sammael_at Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 strzałeczka, w zasadzie to nie jest speed, bo choć w zamierzeniu miałem siedzieć nad tym góra, godzinkę, może półtorej, to przesiedziałem prawie pięć :D a za słabe to żeby rozpoczynać nowy wątek, więc wrzucam tutaj :-) rysowane z jakiegoś zdjęcia, niezachowane orginalne proporcje, można by jeszcze wiele rzeczy zmienić, ale powiedziałem sobie: DOŚĆ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ale powiedziałem sobie: DOŚĆ :) i źle zrobiłes ;) bo fajnie wygląda :] Wert -> coraz lepiej :] fajny koncepcik. Sorka narazie że narazie tylko komentuje ale jak kupie skander lub tablet to cosik nabazgram co by was postraszyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 i źle zrobiłes ;) bo fajnie wygląda :] no, masz racje ;) rano stwierdzilem ze jednak poprawiet o i owo ;>> jak zrobie dokonczone to tyz tutaj wrzuce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 cze!:-) sammael_at-no niezle niezle!oczka pierwsza klasa:-)jak juz dokonczysz to zapodaj tak samo referke. a teraz znowu moje wypociny!taka lycha :-)niestety musze smigac myszka;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 sammael bardzo mi sie ta twarz podoba pomimo, ze taka krzywa, ma klimat i to spojrzenie.....ja bym dal rekome :] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Sammael_at: Bardzo fajne, zwł oczy. Może jak będziesz dokanczal sprobuj tak: eyedropperem bierz kolor z miejsc pobrudzonych, zmieniaj na pyndzel i wygladzaj te miejsce. Byloby mniej smieciowo. hindus: No to przynajmniej ide w dobra strone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ---- ref ---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 sammael, oczy i wlosy sa swietne. Podbnie jak swiatlo na nosie (mimo, iz troche niedopracowane :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Przesiedziałem nad tym troche za długo jak na speeda, ale na więcej jak speeda to nie wygląda, więc i tak tutaj wylondowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Uuu, PPK, te mazy jak ze speedów bigleba z poczatku watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 no to ja cos wrzuce :D Podmalowany szkic z wyjazdu wakacyjnego. Byl plan, zeby wrzucic to jako temat na bitwe, ale nie chce mi sie przy tym juz siedziec :P Wersja normalna Wersja hardkorowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Uuu, PPK, te mazy jak ze speedów bigleba z poczatku watku. ktore mazy ? ;) ja tam widze same mazy, tak czy owak trzeba sie uczyc od najlepszych ... ps. sorry za post bez pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 oj sammael_at super to jest, rokoma mogła by być :) macie tutaj artpada: http://artpad.art.com/?im18zl12f1yw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 szkic robiony baaardzo dawno temu na podstawie jakiejs karcianki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ktore mazy ? ;) Wyszczególniłem ci stosowne mazy: Nie mogłem się też oprzeć i wygładziłem te surowe pociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Mi jednak bardziej podoba się niewygładzony pic PPK... W tym wypadku te "mazy" jak najbardziej się tłumaczą - sugerują zniszczoną twarz staruszki i dają ciekawy efekt :) pozdro (sorry że bez speeda post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 wert ladne koncepty szybko portret do baldura bo ostanio wyhaczylem a tam nie ma odpowiedniego co by mnie pasowal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 taki speed Olejami kolo 5h:-) Pozdrawiam misiekhc - pracka wypasior Wert - fajne fajne daj do tego kolorek i bedzie jazda na maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 No a ja wstawiam speeda robionego weglem. 1 raz od 3 lat rysowalem nie tabletem :) wiec wybaczcie :) ale to tylko speed ;) Mam nadzieje ze nie wyszlo za tragicznie :) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 A ja dam coś step by step od siebie ;) Jeszcze nie wygląda jakoś super, ale może jeszcze dojdzie jutro pare kroków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Szybki speedzik na dobranoc (jakieś 20 min) po meczącym i stresującym dniu nauki :/ Muszę się rozmalować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 jeden wieczorny speed ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 o, maciekg bardzo mi sie podoba ta praca :-) bardzo ciekawa pozycja, choc chyba moglbym sie przyczepic troche do plecow i ulozenia tam sukienki,. moze mi sie wydaje, ale ona wyglada jakby miala duzy obwod w biuscie, oraz moment laczenai sie sukienki z cialem, tak jakby ona sie wbijala w cialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 dzieki sammael sukienka to wogole jest imo skopana :], ale plecy chyba sa w miare ok w razie czego referka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-3nasty- Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Hi .this is I ,again....hello tak ryba w 4 h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 kaleczysz angielski :P wiec go lepiej nie używaj :P fajna rybka szkoda tylko że zmądrzałeś tak późno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ten kolo czasem nie dostal bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Actually "This is I" jest jak najbardziej poprawnie. Przejrzałem Twoje szkice i mi osobiście nie przeszkadzałoby gdybyś coś czasami wrzucił, bylebyś tylko ludzi nie obrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Actually "This is I" jest jak najbardziej poprawnie. no już to widze - this is me ale nie this is I :P Albo Here I'm again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Here I'm again Here I go again! Mandaryna! znam to! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Tomasz Ćwika, kurde nawet jakies osiagniecia ma... nie no niezly wjazd, najpierw na wszystkich najezdzal a teraz sie dowiaduje ze tu jakis utalentowany grafik:D heh fajna pracka, jak zreszta cale portfolio niezle... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 heh może to nie ten :) ale offffftop dostanie się nam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 "Jak znudzi mi się piłka..." Około 30 min. Takie tam... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Dalszy ciąg tego co wrzuciłem wczoraj w "pięciu kawałkach"... ...siedze nad tym, a efekty nadal niezadowalające :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 jol dzieksor, koncepciki tak se robie zeby wejsc we wprawe tylko cos narazie zasmiecac regluarnie nimi forum mi sie nie udaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 jest takie coś jak artpad tylko w wersji bardziej rosyjskiej i tam oto powstało cos takiego: tutaj natomiast macie link do wersji pełnej i większej: http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=029303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 oDD, świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagittaire Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 1 mejbi 1.5h Painter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Mam nadzieje ze nie zanizam poziomu tak zacnego grona. Pomadmalowany skan wczesniejszych wypcin dlugopisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the-3nasty- Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 zimzalabimzaladuzaladim w dwie godziny graffiti... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 I jeszcze jeden z moich dzisiajszych fanaberii. Oliwiarka zakładowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 a mi sie podoba morda 3nastego szybki speed. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Odstresowywacze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 szybki speed. maslo maslane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=029419 łakne komentarza ... co powiecie jak na około 20 minut aż ... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zi_q Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=029419 łakne komentarza ... co powiecie jak na około 20 minut aż ... :] Dziwi mnie tylko jedno.. dajesz na stracha swiatlo z prawej, a na chmury cien z prawej. Cos tu nie gra czy nie rozumiem obrazka? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 ostatni sketch. kudos to sparth/vyle bo nasypali w cholere slicznych prac na sijun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Heh z dwie godziny mi przy tym minęło... heh Tiger... aż mi się przestała moja powyższa pracka podobac jak zaraz po wysłaniu posta zobaczyłem co tutaj dodałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Tiger: Genialny. Wolę twoje szkice od prac skończonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 wooooo -tiger powaliłeś mnie tym marduk - piękne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi