Napisano 11 Marzec 200619 l maciekG dobre - nawet bardzo. yuki - wygląda jak przeróbka photo :P lol zebym ja musiał jakis szajs malowac żeby sie wypowiedziec :) pytanie za 100pkt - co to jest :] - megaspeed - 10min - stawiam browara.
Napisano 11 Marzec 200619 l hehe majznolem tylko po to by odpowiedziec na pytanie hindusa : no wiec mi to wyglada na dom...wcvzesna japonia ze skosnym dachem...ciemne rozowo...fioletowe kolory nawiazuja do kraju kwitnacej wisni... widac ze to czas jakiejs rewolucji lub wielkiej wojny gdyz obraz jest mroczny i zamazany...w srodkowych czesciach widzimy kolor pomaranczowy ktory symbolizuje rewolucje ale zarazem ogien i zniszczenie...wiec mozemy sie domyslec ze chodzi o jakas spalona wioske imord niewinnych chlopow...pierwszy plan moze rownie dobrze byc palacemjaponskim i znakiem ze wladza nie przebiera w srodkach by dopiac swych celow[patrz wyzej:P] napisal bym cos wiecej ale mi sie nie chce a teraz moj speed :D myszka ,15 min kwitek :D
Napisano 11 Marzec 200618 l morbid ten zimowy concept bardzo dobry. zapodaje wyscigowke, troszke pobawilem sie swoimi wczesniejszymi obrazkami. skolazowalem tu i tam i skrocilem se czas do polowy, za malo na osobny watek, mysle ze nie za duzo na speed paint:
Napisano 11 Marzec 200618 l TIGER! JESLI O MNIE CHODZI, TO STANOWCZO ZA DUZO :D:D:D:D meczylbym sie caly dzien, i by mi cos takiego nie wyszlo za nic! :D pozdro dla ciebie twojej reki, glowy, zmyslu etc. ;P az mi zal zamieszczac mojego szajsa ;F
Napisano 12 Marzec 200618 l Tiger jednak potrafi wgniesc w fotel... Odezwie sie raz na miesiac, ale zawsze spowoduje ze czlowiek ma kisiel w gaciach... Podziwiam :) A ja postanowilem zmeczyc swoj szkic i wyszlo cos takiego:
Napisano 12 Marzec 200618 l Morbid Karbid - Świetne te postaci (ja pokusiłbym się o kolor do tych "wiktoriańskich") Tiger1313 - "myśliwiec" jak ta lala:-) Klasa po prostu... I kolejny B&W z głowy... [/url]
Napisano 13 Marzec 200618 l szkic w photoshopie Tiger: pilot wygląda trochę jakby miał kartofelki w gaciach ;)
Napisano 13 Marzec 200618 l Jestem pelen podziwu, jeden z lepszych wątków. A tutaj moje pierwsze starcia z tabletem, ucze sie, uczę;] jakies 15 minut;]
Napisano 14 Marzec 200618 l tiger1313- tez bym tak chcial umiec, super klimat maniaks- extra pracki i super swiatlo taki szkicyk...
Napisano 16 Marzec 200618 l ManiakS super kształty, super światło, ogólnie jest super ^^ Łukasz J. kojarzą mi się polscy politycy :) MKaszpir gram dalej w skojarzenia :P Michael Jackson ??? xD a tu mój lekko podeschły przyjaciel...
Napisano 16 Marzec 200618 l ManiakS: podziwiam Łukasz J.: podziwiam Moje nieudolne proby z tym diabelskim narzędziem
Napisano 16 Marzec 200618 l Bardzo piękne pracki . . . cóż i ja cosik wrzucę. Mały edit: > eol fajne te górki. Pozdrawiam
Napisano 16 Marzec 200618 l tablet dzis naprawilem i odrazu machu machu:) ale szok okolo roku piurka nie mialem w reku ;/ ajajaj zapomnialo sie;)
Napisano 17 Marzec 200618 l Krowy nie widze niestety i spac nie moge :\ Wrzucam smoki, 3 godziny mi zeszły nawet nie zauważywszy kiedy edit:Jeszcze małe poprawki bo mi sie w nocy oczy kleiły Krowke widze hehe fajna morda :)
Napisano 17 Marzec 200618 l swietne pracki!! tak swietne, ze az szkoa czasu na szczegolowe wymienianie:) edit: UPDATE: slizgi, przypominam ze posty bez obrazka beda kasowane!!
Napisano 18 Marzec 200618 l slizgi fajny widoczek. ...ponizszy kolega jest jeszcze nieukonczony (jak widac :P)
Napisano 18 Marzec 200618 l mały speed (10 min max)...miasto w chmurach by me :D no cóż, do widoczku ślizgiego to mu daleko, ale co tam :) pozdro
Napisano 19 Marzec 200618 l test nowych brushy + kilku barontierowych brushy, niektore z nich sa naprawde zacne.
Napisano 19 Marzec 200618 l Taka tam kopalnia - niecala godzinka mysza w fotoszopie. a jeszcze moj pies: URL=http://imageshack.us][/url]
Napisano 19 Marzec 200618 l podejrzewam ze w photoshopie ;) slizgi-swietny landszafcik eol- fajne :D czuc przestrzen ;) tiger1313- co tu pisac ;) i taki moj skoromny landszafcik 25min + myszka + ps