weedlog Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 to moj pierwszy obrazek tu ;] Prosze sie niesmiac wiec ze mnie :P Wyskrobalem takie cos.... soft - paint shop pro X + moja myszka A4 TECH ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 to teraz dla odmiany dłorf :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 no i teraz jakas postac :D padlo na pana w latexie :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 nawet podobny z twarzy :D dłorf emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imie Moje Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Coś z pogranicza VooDoo i indiańskich klimatów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Deus pracka okropna w dobrym tego słowa znaczeniu:) weedlog co tu dużo mówić, pracka w twoim stylu ZiBi_PL tablet! jak najszybciej tablet:p Łukasz Jaskólski twarzyczka w drugim doobra:D teraz ja, nudna lekcja ekonomii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 a u mnie nudna nocka, ale za to jaki był dzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 jak juz wszyscy krasnale daja to taki koncept na dobranoc zeby was pochwalic bo sa swietne :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapichrust Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 maciekG, zjawiskowe te olowki, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 oj dawno mnie tu nie było nudny J.Polski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 narazie jescze w speedy, potem sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 tiger, leander dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 mayk: o bardzo fajne weedlog: az zal ze caly czas malujesz praktycznie jeden i ten sam obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Ok 30min, taki landscape :P Powiem wam koledzy, ze wymiatacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 widzialem takie cos na googlach i zrobilem swoja wersje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Weedlog - świetne choć nie czuje przestrzeni jak w poprzednich. Musiałem cos walnąc żeby ci odpisać ;) myszka - 20minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 az lipa wstawiac ale co tam;) robie to dla siebie ;> i dla zabicia czasu he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 dla zabicia 20 min nudy w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 facet z przestawiona geometria :) (sic!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 taki kolo dla relaksu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 pozdrowienia z wietnamu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 i kolejna pokraka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 moj ostatni eksperyment, moze bedzie z tego doeclowa pracka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Wielka skala rozpietosci kreski Lukasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 a co tam, też zrobię minę;) jeszcze tak, przed snem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 ostatnie prace w PS 7. [/url] i ostatnia gdzies tak z przed tygodnia... PS.Dziwnie mi sie zachowuje Tablet, wlasciwie to wcale ne chce dzialac... niby wszystko oki ale tak jak by ne czytal mi rysika, myslalem, ze sie bateria w rysiku wykonczyla i wlozylem do niego nowe i nadal tak samo. Prubowalalem jeszcze zainstalowac od nowa Starowniki ale i to ne dziala... Mam Tablet Pentagrama jak by ktos wiedzial o co chodzi, prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 tez mi sie to chyba wlasnie stalo i az sie boje włożyć nowych baterii co za szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 witam to moja pierwsza pracka w speedzie-gimp+mysz+7 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 co za czaszkowy dzień=_=' dobranoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 wektor dla odmiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 5 punktów dla tego kto zgadnie kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Will Smith (czy jak to tam sie pisze ) chyba kiedys dawalem stara wersje tego obrazka a teraz daje nowsza ;) tak zeby mi posta nie wywalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Jeszcze tego nie skonczylem wiec daje tu ( mam tymczasowy brak weny... mam nadzieje ze tymczasowy ;p) tak szybko w ps myszka poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 blisko: Angelina Jolie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 no co ty? upss moglem sie po ustach skapnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 tutaj taka porcja spidów 1. Muzykalny murzyn 2. autopotret 3. To jakis staroc, co mial sluzyc do animacji ale mi sie odechcialo:) W ogole to w wakacje robie se przerwe od komputera i zabieram sie za róznorakie farby, pedzle i takie tam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 elvis z wysp wielkanocnych? ;) dobry boże! ten wszeteczny miś koala zmienił cię w bezwolnego cyborga z kaczopromiennikami zamist dłoń. od razu widać, że to plugawe stworzenie, źle mu z oczu patrzy;D nie, tylko nie słonie, arrgh!!! żeby nie było że nic nie wrzucam, tak pod 'delfonics' lecących z winampa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 nieco ponad półtorej godzinki, w sam raz tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrhyl Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 speed painting extreme męczy ;P zresztą i tak rysik zgubiłem :| za to pożyczyłem od kumpla tablet :D [swoją drogą mogę go wziąć za niedużą kasę, co mozecie rzec o mikroskopijnym tablecie Wacom Volito (model FT 0405 U0B)?] a oto to i tu poniżej w zasadzie pierwszy zaplanowany [załóżmy.. ;)] rysunek na tablecie :D uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Weedlog, swietny ten speed z posta #6931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 cyrhyl - a co na to kolegaalek?:D ....wacoma bierz... takie dlugopisowe szkicowanie z lekkim psem, ze szkolnego zeszytu skan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi