Napisano 2 Styczeń 200817 l Lukasz Jaskolski: zabijasz bardziej niz zwykle ;) A ode mnie: łot śnienie deusowe! :o (weicej jak spid, ale wiadomo-czemu-tu-wrzucam ==')
Napisano 5 Styczeń 200817 l luksusowo......panowie ode mnie pierwsze starcie z wektorkami :D robilem to na macu w szkole....i pewnie cos mi ta padaczka zle zapisała....
Napisano 5 Styczeń 200817 l Witam! Kurcze ale tu wysoki poziom o.O tu moje 30min na zapoznanie sie z painterem
Napisano 8 Styczeń 200817 l Daroz: jak dla mnie to za duzo tych malutkich kreseczek...... przez co, to co w dali wychodzi do porzodu.... dyb3k: coraz ciekawiej...dawaj nastepne JakóbM: kolory na jdena nute.....i za duzo blikow :D..wyglada jak by mial jakies krosty fosforyzujące.... a to ja :
Napisano 8 Styczeń 200817 l Leszek ciekawe ciekawe :) dzisiaj slabizna malo czasu i wsio w biegu szkic after 50min :( co za witch mi wyszla :P
Napisano 9 Styczeń 200817 l JakóbM: kolory na jdena nute.....i za duzo blikow :D..wyglada jak by mial jakies krosty fosforyzujące.... =QUOTE] masz całkowita racje :)
Napisano 9 Styczeń 200817 l leszek: w jakim programie to malowales> JakobM: te dwa ostatnie bardzo fajne. lekko i odważnie narysowane. podoba sie. Na prosbe Leszka daje nastepne;)
Napisano 10 Styczeń 200817 l jakóbM:też mi sie podoba ta ostatnia zwłaszcza, choć coraz lepiej, coraz lepiej ;) jak zwykle, świąteczny wysyp speedów - gdybym chciał nadrobić zaległości w komentowaniu to by mi miejsca nie starczyło :P tak więc pozdrawiam wszystkich i szczęśliwego 2008 ;P
Napisano 12 Styczeń 200817 l jakóbu te 2 ostatnie sa przednie , wysmienity bruszłork i takie zywe wyszly drakulus dziekowa a ja z foty:
Napisano 13 Styczeń 200817 l wiecie moze jak strzorzyc brusza dajacego efekt 3D ... albo dajacego efekt ziarnistosci jak w painterze spray ??? Pozdrawiam
Napisano 13 Styczeń 200817 l Witam, dawno tu nie zagladalem. Odkurzylem wczoraj tablet , i wzialem sie za szkic , niestety podczas pracy moj pentagramik zaczal odmawiac posluszenstwa;] okolo 1h ale ni to dokonczone ni nic a jestem z tego calkiem zadowolony P.S. Mam nadzieje ze obrazek sie pokaze - nigdy tego tak nie wstawialem ;]
Napisano 17 Styczeń 200817 l mam cięzkie dni...terminy , robię wiele rzeczy naraz, idzie zwariować i tak dla
Napisano 17 Styczeń 200817 l Z nudow Ardeni zaczął sobie bazgrać :P Półgodzinna zaprawa z miseczką. Troche blado wyszło :/
Napisano 21 Styczeń 200817 l Artrage, okolo 20 minut... Pozdro dla sasiada ;] biglebowski - milo znow widziec fajna pracke ;)
Napisano 21 Styczeń 200817 l swietne biglebowsky selfu: tyz intrygujace Łukasz Jaskólski: to cwiczenie skintonow wyszlo mocarnie Coby na chwile wyrwac sie z miernoty zywota mojego wpadlem w szal tworczy i namalowalem myszke od komputera.