Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ortheza: chociaz moja obecnosc w tym dziale nie jest zabardzo uzasadniona, to z obserwacji wnioskuje, ze powinienes sie zastosowac do rady ktora czesto, dosyc czesto padala w tym watku - nie cieniuj czernia, tam zazwyczaj powinny byc jakies odcienie ciemniejsze koloru, ale nie czern. Radzi malarz - laik :)

Napisano

hindus: Eee... tam nie ma blura :) Całość jest malowana pędzlem ze 100% hardness'em ze zmiennym opacity i bez żadnych dodanych filtrów.

Napisano

czesc, takie cos na szybciora ( jakies poltorej godzinki ), hm. zainspirowal mnie avatar ZiBi'ego_PL ( WYBACZ NIE WIEM JAK TO ODMIENIC POPRAWNIE! :P )

mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu, ze dorysowalem troche, bo gloowe, jako Twojego avatara postanowilem zostawic prawie ze nietknieta :)

upior7pix.jpg

Napisano

mam pytanie, trochę nie związane, ale zależy mi na odpowiedzi. możecie mnie skasować, ale jak kto zna odp. to niech odpowie! był gdzieś wątek, w którym poruszona została kwestia web artu (że większość prac w tym dziale to nie web art) i padło pytanie, jak ktoś definiuje ten web art. widziałem go wczoraj i był jakiś taki świerzy, ale go gdzieś zgubiłem. no i gdzieś się tatoo zgubił?

Napisano

weedlog- ciekawe te speedy robisz charakterystyczny masz styl;]

ogolnie fajnie prezentuje sie glowa reszta w tym tak srednio jak na twoje wczesniejsze;] choc samemu troche mi brakuje ;]

Napisano

weedlog - im wyzej na Twoich prackach, tym lepiej :P nogi tez troszke dopracuj czasem ;]

a teraz takie szybkie przerysowanie, z grafiki adama romaniuka, ktora zatytuofana "Nocny Portier" zainspirzyła mnie, bo ładna byla ;]

dziadziu1.jpg

Napisano

o levan - podoba mi sie ten chlopczyk ;D

tzn pracka ;> moze truszke zakanciasta twarz, ale i tak jest extra :-)

[ taki z omenem mi sie kojarzy :-) przez te oczy :P ]

arturros - az prosi sie o jakies rozmycie! wyglada jakby miala siersc :P zrob jej ta skore mieksza, bardziej delikatna, bo to dziwnie wyglada :-)

Napisano

arturros - tak jak sammael pisal, popraw ta skore bo dziwnie;-) a i jeszcze bym cos z jej reka zrobil, bo cos dziwnie wyglada, jakos tak imho za malo wyprofilowana na ksztalt reki, przedramie szczegolnie (to to blizej dloni, nie?:P ) :-)

weedlog - fajne jak zawsze :-) a zarzuc kiedys czyms innym niz taki concepcik, moze jakas scenka fajna? ;-)

pozdrawiam

Napisano

Weedlog, postęp jaki dokonałeś w tym wątku jest conajmniej godny podziwu, w dodatku dorobiłeś się rozpoznawalnego stylu, mały brat jest pod wrażeniem :)

pozdrawiam

Napisano

misiekhc takoz ma rozpoznawalny styl :-)

weedlog:, wiesz co, widzialem dużo lepszych Twoich pracek :] nie mowie ze ta jest zla, ale wdg mnie soldier zbytnio zlewa się z otoczeniem.

avenger: ciekawy koncept, teraz zrobić to w stylu plakatów polskich z okresu lat powojennych :-)