miriam Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Pikne pracki, to żeby dalej nie było tak pięknie, kolejne zmagania i kolejna wersja: ale z chęcią bym obaczył Wasze overp. propozycje mego mazidla ;].
o r o Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 poziom prac jest tak fany, że czasami mam wątpliwości, czy chce postować moje wypociny, żeby go nie zniszczyć... ^^ ... znalazłem też videotutka biglebowskiego uczącego speedpaintingu, jak miał 3 lata, i od razu skumałem, czemu tak wymiata -.^ ... oto link -
Raiden8 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 hehe oro, razem obniżymy poziom, może dzięki temu zmotywujemy innych do jeszcze lepszych prac aby utrzymali ten poziom :D chociaz niektórych zamieszczonych tu speedów lepiej sie zrobic chyba nie da Cuś ode mnie. Tło troche puste ale jeszcze to chyba zmienie. Na razie zamieszczam jpg'a i spadam na wesele kuzynki :D
o r o Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 hiehie, nigdy niewiadomo... może to możliwe ;D ide spać... branoc...
TOGU Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Cze! nie będe pucował z osobna, ale musze truknąć że konkretnie podkręcacie bajere;p
OmeN2501 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Koles cos o zastosowanie algorytmow genetycznych w aplikacjach bazodanowych pyta - chyba nie ten watek ;] Ja wciaz walcze z brushami ... myslalem ze lepiej wyjdzie :/ edit: hmm.. odbicie lustrzane chyba bylo by lepsze kompozycyjnie ale juz mi sie nie chce :P
leszek_lenia Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 musialam zapostowac :D na tej stronie TOGU ziomie Twój obłazek jest w deche :D
Wojpajek Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Panownie, dajecie czadu :) W przerwie między robieniem projektu, stresem przed żelbetem itd.... nie cała godzinka- proporcje oczywiście gdzieś sobie poszły :/
misiekhc Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 fotka, na ktora patrzylem http://widelec.org/stuff/kreatywna_fotografia2/kreatywna_fotografia_33.jpg
leszek_lenia Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 OmeN2501: sie rozchulales ;) bardzo fajne te Twoje brushe muszą byc ;)
Marduk Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Miesiekhc: Świetne! OmeN2501: Powiało Dylanem Cole przy tym ostatnim speedzie. To ode mnie:
Łukasz Misztela Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam:) taki szybcias by sie odstresowac :) pozdrawiam Drakula bardzo fajny dreSik:)
Raiden8 Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Ostatni jpg w takim kiepskim, czesciowo "na odpiernicz" stylu, do kolejnych juz sie porzadnie przyłoze (bo mam wakacje ;) ). Obiecuje. Pozował mi mój M1A1 z FlyModel
artozi Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 W koncu odwazylem sie cos od siebie do watku dolaczyc! Male odetchniecie od sesji... smoczuś!
maciekG Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 omen czad :) artozi..fajne ma smok swiatlo jakby ktos chcial over to oczywiscie nie widze przeszkod..
Elmo22 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 dziendobry wszystkim. zaczynam troche dlubac w 2d i wrzucam taki szybciochowy mazianiec myszkowy bo tableta jeszcze nie mam... moze niedlugo :) pozdrawiam
Elmo22 Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 taki tam kolejny maziak myszkowy. mam nadzieje ze zamieszczajac te wypociny nikogo nie obrazam. wiem ze proporcje strasznie mi polecialy :/ mysle ze nastepnym razem bedzie lepiej
artozi Napisano 22 Czerwiec 2007 Napisano 22 Czerwiec 2007 Poczatkowe zalozenie: pewny siebie rycerz po powrocie do swoich rodzinnych stron poi swojego poteznego rumaka:]
Kris_R Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 U la la .. jak ja dawno nie speedowałem tak forumowo :) Szkoda gadać. Wrzucam szybkie pół godzinki przed snem i postaram się jakoś częściej tu coś machnąć :)
artozi Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Trzeba rozruszac ten watek!:] nie chcialem dzisiaj puszczac jakiegos gniota, wiec posiedzialem z 2 godzinki nad tym (co pewnie przekracza pojecia speed). Rysowac ludziska!
Raiden8 Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Z brutala? ok, tym razem wsciekłosc, nienawisc i bezradnosc w jednym. Zajeło mi to wiecej niz 1 godzine - jestem nowicjuszem, wolno mi. :P poruszam troche delikatną tematyke, mam nadzieje że nikogo nie uraziłem swoimi wypocinami.
biglebowsky Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Dajesz rade Omen:) Artozi, ten smoczek ma coś w sobie. Raiden, Nie przejmuj się czasem, co prawda taki Mullins pracuje z zegarkiem ale zostawmy takie wygibasy prawdziwym mistrzom. Więcej da wygranie sceny/ postaci niż bicie rekordów czasowych. Przyznaje że niektóre moje speedy zajmują pół dnia ( z reguły większośc to gapienie się w ekran i myślenie 'co tu nie gra') Tak więc taka prościutka postac a zajęła 1,5h:
maciekG Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 noo..ja tez meczylem te pania ladna chwilke..az w koncu chyba ona mnie zmeczyla...:) moze jeszcze wroce do tego..
Elmo22 Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 oj Bigi Bigi... czapeczka z glowy. przepieknie... jak bede duzy chce byc taki jak ty :)
Kris_R Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 No to daję dalej... trzeba wrócić do tego speedowania na dobre :)
Marduk Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Pewnie jeszcze to pociągne, ale narazie daje tutaj:
sand Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Nie wiedzialem gdzie to wrzucic a mam do was prosbe. Powiedzcie mi ktora fryzura najlepiej pasuje do tego gostka? Zaczalem robic krociutki komiks. Scenariusz mam, wyglad postaci mniej wiecej tez. Ale nie moge sie zdecydowac na fryzure glownego bohatera. Wezcie pod uwage ze to ma miec komiksowy styl.
WWWoj Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 biglebowsky absolutny szacun wogole speedy z ostatnich paru stron mnie wgniatają w podłoge troszke, wypas, ja takie gryzdoły w pociągu nagryzdałem Shot at 2007-06-26 Shot at 2007-06-26
polka dot Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 widzę, chłopaki, że nieźle sobie poczynacie! to i ja coś zarzucę - poniżej moje początki. nikt mi nie pomagał!!
biglebowsky Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 kome, cos bym napisal o tej kuleczce ale potrzebuje kasy za czynsz;) dzieki za ramie;)
biglebowsky Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 10min. ne, juz nie bede konczyl bo ogladam chojraka:) 1
leszek_lenia Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 WWWoj: jezdziec swietny.....trzasnij to w kolorze :)bedzie git maciekG: bardzo fajne malunki :) znaczy sie na poziomie....:) biglebowsky: jeszcze troche i komiks powstanie... ;)w ogole bardzo komiksowe te Twoje prace w wiekszosci sOOOm.... :) fajnie wychodzi Ci to zostawianie konturu...w niektorych miejscach..np. ten wojak :) masz na to jakis sposob czy tak na oko? Elmo22: dajesz dajesz :) no i moje 20minutowe wypociny..
DaRoZ Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 WWWoj-> extra szkice maciekG-> nice concept :D biglebowsky-> spider;manowicz jest wsrod nas :D leszke_lenia-> coraz lepiej sie rozmalowujesz.. i jak szybko :D no cóż teraz coś ode mnie: dorwałem jakąś fote przypadkowo i zechciałem sobie namalować ta panienke... troszke pododawalem/odjąlem rzeczy no ale nigdy w 100% nie lubie z fot malowac :) pozdrawiam
biglebowsky Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 Daroz, i zacnie wyszla. A to przyklad na to ze sztuczkami z blurem i gradient mapami nie da sie zatuszowac nieudanej pracki:) bo mnie naszlo znowu na jakis ekstremalny skrot persp:) Leszek, Kontur to najczęściej pozostałośc po szkicu, zwyczajnie nie chce mi się sleczec nad usowaniem go, uznaje to za jakis dalszy juz nieszkicowy etap.
Rekomendowane odpowiedzi