Napisano 11 Lipiec 200519 l Ech... żeby tak się zebrać w sobie, namalować coś i tu wrzucić... ech......
Napisano 12 Lipiec 200519 l Futro: no pieknie go pokolorowales. Babuszka tez wymiata. na environmenty wszelkie brakuje mi cierpliwosci :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l maciekg: trochę więcej kontroli nad kreską i będzie spox. miał być chłopiec wyszedł jakiś troll. ok2h Photoshop CS:
Napisano 12 Lipiec 200519 l heh mam nadzieje ze kreska na tablecie przyjdzie z czasem, tak jak jest to normalnie przy rysunku :) chlopiec spoko tylko lekki plastic:]
Napisano 12 Lipiec 200519 l referka z photo.net jakby ktos szukal jakis fajnych to znajdzie tam cos napewno :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l tweety - plastik dlatego, ze swiatlo jest zbyt biale. Poszukaj w "tutorialach 2d" - byl tam link do tutoriala Prometeusza o swietle. Wypasiony :)
Napisano 12 Lipiec 200519 l tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :) MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie) PPK: QL byczek no i kolorowanka ode mnie
Napisano 12 Lipiec 200519 l tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :) MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie) PPK: QL byczek no i kolorowanka ode mnie Demyt ja też chcę robić takie urocze lineart'y. :) PPK: byczy byk :P
Napisano 13 Lipiec 200519 l O...... ale masz kreske! Poprostu idealna.. jestem twoim fanem XD Tez tak chce umiec... :P Ide rysowac ;p
Napisano 13 Lipiec 200519 l Azazello, czy to nie czasem inspirinowane Aragornem z LotRa? Czy po prostu własna wyobraźnia? To czy to, obojętnie, podoba mi się :)
Napisano 13 Lipiec 200519 l Mkbart: ta, Aragorn. Rozpoznałeś:) Czy to oznacza, że udało mi się uchwycić wkońcu podobieństwo?lol
Napisano 13 Lipiec 200519 l @Azazello: Mi też przypomina Aragorna, jednym słowem: myślę, że się udało. Coś bym zrobił tylko z tymi dredami :D Bo tak jego włosy wyglądają... Ale to w końcu speed. @BeLiAL: OMG. Och...
Napisano 14 Lipiec 200519 l na ja nie moge, jak to są twoje pomysły jako początkującej rysującej to jestem ciekaw co będzie później=)
Napisano 14 Lipiec 200519 l Potrafie zaskakiwac :) Jak wczesniej ludzie krecili nosem ze nie potrafie nic innego rysowac niz profile to teraz pokazuje ze to nie prawda :) Zaskakiwanie is good :D I like it :] Ten Pixiaczek powstal od razu po tym jak skonczylam pisac scenariusz do sesji Warhammera ^^
Napisano 14 Lipiec 200519 l Tym razem ladna pani zadedykowana Azzazello ( nie lubi mangowych oczu wiec tu sie meczylam i dziergalam zwykle ;P). Cialo rysowalam patrzac na rysunek komiksu tomb raider w gazecie. ( tam pani byla ubrana i lezala na lozku tutaj lozka nie ma :P ) Twarz i wlosy to juz moj wlasny wymysl ;P (wiem sa najgorsze) Nagosc tez musialam sama. Ale tylko wystarczylo sutki dorysowac :) Zrobiona na tablecie Lifetec? Adobe Photoshop Cs - 1 godzina :P
Napisano 14 Lipiec 200519 l =/ o rrany! co jej się stało z rękami=/ hmm..powinnaś nawet przerysowywując z czegoś, rysować najpierw szkielet postaci(to rysowanie owalami lub prostokątami które jest pokazywane w "how to draw" ) twarz ok, musiałem obracać głowe zeby ją ocenić, musisz nad włosami popracować. i koniecznie rysuj chociaz zarys otoczenia bo można dojść do wniosku ze ona robi mostek albo jakąś inna dziwną poze
Napisano 14 Lipiec 200519 l My tu sobie gadu gadu. A Ania C. szkieletem walneła na forum. Niezłe choć to pewnie tylko początek, preludium do czegoś większego.
Napisano 14 Lipiec 200519 l aniu: żebra od 8 do 10 nie są połączone z mostkiem, poza tym kregi szyjne są szersze zaś atlas i obrotnik mają zupełnie inną budowę ;) ale ogólnie to fajna pozę ma ten profesorek. stoi i mówi "to jest mój kumpel Edek" :D
Napisano 14 Lipiec 200519 l tweety, przepraszam za żebra, muszę poszukać większej referki następnym razem.
Napisano 15 Lipiec 200519 l OMAM: fainy musiałes po tym miec sen:| chyba tez sproboje tej techniki przed pojsciem lulu:P
Napisano 15 Lipiec 200519 l Jesli to jest slabe to tez chce byc taka slaba :))) Rozumiem ze mozna to wziac jako "kolorowanke" ? (moge moge ?:D)
Napisano 15 Lipiec 200519 l te kreski na brzuchu pod pępkiem podkreślajace miednice są zbyt blisko siebie...a tak wogule to....PODOBA MI SIĘ:D co rysunek to pani coraz wiecej odkrywa:D poczekam :D :P
Napisano 16 Lipiec 200519 l "te kreski na brzuchu pod pępkiem podkreślajace miednice są zbyt blisko siebie" to chyba nie miednica a brzuch ;p trochę pyzata ta pani :)