Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie mam czasu na bitwe wiec speedzik (taki slaby - godzina zeszla jak nic - jak zaczalem poprawiac) - flashMX+wacom912 - obrazek idzie na tshirt na zlot rpgowcow

Napisano

giciowe leander - smarujesz z tabletem na kolanach? - ja sie wkurzam ze ta A4 nie miesci mi sie na biurku i zamowilem teraz A5

ps: ktos wie czy jest duza roznica miedzy intuosem2 a 3, bo sie juz nie moge doczekac zeby sprawdzic a to dopiero w next week :/

Napisano

aneye- niewiem, pewnie jakas jest, kup sobie intuos2 A6:P

ja mam i nie narzekam, jest wielkości dłoni

leanred- jakich brushow urzywasz? podstawowych czy sam je modyfikowałes, ja rysuje zwykłym brushem 1px, z ustawionym fadem koloru na nacisk.

porady co do ustawien pędzli w photoshopie mile widziane

Napisano

o kuna, leander. z tą ostatnią pracką nieźle pojechałeś...fajnie działa tekst z obrazem, a to rzadko się zdarza jak niektórzy wiedzą :)

Napisano

fainy byczek:)

czuje go, tylko te białe cos na jego skorze mnie razi, wyglada jakby był w tych miejscach z porcelany...

Leander- stronka wymiata, dzięki

Napisano

no wlasnie tez mi to nie pasuje za bardzo :) (jak śluz jakiś czy co, ble :/ )

ale jak sie nie bede mylil to sie niw bede uczyl a to dopiero poczatki :)

dzieki :)

Napisano

wert, masz zajefainą technike:P

niby żadnych emocji na pierwszy rzut oka nie widac, ale jak sie tak przyjrzysz, to od tego robota na kilometr macierzynstwem zalatuje:)

jak dla mnie wypas

Napisano

Haha, bomba pomysl Wercik! To jest dopiero maszyna bojowa! ;) Obok powinien lezec kopcacy sie jeszcze jakis futurystyczny gun czyli.. "Maszyny bojowe: powrot do domu" ;) Swietne pracki, coraz lepiej.. zazdroszcze!