MOTHMAN Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 O rany !!!! o_O Jak zobaczyłem pierwszą prace to spadłem z krzesła ;) Leander piękny speed ze świetnym klimatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Leander - nom pięknie to wygląda - ale twarzyczkę skopałeś :P Amrun - świetny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 (Internetowa) Znajoma... Jeszcze troche nad tym posiedze, ale zarzucam teraz ... I spojrzenie na detal ;): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 fajny szkic leander, ciekawa strona z refką :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 co tu duzo gadac. z referki. artrage. Belial- dzieki za info i linki. musze to stestowac bo w sumie o tym nie pomyslalem;) a tablet jakos na czasie mam nadzieje se kupie jak troche pooszczedzam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Kurcze, fajne rzeczy tu wrzucacie. Moje podejscie do referki Leander'a Przyznaje, nie wyszło :) No i mały bonus, mega krótki skrót pracy :) (moj pierwszy w zyciu gif) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 arturros -> http://anry.ru ?? Przyznam mi tez sie jego prace podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 To ja tez w 2 czesciach : ps. gdzie wy u niej TAKIE piersi widzicie ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 ps. gdzie wy u niej TAKIE piersi widzicie ? ;> "Zdaje mi się, że widzę.. gdzie? Przed oczyma duszy mojej." :D ---------------------- ~40 minut kolorowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 za bardzo jędrne ;) belilal - fajne kolorki ale ja gustuje w rodzaju kolorowania typu leander :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Mi się tam pracki by BeLiAL bardzo podobają(styl i konsekwencja). A teraz speed z zupełnie innej beczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 za bardzo jędrne ;) belilal - fajne kolorki ale ja gustuje w rodzaju kolorowania typu leander :] Szczerze mówiąc, mi też :) Ale tak długo się pseudoedukowałem w takim mniej więcej kierunku (a do osiągnięcia celu jeszcze daaaaaaaleko), że trochę ciężko teraz się przerzucać na coś innego (a nie ukrywam, chciałbym pójść bardziej w strone Mullins'a, robić to wszystko tak, że niby prosty rysunek i nic nie ma, a jednak tekstury i te wszystkie latające kreski tworzą arcydzieła, ale do tego to chyba trzeba miec jakies doswiadczenia z gatunku ASP, plastyk, a nie samoedukacje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 ciekawy eksperyment w moim mazianiu... ale musze przyznac ze calkiem dobrze sie tym bawilem :P pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Amrun, znowu rekomendacja? ;) Chyba za niedlugo bedziesz musial oplacac abonament za to okienko ;) Marduk, ale sie rozpedzasz - slicznie. Zwierzatka rules! ;) arturros, kupuj ten tablet, bo masz talent chlopie! No i na koniec podziekowania dla Panow BeLiAL i -Pa6L0- za ich dobre rady. Panowie powinni dostac status moderatora na 2D, bo nikt tak nie sluzy pomoca, jak Ci dwaj. Kotek dla was (stad ta kokardka)! ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Witam!! pierwsze moje wypociny tutaj(prosze sie nie smiac) time-->15min(chyba) wiem ze dlugo ale dopiero dostalem tablet wiec ciezko sie przyzwyczaic:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 bla bla bla 10 znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 No i na koniec podziekowania dla Panow BeLiAL i -Pa6L0- za ich dobre rady. Panowie powinni dostac status moderatora na 2D, bo nikt tak nie sluzy pomoca, jak Ci dwaj. Kotek dla was (stad ta kokardka)! ;) Zapanowały by rządy terroru, z jedynym słusznym panem i władcą (zupełnie jak u naszych wschodnich braci), a i pokusa coby niektóre prace zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach byłaby zbyt silna :) (u know, taka mała monopolizacja by nastała ;) ) Eh, marzenia... ^_^ Enyłej No i wróciłem do starego dobrego czarnobiałego linework'u robionego zwykłym okrągłym brushem, co niegdyś nieskutecznie próbowałem uskutecznić w moich pożal się Boże artwork'ach. Jakby kto pytał, to jako tło planowałem ściane z obrazem po lewej a po prawej okno z widokiem na jakiś ogródek + jakaś podłoga, żeby nie było, że tło do ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Teraz tak przed snem Elf słuchający black metalu :P Pare rzeczy nie do końca wysżło, ale już jestem nieco senny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 Marduk ... bardzo fajnie to wyszlo .. szczegolnie dobrze wyszly ci usta! Kolory i swiatlo tez mile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Hej:) A to speed z wczorajszego wieczora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Tattoo ładnie naprawde ładnie - btw fajnie kolorystycznie wyszło Marduk, nielot -> też fajnie :) ale nie tak jak tattoo ;P wrzucił bym coś ale sie sypnął tablet i moge tylko vektory machać myszką :/ imo cos z usatmi troszke dziwnie wyszło ale tak 5/6 jest - chciałem zobaczyc twoja strone ale nie wchodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Faktycznie strona mi coś padła- często zanika i wraca, niedawno jescze działała, zobaczymy czy ożyje. Pozatym była stara, mała i smutna- więc teraz tym bardziej powód do stawiania nowej. ew. można sprawdzić naszą ekipe www.hardkorporacja.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 uuu... Tattoo, swietnie wyszlo. Jedynie prawe oko i brew (jej prawe ;)) troche chyba zabardzo ci wyskoczyly do gory. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witam!! pierwsze moje wypociny tutaj(prosze sie nie smiac) time-->15min(chyba) wiem ze dlugo ale dopiero dostalem tablet wiec ciezko sie przyzwyczaic:D pozdro Piorunująca kreska. O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Marduk - elf jest świetny. Amrun - twoja wersja tej pani z referki rządzi ;) __________EDIT__________ HINDUS, BeLIAL - wielkie dzięki - już usiadłem do Flash'a to co wyjdzie wrzuce do 2D ;) , ten tutek do szopa fajny - spróbuje z nim kiedy nie będzie zalezało na jakości :) Jeszcze raz przepraszam za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 @Mothman: Jezeli masz gdzies Photoshop'a to http://www.informit.com/articles/article.asp?p=31536&rl=1 ten tutorial powinien wystarczyć. Niestety, GIF oszałamiającej jakości nie oferuje, co przy renderach może być rzeczywiście zauważalne, dlatego lepiej będzie robić to wymienionym powyżej Flash'em. Ewentualnie zawsze możesz zrobić animacje w Max'ie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 tak mnie naszlo na narysowanie czegos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 o Gotham też nie umie malować :D ... to się dołącze :P . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Z tabletem wśród zwierząt: lis referka btw, po paru nieudanych próbach dobrania kolorów, wybralem 4 podstawowe kolory ze zdjecia picker'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 kurcze super wam to wychodzi moglby ktos narac jak takie cudenka robi:) SansSerif--> a ty nawet w 2d robisz te swoje vizki ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 hihi Gotham, fajna ryba ;) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 a Amrun znowu doj.... do pieca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Eh, Amrun, odbierasz mi chęć do zarzucania forum moimi wypocinami :) Żebym chociaż w ćwierć tak dobrze potrafił światłem zaoperować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 witam, zapraszam do oceny moich pierwszych pracek na tym forum, ktore z uwagi na obecny nikly stan moich umiejetnosci i brak cierpliwosci do detalu (ale mam nadzieje oba sie zmienia :) ), moga co najwyzej aspirowac do miana sketchy czy speedpaintu. narzedzia przerozne, zazwyczaj olowek, ps, painter (tak zeby pocwiczyc), czas rozny, od 15 minut do godzinki z hakiem na sztuke madhatter: (painter) deupa: (ps) reptile: (painter) rrrripped: (ps) deadline: (ps) copyright: (ps) golgota: (ps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 genialny dym w deadline .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 taki sam jak w copyright :] podoba mi sie deadline. takie proste a dobre. dobry jest tez pomysl w golgocie:) choc wykonanie mi nie podchodzi;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 A mi się golgota podoba, fajny pomysł, szkoda, że tło jest szare a nie szaro-żółte (wtedy by bardziej pasowało do krzyży) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 z referki od ciebie BeLiAL (inspirujecie tu z ekipą do działania :) pomysł z gifem apetyczny(sory że nie jestem na bieżąco ale mam lipe z łączem chwilowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 wrocilem. ciesze sie ze watek prosperuje dwa z manekina (oczywiscie nie tak dobre jak kiedys leandra): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 I szybkie szkice ze stadniny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 @Tattoo: Milutko wyszła :) @Wert: Fajne koniki. Trzeba było zabrac sztalugi i pomazać je jakimis olejami czy czymś, a potem na rynku opchnąć turystom z Niemiec za pare k :) A teraz coś z zupełnie innej beczki: troll (forumowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Wercik wrocil! ;) Gdzies Ty tym koniom wlazil hmm? ;) Baardzo fajne szkice, a i pokolorowany manekin mily. Belial i o co tyle krzyku? ;) Naprawde porzadne kolorki i swiatlo. Nie mam pojecia czemu ostatnio cos Cie dolki dopadly, nie jeden chcialby miec Twoje umiejetnosci. Tattoo dzieki za gifa! Pozdrawiam! Ps. by nie lamac zasad, to dolaczam 5min. klocek, ktorego nie warto ogladac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Eh, Amrun, odbierasz mi chęć do zarzucania forum moimi wypocinami :) Żebym chociaż w ćwierć tak dobrze potrafił światłem zaoperować... nie marudzic, malowac... ;) pedzelen testen... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Heh - sam będę musiał kiedyś zrobić "pędzlen testen" :]... Bo narazie sama monotonia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 dokturpotfor: "deadline" jest git, golgota tez, ale faktycznie tak jak mowi BeLiAL, warto by zrezygnowac z tych szarosci. Amrun, BeLiAL: wasze wersje panienki mnie powalily! Reszta prac zreszta tez :) Gotham: ciekawa twarz. W ogole widze jakis nowy etap w tworczosci, bo "stopa" nie moge sie doszukac ;) SansSerif: jak dla mnie to rewelka. Kwintesencja tzw "speedpainting". Wert: swietne te koniki. Moze bede mial okazje porysowac krowe na dniach, to tez wrzuce ;) Marduk: bardzo w moim guscie masz styl, troche koloru by sie przydalo w tym ostatnim Tattoo: styl nie w moim guscie ;) ale wyszlo interesujaco. Maja w sobie cos graficznego te prace. Delikatny walor i mocna kreska. Mozna sie ciekawie kompozycja bawic przy takich dwoch dominujacych elementach. taki krap, po obejrzeniu wyciskacza łez pt. "rocky" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 taki jakby koszmarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Leander jak zwykle niepokojąco; fajnie, bede mógł z batmanem tapete zamienic :P ee marduk mumia calkiem spoko, widac ze duzo lezala ;) koszmarek moglby miec ciemniej na twarzy, ale swiatlo zaczyna byc fajne... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 uaaaa.... alescie do przodu wyrwali.... poczekajcie na mnie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no, trzeba rozruszać tableta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi