Napisano 9 Sierpień 200816 l witam jestem nowy, i po obejrzeniu speedow szczene zbierialem z podlogi.... gratulacje poziomu chlopaki ( a dziewczyny sa ?) cos swojego, gora 15 min na kazdym i drugi i co sadzicie ?
Napisano 9 Sierpień 200816 l aarehir - witamy, fajnie jak na początek. W pierwszym mogłeś pokusić się o pychodeliczne, czerwone tło ;) trzasnąłem kolejnego speeda...
Napisano 10 Sierpień 200816 l kurde fajne kolorki AravaL, w czym robione wyglada na PS, teksturkek duza upchnales w ten obrazek, powiedz mi na jakim opacity malujesz, bo slyszalem ze tego typu technika rowna sie male op, fajnie ci to wyszlo ;] aarehir - dzieki Robione w PS, a texturek to tam w ogole nie ma :)... wszystko to brushe. Opacity zależne od nacisku, ale fakt, ze ogolnie to mniejsze niz wieksze. :) Palm House... Edytowane 10 Sierpień 200816 l przez leander
Napisano 10 Sierpień 200816 l ładne palemki ja mały ubogi dla relaksu szkic, bo nic mi sie nie chce ostatnio
Napisano 14 Sierpień 200816 l w koncu troche wolnego :] WWWoj: spoko jak zawsze. araval : ten ze statkiem swietny :) Ortheza: ladny stwor :) Edytowane 14 Sierpień 200816 l przez leszek_lenia
Napisano 14 Sierpień 200816 l WWWoj- super ten szybki pan konturem, reszta tez spoko. ortheza- propsy za zwierzaka, kojarzy mi sie ze star-warsami:) AravaL- bardzo fajne, jakos musialem przeoczyc twoje istnienie na tym forum a moze po treningu sie nam tu zrodzi nowy masta dpaintingu:) a ode mnie yeti co sie spalil z okazji konca wakacji
Napisano 14 Sierpień 200816 l Witam wszem i wobec wszystkich speedowcow i pozwolę sobię dodać moje próby w 2d :)
Napisano 14 Sierpień 200816 l Araval, ciekawe te pracki :) czekam na więcej Leszku, na poważnie przestawiłeś się na pojazdy? Hej Razar, dobre wejście :) Koleżanka namęczyła się nad szkicem z posemaniacsa ale nie wiedziała jak dalej go pociągnąć, jakie dać tło, więc zrobiłem jej taki 15minutowy speedzik koncepcyjny na nadanie klimatu
Napisano 16 Sierpień 200816 l Dzięki noiprox ;) Jakoś nigdy nie mam czasu zarbać się porządnie za rysowanie, mam nadzieje ze postowanie tutaj zmusi mnie do częstszego bazgrolenia :)
Napisano 16 Sierpień 200816 l brush check one two one two ;] edit***** i zabawa z kolorkiem: Edytowane 16 Sierpień 200816 l przez Dann.G
Napisano 17 Sierpień 200816 l Stylowy pendzelek, fajna krecha. To ja dam jeszcze moją starą czachę i spadam nad morze ;)
Napisano 17 Sierpień 200816 l noiprox: ostatnio to mam ochote przerzucic sie ale na 3d :) a co do pojazdow..no to fajnie jest czasami sobie cos innego namalowac ;) ok a to efekt wypadu na mazury : pokoik: z dzis:
Napisano 17 Sierpień 200816 l leszek_lenia: dawno nie bylem na mazurach, ale widze, ze zmiany poszly w dobrym kierunku ;) Akrylem, impresja na bazie zdjecia
Napisano 18 Sierpień 200816 l Leander: fajny akryl....ze Ci sie chce tak pedzlem...machac ... ;) GrzegorzPrzybys: dalbym wiecej swiatla na glowach postaci i na klacie batmana. pozatym luks :) a ode mnie taki eksperyment: Edytowane 19 Sierpień 200816 l przez leszek_lenia
Napisano 20 Sierpień 200816 l No Leszku, jak dla mnie environment świetny, mimo Twojego napaćkanego stylu :) Zabawnie wyglądają pojedyńcze szczegóły na rozmazanej całości czołgu Ode mnie taki 30minutowy portret kuzynki znajomego zrobiony na dobranoc, szczerze to nie miałem dojścia żadnego zdjęcia na którym mógłbym się oprzeć :\ Tak, wiem, oko po naszej lewej i dłoń do wymiany ;) Eh, mam wrażenie że się cofam Edytowane 20 Sierpień 200816 l przez noiprox
Napisano 20 Sierpień 200816 l noiprox - fajny portret :)... a co do oka, to wlasnie takie jest fajne, z charakterem :)
Napisano 21 Sierpień 200816 l noiprox : ciekawy portrecik :) tylko ze takich portretow to dziennis powinienes z 10 zrobic..a nie poprzestac na jednym :) wiec dawaj next... Araval: jest cos takiego jak edycja :) a co do obrazkow to spoko trzymaja poziom :) Edytowane 23 Sierpień 200816 l przez leszek_lenia
Napisano 27 Sierpień 200816 l leszek_lenia ten czołgający się koleś fajnie wyszedł AravaL żołnierz klimatyczny, fajowe pendzelki Stare ale podrzucam :) Edytowane 28 Sierpień 200816 l przez Razer
Napisano 29 Sierpień 200816 l Razer: thx, fajna fakture uzyskales na tarczy :) Klocjusz: blade to troche...
Napisano 1 Wrzesień 200816 l Razer - niebo ma fajny malarski charakter :) Leszku - Twój obrazek skojarzył mi się z cyberpunkiem - nie wiem czemu 40minutowa ilustracja postaci na potrzeby gry internetowej Edytowane 1 Wrzesień 200816 l przez noiprox
Napisano 5 Wrzesień 200816 l regnar - fajnie :) JakóbM - dobra linia i walor, choc moze przyda sie troche teoretycznej wiedzy o proporcjach - to ramie wydaje sie za dlugie (chyba, ze tak ma wlasnie byc :) ). Edytowane 5 Wrzesień 200816 l przez AravaL
Napisano 5 Wrzesień 200816 l Edytowane 5 Wrzesień 200816 l przez kuna_sFb bzdurny problemik natury technicznej
Napisano 15 Wrzesień 200816 l Moze nie taki speed, ale wrzucam. :) Edytowane 17 Wrzesień 200816 l przez AravaL
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Szkice na podstawie modeli z http://www.pixologic.com/turntable/ Edytowane 7 Październik 200816 l przez leander