze podziw dla nie ktorych za pomysly ja pustke w glowie mam ostatnio :) ale patrzac sie na zjdcie to tez dobre ciwczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Zgadles, z lustra:) Gdybym jechal na DTM nie byloby problemu z rozpoznaniem mnie;) Graphire3 to tablet Wacoma, taki ubozszy i tanszy brat Intuosa. Generalnie rozni sie lekko mozliwosciami konfiguracyjnymi i brakuje mu rozpoznawania kata nachylenia piorka. Poza tym ta sama swietna jakosc. I zapomnialem skomentowac Twoje speedy - swietne i... rzeczywiscie zaskakujace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 dr Ug: Osiemdziesiątka to już zaawansowany wiek, wiesz... Nie powinieneś tyle siedzieć przed komputerem dziadku. Nawiasem mówiąc.. Drugu, dlaczego masz takie długie zęby? I takie wielkie oczy? Widzę, że podobnie jak ja masz bardzo długie, czarne i kręcone zębiszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 john everett millais na szybko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 dzudzu - widze Malczewskiego, fajne samo w sobie ,tak samo jak Ofelia dr Ug - poogladaj portrety Witkacego i pokombinuj (W uwarzal ze doskonalym kolorem dopelniajacym jest kolor fioletowy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Mycha + ps // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 dzudzu, ładna pastelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Ale sie rozhustaliscie w tym watku! Wracam z urlopu a tu cala galeria :) Szczegolnie SCORPI, Amrun i remanent mnie za serce chwycili :) (iloscia i jakoscia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 ach te poranki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 zaiste, piekny poranek :) eeech .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Wielkie dzięki Leander. Masz następny speedzik na to konto ;) -jeszcze raz szczeniaczek. Amrun....respect. photoshop, 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 remanent: wypas i tylko 0.5h, niezle :) chimera by pocwiczyc kolorki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 artrage 20 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 To ja tez cos wrzuce... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 bitwa 2d ruszyla, to ja cos w tych klimatach... niby samuraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 No ladne to to . @dzudzu : Ja mam "zmartwychwstanie" na pulpicie :)( wiesz o co biega) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Amrun is back :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Amrun podoba mi sie to zupa coool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Hmm, ja tu juz nic nie postuje, bo sie osmieszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 amrun faajne kolorky...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 kurde ale ladne prace...:) piwko dla wszystkich...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Tym razem taki sobie speedzik bo wciągnął mnie prawie na godzinkę. Ale poprawię się obiecuję ;) P.S Dołączam się do piwka chociaż już dzisiaj piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 bardzo ladne i cieple kolorki remanent... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 :/ :/ :/ :/ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Amrun, remanent: normalnie tylko patrzec i podziwiac. Jak zobaczylem szoguna to przez sekunde myslalem, ze Mullins odwiedzil forum :) troche za bardzo wymeczony Mr. Hyde :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 aa armun dobijas zmnie swoimi prackami! nieźle! a ja wrzucam taki samolocik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 scorpi: niezle zdjecie...:D:P, a tak powazniej mowiac mozesz zdradzic jakich ustawien brusha uzywasz...? :) leander:klimatyczny ten Mr. Hyde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 SCORPI - Myslalalem ze to Bigle namalowal ;P Kurde miszcza nam zepsujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 szybki test paintera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 super scorpi; ciekawych brushy uzywasz, to ps czy painter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Toz widac, ze PS. Super, takie... Biglebowe! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 yyy zwyklych bruszy :) dimeter 56 hardnes +100 spacing 1% i roundes czesto zmieniam, opticy - stylus. wiec dosc standartowe ustawienia :D DRUG ja widzialem na przystanku tramwajowym twoje logo sprayem wymalowane :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 What?!!? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 scorpi: dla mnie wszystkie brushe sa ciekawe bo jestem slaby i w ps i w painterze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 1h 40min. Photoshop....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 10 min. heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 painter 20 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 droock: krawędź, krawędź! dajcie mi tu krawędź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Skorpi Ty jak do czegoś się weźmiesz to "wymiatasz"...Piękna obota ( tak jak i inne Twoje speedy). Przeszedleś na 2D? Robisz coś jeszcze w 3D? PS. To nie jest samolot, a helikopter Sikorskiego...CH-46 SeaKnight. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 A jak tak wszyscy z fotek se pykaja to ja tez se pyknalem z fotki, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0w Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 scorpi fajne rysunki belzebub to jest jackie chan? Tak czy inaczej fajna karykatoura(jesli to miala byc karykatura). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 no przecież że jackie i no przecież że karykatura. a tu pieski z opakowań na chusteczki z artrage'a, ok 10 min każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 tu drugi piesek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 O, sorry że takie duże, zapomniałem zmniejszyć... a to ja zawsze nażekam na size'a :) trzeci już mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi