Napisano 28 Listopad 200618 l Se zrobilem bo sie nudzilem. A tak w ogole to dawno juz nic z lapy nie malowalem wiec to w ramach nadrabiania zaleglosci.
Napisano 29 Listopad 200618 l CPT.Obvious -jak zawsze rewelacja! A tu postanowiłem odpocząć od 3D i foto.... [/url]
Napisano 29 Listopad 200618 l Cpt.Obvious przyszedl i pozamiatal :) Ta kamienica poprzednia tez swietna.
Napisano 29 Listopad 200618 l Witam fachowców od szybkich gotowców :D Brawo za konsekwencyje Dr.Obvius! Ładna kolorystyka Belus! Spadek formy obserwuje u Leandera:( a i moje rzucam na pożarcie:
Napisano 30 Listopad 200618 l Od dłuższego czasu podziwiam wasze pracki i jestem pod ogromnym wrażeniem. Moja pierwsza pracka: painter/100% myszka :) (nie smiac sie z bledow, dopiero sie ucze)
Napisano 2 Grudzień 200618 l moze mnie tiger nie zagryzie za podprowadznie i modyfikacjie pomyslu ;) w sumie to chyba juz czas na swiateczne spidy, nie ?
Napisano 3 Grudzień 200618 l szacunek dla speedpainterow na max3d... Lenia, misiekhc, oDD, Cpt. Obvious - piękne prace pierwszy speed ode mnie - 15 min
Napisano 3 Grudzień 200618 l Moje pierwsze podejście do 2D :) Program - MS Paint :) Czas - ok. 10min Kurcze, ciężko złapać perspektywe w 2D :/
Napisano 3 Grudzień 200618 l ładnie co poniektórzy zamiatacie:D ode mnie anonimowy android-alkoholik :>
Napisano 5 Grudzień 200618 l Belus, Drakula, misiekhc - swietne praca leszke_lenia troche zakrecona ale tez fajna Spadek formy obserwuje u Leandera:(leander robi swoje, to reszta swiata poszla do przodu :) studium do rysunku Berni Wrightsona:
Napisano 5 Grudzień 200618 l siema prace naprawde wymiataja :D (chcialbym tak :( ) oto moj szit na cala skale :) : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e01097a785dceb6a.html Prosze o oceny i jakies rady dla bardzo poczatkujacego ...plizz :)
Napisano 7 Grudzień 200618 l uff, w końcu mam trochę czasu żeby coś powrzucać; coraz lepsze pracki tu widzę :D super
Napisano 7 Grudzień 200618 l maniaks ale z ciebie maniaks szczena opada co jeden to lepszy najbardziaj rozwalił mnie ten koles w deszczu a byłem z siebie zadowolony nawet :/ se mysle po 20 min na postac nawet niezle, a tera chmm..
Napisano 10 Grudzień 200618 l cos mi nie wyswietla sie ta praca hehe sorka za reply wybaczcie ale cos dziwnego sie dzieje:)
Napisano 11 Grudzień 200618 l Misiekhc - super, w sam raz na tapete Maniaks - swietne prace Mazu mazu
Napisano 11 Grudzień 200618 l troche smieci ode mnie ;) : || Pulchna mordka || || Bryły w minut 10. || || Mental boy/Mr.Smily || || The Ivan || || Nail || || Rabbit Lip || || Ryj #02 || || Ryj #03 || pozdrawiam.