Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ech... żeby tak się zebrać w sobie, namalować coś i tu wrzucić... ech......

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Futro: no pieknie go pokolorowales. Babuszka tez wymiata.

na environmenty wszelkie brakuje mi cierpliwosci :)

01-ny.jpg

newyork29s.jpg

Napisano

długopis, pod wpływem piosenki "mleko - kto dogoni psa" :)

Napisano

maciekg: trochę więcej kontroli nad kreską i będzie spox.

miał być chłopiec wyszedł jakiś troll. ok2h Photoshop CS:

boy.jpg

Napisano

heh mam nadzieje ze kreska na tablecie przyjdzie z czasem, tak jak jest to normalnie przy rysunku :)

chlopiec spoko tylko lekki plastic:]

Napisano

spd010.jpg

referka z photo.net jakby ktos szukal jakis fajnych to znajdzie tam cos napewno :)

Napisano

tweety - plastik dlatego, ze swiatlo jest zbyt biale. Poszukaj w "tutorialach 2d" - byl tam link do tutoriala Prometeusza o swietle. Wypasiony :)

Napisano

tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :)

MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie)

PPK: QL byczek

no i kolorowanka ode mnie

spd011.jpg

Napisano
tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :)

MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie)

PPK: QL byczek

no i kolorowanka ode mnie

spd011.jpg

Demyt ja też chcę robić takie urocze lineart'y. :)

PPK: byczy byk :P

Napisano

O...... ale masz kreske! Poprostu idealna.. jestem twoim fanem XD

Tez tak chce umiec... :P Ide rysowac ;p

Napisano

Azazello, czy to nie czasem inspirinowane Aragornem z LotRa? Czy po prostu własna wyobraźnia? To czy to, obojętnie, podoba mi się :)

Napisano

Mkbart: ta, Aragorn. Rozpoznałeś:) Czy to oznacza, że udało mi się uchwycić wkońcu podobieństwo?lol

Napisano

@Azazello: Mi też przypomina Aragorna, jednym słowem: myślę, że się udało. Coś bym zrobił tylko z tymi dredami :D Bo tak jego włosy wyglądają... Ale to w końcu speed.

@BeLiAL: OMG. Och...

Napisano

na ja nie moge, jak to są twoje pomysły jako początkującej rysującej to jestem ciekaw co będzie później=)

Napisano

Potrafie zaskakiwac :) Jak wczesniej ludzie krecili nosem ze nie potrafie nic innego rysowac niz profile to teraz pokazuje ze to nie prawda :) Zaskakiwanie is good :D I like it :]

Ten Pixiaczek powstal od razu po tym jak skonczylam pisac scenariusz do sesji Warhammera ^^

Napisano

Tym razem ladna pani zadedykowana Azzazello ( nie lubi mangowych oczu wiec tu sie meczylam i dziergalam zwykle ;P). Cialo rysowalam patrzac na rysunek komiksu tomb raider w gazecie. ( tam pani byla ubrana i lezala na lozku tutaj lozka nie ma :P ) Twarz i wlosy to juz moj wlasny wymysl ;P (wiem sa najgorsze) Nagosc tez musialam sama. Ale tylko wystarczylo sutki dorysowac :) Zrobiona na tablecie Lifetec? Adobe Photoshop Cs - 1 godzina :P

Napisano

=/ o rrany! co jej się stało z rękami=/ hmm..powinnaś nawet przerysowywując z czegoś, rysować najpierw szkielet postaci(to rysowanie owalami lub prostokątami które jest pokazywane w "how to draw" ) twarz ok, musiałem obracać głowe zeby ją ocenić, musisz nad włosami popracować. i koniecznie rysuj chociaz zarys otoczenia bo można dojść do wniosku ze ona robi mostek albo jakąś inna dziwną poze

Napisano

My tu sobie gadu gadu. A Ania C. szkieletem walneła na forum. Niezłe choć to pewnie tylko początek, preludium do czegoś większego.

Napisano

aniu: żebra od 8 do 10 nie są połączone z mostkiem, poza tym kregi szyjne są szersze zaś atlas i obrotnik mają zupełnie inną budowę ;)

ale ogólnie to fajna pozę ma ten profesorek. stoi i mówi "to jest mój kumpel Edek" :D

Napisano

tweety, przepraszam za żebra, muszę poszukać większej referki następnym razem.

Napisano

OMAM: fainy musiałes po tym miec sen:| chyba tez sproboje tej techniki przed pojsciem lulu:P

Napisano

Jesli to jest slabe to tez chce byc taka slaba :)))

Rozumiem ze mozna to wziac jako "kolorowanke" ? (moge moge ?:D)

Napisano

te kreski na brzuchu pod pępkiem podkreślajace miednice są zbyt blisko siebie...a tak wogule to....PODOBA MI SIĘ:D co rysunek to pani coraz wiecej odkrywa:D poczekam :D :P