Napisano 8 Wrzesień 200420 l W oczekiwaniu na tablecik... Artrage + PS; Graphire 3 Zmascilem, ale musze sobie przypomniec, jak TO sie robi ;)
Napisano 8 Wrzesień 200420 l drug swietne pewnie z lustra :) ale co to Graphire 3? Gotham-> (ja do josie mam fantazje :DDDDD moze to kiedys ucielesnie :D ) bedzie nie dlugo z wyobrazni bo kolezanka mi zlecila swoj portret calkowice z pamieci : D noooo postaram sie jescze cos ciekawego wymyslec ale kurcze podziw dla nie ktorych za pomysly ja pustke w glowie mam ostatnio :) ale patrzac sie na zjdcie to tez dobre ciwczenie :)
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Zgadles, z lustra:) Gdybym jechal na DTM nie byloby problemu z rozpoznaniem mnie;) Graphire3 to tablet Wacoma, taki ubozszy i tanszy brat Intuosa. Generalnie rozni sie lekko mozliwosciami konfiguracyjnymi i brakuje mu rozpoznawania kata nachylenia piorka. Poza tym ta sama swietna jakosc. I zapomnialem skomentowac Twoje speedy - swietne i... rzeczywiscie zaskakujace :)
Napisano 8 Wrzesień 200420 l dr Ug: Osiemdziesiątka to już zaawansowany wiek, wiesz... Nie powinieneś tyle siedzieć przed komputerem dziadku. Nawiasem mówiąc.. Drugu, dlaczego masz takie długie zęby? I takie wielkie oczy? Widzę, że podobnie jak ja masz bardzo długie, czarne i kręcone zębiszcza.
Napisano 8 Wrzesień 200420 l dzudzu - widze Malczewskiego, fajne samo w sobie ,tak samo jak Ofelia dr Ug - poogladaj portrety Witkacego i pokombinuj (W uwarzal ze doskonalym kolorem dopelniajacym jest kolor fioletowy...)
Napisano 8 Wrzesień 200420 l Ale sie rozhustaliscie w tym watku! Wracam z urlopu a tu cala galeria :) Szczegolnie SCORPI, Amrun i remanent mnie za serce chwycili :) (iloscia i jakoscia)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Wielkie dzięki Leander. Masz następny speedzik na to konto ;) -jeszcze raz szczeniaczek. Amrun....respect. photoshop, 30 min
Napisano 9 Wrzesień 200420 l No ladne to to . @dzudzu : Ja mam "zmartwychwstanie" na pulpicie :)( wiesz o co biega)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Tym razem taki sobie speedzik bo wciągnął mnie prawie na godzinkę. Ale poprawię się obiecuję ;) P.S Dołączam się do piwka chociaż już dzisiaj piłem
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Amrun, remanent: normalnie tylko patrzec i podziwiac. Jak zobaczylem szoguna to przez sekunde myslalem, ze Mullins odwiedzil forum :) troche za bardzo wymeczony Mr. Hyde :/
Napisano 10 Wrzesień 200420 l aa armun dobijas zmnie swoimi prackami! nieźle! a ja wrzucam taki samolocik...
Napisano 10 Wrzesień 200420 l scorpi: niezle zdjecie...:D:P, a tak powazniej mowiac mozesz zdradzic jakich ustawien brusha uzywasz...? :) leander:klimatyczny ten Mr. Hyde...
Napisano 10 Wrzesień 200420 l SCORPI - Myslalalem ze to Bigle namalowal ;P Kurde miszcza nam zepsujesz.
Napisano 10 Wrzesień 200420 l yyy zwyklych bruszy :) dimeter 56 hardnes +100 spacing 1% i roundes czesto zmieniam, opticy - stylus. wiec dosc standartowe ustawienia :D DRUG ja widzialem na przystanku tramwajowym twoje logo sprayem wymalowane :DDDD
Napisano 10 Wrzesień 200420 l scorpi: dla mnie wszystkie brushe sa ciekawe bo jestem slaby i w ps i w painterze :)
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Skorpi Ty jak do czegoś się weźmiesz to "wymiatasz"...Piękna obota ( tak jak i inne Twoje speedy). Przeszedleś na 2D? Robisz coś jeszcze w 3D? PS. To nie jest samolot, a helikopter Sikorskiego...CH-46 SeaKnight. Pozdr
Napisano 10 Wrzesień 200420 l A jak tak wszyscy z fotek se pykaja to ja tez se pyknalem z fotki, a co!
Napisano 10 Wrzesień 200420 l scorpi fajne rysunki belzebub to jest jackie chan? Tak czy inaczej fajna karykatoura(jesli to miala byc karykatura).
Napisano 10 Wrzesień 200420 l no przecież że jackie i no przecież że karykatura. a tu pieski z opakowań na chusteczki z artrage'a, ok 10 min każdy
Napisano 10 Wrzesień 200420 l O, sorry że takie duże, zapomniałem zmniejszyć... a to ja zawsze nażekam na size'a :) trzeci już mniejszy