Napisano 27 Maj 200816 l mÓj pierwszy w życiu victor-vector:) WWWoj- fajne to mazaczkiem:) edit: spodobało mi się i machnąłem 2 vectora;) do tła się nie przykładałem zabardzo bo to już by speed nie był a podobieństwo hmmmmm....... ktoś widzi ?:) Edytowane 27 Maj 200816 l przez arturros
Napisano 27 Maj 200816 l arturros: swietne te vektory i dwa szkice akrylem Edytowane 27 Maj 200816 l przez leander
Napisano 28 Maj 200816 l Arturros-śmieszny ten drugi kwadratogłowy:) Leander-Witaj Tomku:) smutne te ostatnie Twoje, jak kocie łby na starówce stołecznej po 23.00 w deszczu :( a ja swoje:
Napisano 28 Maj 200816 l testowanie pedzli w opraciu o prace Fabiana Pereza - podobienstwo oryginalu zaginelo po drodze ;) Edytowane 28 Maj 200816 l przez Tlaloc
Napisano 31 Maj 200816 l bardzo sympatyczne tortur :] A ty oDD jak zwykel zarabiste kolorki nie mowiac o tresci. Edytowane 1 Czerwiec 200816 l przez ortheza
Napisano 2 Czerwiec 200816 l z powyższych speedów to widzę że mój szkic nie może sie zwać mianem szkicu, a raczej coś na pograniczu rysunku człowieka w padaczce a bezwładnymi ruchami małego żuczka spacerującego w tuszu :) no cóż ale i tak pokaże xD może to być ruch rodem z japońskiego filmu o Godzilli (gdzie ja jestem tym złym potworem) :) No cóż czas na paradę straszydeł (cytat z filmu dzień Niepodległości) :) to wektor który ma być pokolorowany...no cóż może kiedyś wezmę sobie urlopik to wykończe sobie :) - jak widać niebko zapożyczyłem tutaj ze zdjęcia.... w sumie tu nic nie ma.. tylko jakiejśtam czarne budynki... cóż jaki autor taka praca (ciemna) :) no i jeszcze takie coś nie wiadomo co :) P.S. Dałem do to Speed'a bo do niczego innego sie nie nadaje :)
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Duzo rysowania to dobre rysowanie:) Piknie Tera kolejny arabik Shot at 2008-06-02
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Fajne pracki zamieszczacie tutaj ludzie. To ja też coś wstawie ;) Jest to pierwszy vector jaki wykonałem w corelu kiedyś, teraz tylko zrobiłem szybki retusz (nigdy nie wiem jak zrobic, żeby zdjęcie się od razu wyświetlało pod postem, bez żadnych zewnętrznych linków ;/) Edytowane 4 Czerwiec 200816 l przez francez
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Pierwszy w życiu portret w czasie rzeczywistym" ;) W sensie rysowane na żywo. Jak wy to robicie, ze te speedy Wam tak rewelacyjnie wychodzą? :( 15 minut w przerwie między egzaminami. Doszedłem do wniosku, że muszę się zacząć rozwijać w kierunku 2D :)
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Fajne prace. Oto co by wyszło gdyby połączyć samochód sportowy i motorówkę :P.
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Farvus - spoko prace ;) ozonex - fajny efekt osiagniety ode mnie zaczeta pracka
Napisano 7 Czerwiec 200816 l selfu - całkiem niezłe. Ja też pozwoliłem zobie popsuć i dodatkowo troche poeksperymentować ze strukturą twarzy :P.
Napisano 9 Czerwiec 200816 l selfu... to bardzo dobra paczka pędzli.. troszkę sobie ulepszysz.. i nie bd potrzebował już innych ;D fajna pracka ćwiczenie na bazie zdjęcia ..
Napisano 9 Czerwiec 200816 l coz nie dorastam wam do pięt, ale przynajmniej się próbuje uczyć ćwicząc :) to bedzie moj pierwszy widoczek, taki wiekszy.. 2,5h
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Farvus, Master > Już was nie lubię ;) Ale fajnie, że to wrzuciliście - pokazaliście, że można dużo lepiej - to motywuje. Kolejny speed: Kolejne 15 minut. Macie gdzieś pod ręką jakieś tutki jakich pędzli używacie przy speedowaniu? To nie to, co robienie teksturek :/