Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

little-ninja: niech zgadne :] hubba-bubba :-) bardzo fajne takie plastyczne jakies

Napisano

Pora na mały Elficki speed, przy okazji, czemu by nie rzucać tematów na dany dzień? Do szybkich choć niekoniecznie szkiców, pomysł nie jest mój przyglądałem się forum www.conceptart.org tam mają coś takiego, uważam taki pomysł za niezły :D

>leander Belluci jak się patrzy :D

Napisano

Mkaszpir: zaslania sie pelerynka jak moj piracik w avatar :-)

a ja za to komandoski speedzik.. guano apes i tak wyszlo

Napisano

Co do speed session to moge podjac sie wpisywania tematow np co 2 dni. Przychodze rano do roboty wiec no problem.

Dlatego co 2 dni ze np na conceptart ludzie po prostu nie wyrabiaja sie z czasem i zanim dostana jakiekolwiek komentarze jest juz nowy temat. i postowanie mija sie z celem.

Napisano

Wert: heh zgadlem :]

Mkaszpir: przez te oczy to mi sie skojarzyl z gosciem z teledysku prodigy:breathe

jeszcze ja malego speedka. moze nie rewelka ale pocwiczyc trzeba

Napisano

dawno już nic nie malowałem... a myszą to już w ogóle od wieków

Nie chce mi się robić nic w pracy dziś (i nie tylko dziś), machnąłęm sobie więc myszką w Photopaincie lalę z kalendarza wiszącego nad biurkiem

image.php?typ=image&id=88545942

Gość scandal!
Napisano

No dobra wrzuce tego babola...

Pierwsza grafika 2d na kompie pierwszy raz na tablecie. Artrage 3 min.

P.S. :P

misio1.jpg

A to juz z tutka nie wiem czy to tu powinno byc ale 15 min ps.

to moja 2 praca na kompie...

beda ze mnie ludzie ?

n.jpg

Napisano

dawno mnie tu nie bylo... sporo swietnych pracek sie od tego czasu pokazalo :-)

i zeby za duzo nie gadac moj dzisiejszy speed: "szarosc zycia samotnosci" (tytul bez ladu i skladu ale niech bedzie) (corel photo-paint 8 + myszka)

Napisano

Scorpi: thx a kot to mnie wlasnie skubaniec gryzie jeden ale zanim mu portret strzele to musze pocwiczyc jeszcze

Scandal!: a ten misio to wlasnie moj portet jest zgaduje :] pokaz jeszcze cos

Brite&Everyman: kurde ciagle i zawsze podziwiam myszkowcow normalnie ale te pracki macie super!

ja tam cwicze pastelkami. jeszcze komandosy :-)

Napisano

remanent -> dzieki Misi3ck ->

trzymasz styl i to calkiem ladny orginalny

ten akryl fajny.

Leander ależ prosze ale przydala bys sie wieksza rozdzielczość :) a tu kolejny torhce mniej udany ;/ a te koty to z tąd że na 14 oprucz kwiatkow to chce jakiegos kotka wytrzasnąć ;]

Napisano

phantom, czy to kotek dostał kosę za lewicowe poglądy??? ;)

scorpi, te koty masz wypchane czy co, bo ja nie mogę suni nawet do zdjęcia przytrzymać?

A tak w ogóle to ten "filemon" też fajny.

Pozdrawiam.

Napisano

Scorpi: jestem w szoku totalnym! na 14 powiadasz??uhh stary przerastasz chyba tutaj w takim razie wiekszosc forumowiczow o glowe conajmniej :D plus dla ciebie. a tak btw moze zdradzisz kiedy to?? to moze chociaz speedowego torta dostaniesz (albo kota (mojego)) ehh ja podobnie jak Remanent nie moge ani suki ani kota zlapac :] chyba poczekam az zasna albo co..

sorki ze bez speeda ale bedzie mam nadzieje jutro zanim do ciechocinka pojade :-)

Napisano

e.. drobne nie porozumienie ... 14 to byla 2 lata temu... chodzi o czternastego lutego :D a z tym nosem to faktycznei schiza :( i wogole im dluzej sie na niego patrzy to eh popracowac trzeba wiecej [ale uznajmy że jest mangowy o :0 ] remanent -> a mój kot tez nie chcial pozowac... i jest wielce obrażony jak go wyrywam ze snu przenosze do pokoju i proboje wyrysować :D chociaż te 2 ostatnie to są na podstawie zdjec robione

Napisano

ok 16 niech bedzie nie chcialem cie wymladzac za bardzo :-) a skoro ze zdjecia kociaki to i ja sie o swoja Tośkę pokusze (mowilem ze ja spiaca zlape) choc tak naprawfde to czekam az ja z natury zlape.. chetnie pokazalbym wam fotke mojej reki ktora jest cala w szramach przez Toske wlasnie

edit..

wybaczcie gadatliwosc ale niedawno z pub'u wrocilem

zapomnialem dodac.. to byl super szybki speed 6 minutowy

Napisano

ale przynajmniej speedzik!!!

ja siedziałem prawie godzinę, bo jak już wspomniałem tyły mam jak stąd do tamtąd i rączka odwykła, no ale jeśli to miało przypominać tygrysa to musiałem (to tak a propos kociego tematu)

P.S.

mój też niestety ze zdjęcia :)))

Napisano

a jeszcze jeden dorzuce, też z referka bo nie mam takiego zwierzaka w domu, pewnie lepiej by się go malowało niż te nasze psy i koty, no ale...

Photoshopik+tablecik, ile zajęło to sobie policzycie bo ja idę spać.

Napisano

Remanent: tygri bardzo milutki taki, ale krowa to dopiero rewelka :] no po nocach sie siedzi ale chociaz cos z tego jest :] ja tak patrze na tygryska twojego i sie skapowalem ze Tośce wasy wszystkie poobcinalem wiec juz dorabiam :D

Napisano

tadek te sposzczone majtki wywoluja obrzydzenie czy oto ci chodzilo? ;) i troche za duzo bluru zwlaszcza na twarzy ale ja sie nieznam mi sie podoba a skomentowalem bo prosiles

face1.jpg

Napisano

eol - > bardzo mi sie ta pracka podoba swietna. A pracka taaddeeekaa z 16:36 pobudza do myślenia i składnia do różnych refleksji : D i jak dlamnie tam nie zawąska , a ja zamieszczam kotka