Remedy Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Ech... żeby tak się zebrać w sobie, namalować coś i tu wrzucić... ech...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Test akwarelek wersja: tubka 1.2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 ......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczan Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 PPK zajeFajny masz styl prosty ale oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 thx sroczan to jeszcze na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Hałaśliwy ten styl :P Dużo hałasu widzę ale to niezły hałas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroczan Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 ze 20 min, photoshop, jest chociaż troche upiorne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Futro: no pieknie go pokolorowales. Babuszka tez wymiata. na environmenty wszelkie brakuje mi cierpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 długopis, pod wpływem piosenki "mleko - kto dogoni psa" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 ^Sądząc po budowie głowy to jakiś Kanadyjczyk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Ta piosenka jest hehe fajna :P Remedy - Southpark wymiata :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 uff..2h: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Baaardzo fajne... ja sie jej boje ma takie straszne oczy.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 jakies 30min PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 maciekg: trochę więcej kontroli nad kreską i będzie spox. miał być chłopiec wyszedł jakiś troll. ok2h Photoshop CS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 heh mam nadzieje ze kreska na tablecie przyjdzie z czasem, tak jak jest to normalnie przy rysunku :) chlopiec spoko tylko lekki plastic:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 starałem się jak mogłem ale i tak wygląda jak plastik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 referka z photo.net jakby ktos szukal jakis fajnych to znajdzie tam cos napewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Fajne sfumatto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 tweety - plastik dlatego, ze swiatlo jest zbyt biale. Poszukaj w "tutorialach 2d" - byl tam link do tutoriala Prometeusza o swietle. Wypasiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 tym razem troche dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 .......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :) MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie) PPK: QL byczek no i kolorowanka ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 to macie tu przyjemniaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 tweety: No plastik troche, może jakby było mniej niepotrzebnych rozjaśniej (jak te nad brwiami, które sprawiają, że te wyglądają jak przyklejone oraz to rozjaśnienie na prawym policzku które wygląda dzeczko nienaturalnie). No i ta koszula wyprana w perwolu ... :) MaciekG: Fajne skałki, szkoda, że to niebo w tle takie rozmyte, może lepiej by było dać jakąś mgłę (jest wystarczająco sporo detalu na pierwszym planie) PPK: QL byczek no i kolorowanka ode mnie Demyt ja też chcę robić takie urocze lineart'y. :) PPK: byczy byk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 O...... ale masz kreske! Poprostu idealna.. jestem twoim fanem XD Tez tak chce umiec... :P Ide rysowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Azazello, czy to nie czasem inspirinowane Aragornem z LotRa? Czy po prostu własna wyobraźnia? To czy to, obojętnie, podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Mkbart: ta, Aragorn. Rozpoznałeś:) Czy to oznacza, że udało mi się uchwycić wkońcu podobieństwo?lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 @Azazello: Mi też przypomina Aragorna, jednym słowem: myślę, że się udało. Coś bym zrobił tylko z tymi dredami :D Bo tak jego włosy wyglądają... Ale to w końcu speed. @BeLiAL: OMG. Och... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 ah te kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Ah te pixie :D Adobe Photoshop CS tablet- 1h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 na ja nie moge, jak to są twoje pomysły jako początkującej rysującej to jestem ciekaw co będzie później=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Potrafie zaskakiwac :) Jak wczesniej ludzie krecili nosem ze nie potrafie nic innego rysowac niz profile to teraz pokazuje ze to nie prawda :) Zaskakiwanie is good :D I like it :] Ten Pixiaczek powstal od razu po tym jak skonczylam pisac scenariusz do sesji Warhammera ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Tym razem ladna pani zadedykowana Azzazello ( nie lubi mangowych oczu wiec tu sie meczylam i dziergalam zwykle ;P). Cialo rysowalam patrzac na rysunek komiksu tomb raider w gazecie. ( tam pani byla ubrana i lezala na lozku tutaj lozka nie ma :P ) Twarz i wlosy to juz moj wlasny wymysl ;P (wiem sa najgorsze) Nagosc tez musialam sama. Ale tylko wystarczylo sutki dorysowac :) Zrobiona na tablecie Lifetec? Adobe Photoshop Cs - 1 godzina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 =/ o rrany! co jej się stało z rękami=/ hmm..powinnaś nawet przerysowywując z czegoś, rysować najpierw szkielet postaci(to rysowanie owalami lub prostokątami które jest pokazywane w "how to draw" ) twarz ok, musiałem obracać głowe zeby ją ocenić, musisz nad włosami popracować. i koniecznie rysuj chociaz zarys otoczenia bo można dojść do wniosku ze ona robi mostek albo jakąś inna dziwną poze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 ;p Lezala na lozku .... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 pan biolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 My tu sobie gadu gadu. A Ania C. szkieletem walneła na forum. Niezłe choć to pewnie tylko początek, preludium do czegoś większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 aniu: żebra od 8 do 10 nie są połączone z mostkiem, poza tym kregi szyjne są szersze zaś atlas i obrotnik mają zupełnie inną budowę ;) ale ogólnie to fajna pozę ma ten profesorek. stoi i mówi "to jest mój kumpel Edek" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 tweety, przepraszam za żebra, muszę poszukać większej referki następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizu Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 OMAM: fainy musiałes po tym miec sen:| chyba tez sproboje tej techniki przed pojsciem lulu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Taki tam ufoludek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Kosmita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Azazello: zielony ufol na zielonym tle? :) cos slabego ode mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Jesli to jest slabe to tez chce byc taka slaba :))) Rozumiem ze mozna to wziac jako "kolorowanke" ? (moge moge ?:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 te kreski na brzuchu pod pępkiem podkreślajace miednice są zbyt blisko siebie...a tak wogule to....PODOBA MI SIĘ:D co rysunek to pani coraz wiecej odkrywa:D poczekam :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 "te kreski na brzuchu pod pępkiem podkreślajace miednice są zbyt blisko siebie" to chyba nie miednica a brzuch ;p trochę pyzata ta pani :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi